reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Trzecie dziecko i.. Co dalej ??

Ale fajnie!!! Gratulacje Martika!!!

Moje na podwórku z całą bandą podwórkową. Na obiad robiłam schabowe. Do końca szkoły został ponad miesiąc niestety ale za to mąż zaczyna urlop w przyszłym tygodniu.
Przedwczoraj prawie kupiliśmy forda galaxy na kredyt gotówkowy. W końcu się rozmyslilismy bo kolor był nieciekawy a i kredyt nie wiadomo czy byśmy dostali. ..eh! Już tak nam się marzy. ..

Maya ząbkuje i jest nie do zniesienia. Ona po prostu wrzeszczy albo śpi. Nic nie je. ..

Jakbyśmy mieli auto to chciałabym do Polski jechać. A tak to nic nie wiadomo.

WIECIE KTÓRAŚ CO U SEMPE? ??

Wisienko odzywać się miałaś. ..

Mamo jak biznes. Jak tata.

Katrina robiłaś te urodziny już?

Mnie czeka roczek i boję się że na torcie polegnę.

Martika. A jak karmisz? Ucaluj dziewczyny

reklama
Hejka
Martika - moze zle napisalam, ale ja na szczescie mialam wywolywany tylko raz - przy Alince. Pozostale dwa naturalnie I bez wspomagaczy. Co prawda przy Kubie juz sie balam ze bedzie powtorka z rozrywki, bo bylo juz 6 dni po terminie I nic, ale w koncu sie maly sam zdecydowal.

Bedi - nie, teraz w sobote robimy urodzinki Kubusiowi.

Pozdrawiam wszystkie serdecznie I slonecznie.

Witam
Bedi odzywam się. U nas też ząbki. Toś marudny i też nie je. My już po roczku. Tort był 1. Pycha sis robiła

U nas wszystko po staremu. Niedługo do pracy. Ciężko będzie. Chodzę z Tosiem do zlobka zeby sie przyzwyczaił.

Ciągle robimy na działce i jest coraz ładniej.
Pozdrawiam wszystkie

przepraszam ze nie piszę ale od wyjscia ze szpitala jakaś wypruta psychicznie jestem....
IEII9KXBQxSRVcJBCPSHIIAsyIbJmQCkDIEHFHjF8AMU9UHwQwzFUaLMBLPTwZ8AcaHSAQAYTqOOLCip8IU05CbyzQSyDVPfMCANk0wEdmYSxix3MJAPNN80gwA44ZEBy1UA64ECKN0h8kkAGogjhpyjAuIHOH9MQgAMEBU2BQyirNNBAEkkAISmklNYQByUH6VBARZxKVACiAwUEADs=

Brunon przechodzi sam siebie... spokojnie przyjeliby go do Alkaidy i jeszcze by mi za niego zapłacili... TERRORYZM MA WRODZONY..

W koncu udało nam się go obciąć bo grzywka mu juz do nosa wchodziła!! darł się strasznie... od 3tyg nie chce się kąpać tzn ma stracha nie wiem przed czym a wczoraj wypadł z wanny nie wiem jakim cudem mu to się udało..

za kilka dni jedziemy nad morze i mam zamiar latać za nim z nocnikiem zobaczymy co z tego wyjdzie...za 1,5miesiąca konczy 2 latka!!!

acha waga 67
gny8CYYIRoIirlxM66arh4yepUTBOLZNUI1gCwjITAFtR41akwDxuxGl2xAAgRAQE4gOWVBA4hr9usfLmsBaASAIUTgCmhAZAQQ5kvgEnTOIMBwgfALCwhiiJljInCCtFwrEArc4mIbGMGIEysWyG2x48VmHiNGIrmy5cuYE9vIjPgIwoAAOw==
czyli od sylwestra spadło 14kg..... jestem mega zadowolona!!! choc teraz nie cwicze nic a nic bo do czasu wizyty u kardiologa i badanie ECHA SERCA metodą przełykową mam ograniczac się do minimum!!!

Ala urosła w górę ma 106cm i waży 16kg co daje w sumie chudzielca a je jak za 5ciu!! zrobiła się taka poważna i wszystko wie najlepiej... nauczuła się juz pisać wszystkie literki i próbuje sama pisać swoje myśli
gny8CYYIRoIirlxM66arh4yepUTBOLZNUI1gCwjITAFtR41akwDxuxGl2xAAgRAQE4gOWVBA4hr9usfLmsBaASAIUTgCmhAZAQQ5kvgEnTOIMBwgfALCwhiiJljInCCtFwrEArc4mIbGMGIEysWyG2x48VmHiNGIrmy5cuYE9vIjPgIwoAAOw==

Angelina konczy 1 klasę... jak to zleciało wcale nie żalujemy ze poszła jako 6cio latek do szkoły.. zuch dziewczynka i nawet poprawiła jej się komunikacja z innymi tak w 50%.

Rafał hmmm wyrósł niesamowicie ma chyba 180 no i ostatnio zaczął kłamać... dostał takie baty narzuconą dyscypline ze jest szansa ze na swiadectwie bedzie miał srednią 4,2
we wrzesniu jedzie na 11dni do Anglii na wycieczkę z młodzieżą, było 13chętnych na 1 miejsce....

Robert... ten to nadal sobie żyje jak chce... choć chyba zaraz zaliczy szkołe!!! 2 klasa LO bedzie zaliczona 3 lata robił tę klasę... we wrzesniu skonczy 21lat... odrabia do połowy przyszłego roku godziny społeczne ale tez mu to idzie jak krew z nosa... miał telefon ze Szwecji by pilnie przyjechał do pracy tam gdzie był w zeszłym roku na 3miesiące ale przez to ze nie może opuszczać kraju usrał mu się ten wyjazd. Teraz natomiast cały czerwiec pracuje za kolegę i maluje pasy ... wiecie ze na tym się zarabia 200zł za 8H?????? ten to mam szczescie

Odkąd wyszłam ze szpitala mąż mnie rozpieszcza za wszystkie czasy
ciągle powtarza ze umarłby jakby mi się coś stało... planuje dla niego niespodzianke... mam karte kredytową od roku nie używaną i chyba wykupię nam jakies LAST MINUTE w sierpniu... tylko we dwoje....

MARTIKA GRATULACJE!!! NIECH ZDROWO CHOWA SIĘ CÓRCIA A TY WRACAJ DO FORMY RAZ DWA!!

a co u JOtemki? jak daje sobie radę... ja chyba powoli dojrzewam by jakąś pomoc do sprzątania miec raz w tygodniu nie wyrabiam się nin a nic!!

Bedi jak tam poszukiwania auta?
Mamuś widzę ze interes się kręci oby tak dalej!!

Dobra Bruno zasypia w łóżeczku Agatka pije mleczko we wózku a Adasia pokłada się na dywanie idę ich położyć jak należy, pa Kochane

witam się i ja - mam chwilke to pozdrowie chociaż:-)

martika - gratuluję bardzo córci :-)
wisienka - spoznione ale najlepsze zyczonka urodzinowe!:-)
sempe - musze powiedziec ze ja tez nie zaluje ze mat poszedl wczesniej do szkoły - wielki progress nastapil wciagu tego roku:happy: brawo z waga- no i zeby plany sie powiodly;-)
mamusia - co u ciebie kochana - jak tatko?
joasia - jak wreszcie syncio ma na imię bo przegapilam chyba:zawstydzona/y:
bedi - wnioskuje ze i u was chyba lepiej - co?
katrinka - kiedy ten czas zlecial - kubus juz taki duzy
pozdrawiam babeczki

zaraz koniec roku szkolnego no i duzo poza domem wtedy
dzis jeszcze na dni morza się wybieram z dzieciem jednym;-) na szczescie slonko swieci

cześć kobietki :)

Martika
super,że córki tak się siostrą zajmują :)

Hana
jak siostra po porodzie ? widzę ,że do Grecji mykacie na wakacje :) my mamy smaka na Turcję w tym roku ,ale...się okaze czy uzbieramy:)

Sempe
dobrze,że już w domu jesteś ..
że Ty jeszcze ogarniesz te 2 maluszki to naprawdę szacun.
&&&& za lasta z mężem :)

a z tatą kiepsko-16 lipca ma wizytę i badania ...ale mama mówi ,że zaczął bardziej cierpieć choć nie narzeka bo to twardziel.

Katrina
świetny tort..

Bedisku
powodzenia z autem?

ściskam cieplutko :)

reklama
Mamita. Z autem lipa na razie bo m miał jechać na fuche dorobić żeby auto było i jedzie ale na krócej niż myśleliśmy. ...

Trzymaj się. ..jakoś. ..

Do góry