reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Trzecie dziecko i.. Co dalej ??

Witajcie. Katrina piękny tort. Jak imprezka ? To już 2 lata. Szok
Bedi u nas też wymiana samochodu konieczna Ale musi jeszcze 2! Lata nam służyć.
Sempe wieki. Rosną ci dzieciaki. Milego j nad morzem. Piękna waga
Marita jak u was ? Nie masz baby blusa?
Mama współczuję kochana. I wam i tacie. Piękne te wasze meble. Dbaj o siebie i wymocz się w jacuzzi. U nas dziś taka pogoda ze chyba plaża będzie.

Ostatnia edycja:
reklama
hejka..witam się i ja -odespałam :-D

Bedii
dzięki kochana..
mąż już oki po zabiegu?

Wisieńka
dzięki ..jak schodzę na dół i paczę na mebelki to mi się :-D śmieje..
u nas zimnawo-wicher i brak słonka..ale niebo pogodne więc jest nadzieja ,że nie bedzie padać ..
jak znajdziesz chwilę do wleć na dział Staramy się i tak jest wątek staraczki na 2011 r-reaktywacja:-)..jest Paula,Sol,Bibinka..czasem wleci Mary,Marylka,Ewa...

miłego ..idę suszyć włosy..

Bedismall ja karmie piersia, bo dla mnie to najlepsze rozwiazanie ;-)jeszcze w ciazy pokarm sie pojawil, wiec jest ok :-)
katrina piekny tort, moja Livia miala karete z myszkami i ksiezniczka :-)
mama biedny ten Twoj tata ehh kciuki za wizyte 16 i jakies swiatelko w tunelu, dotyczace mozliwosci leczenia
wisienka a co to ten baby blues ;-) nie nie mam, mala Lilianka na razie daje mamie odpoczac, wyspac sie, bo jezeli dluzej jest aktywna to w dzien i zwykle po prostu kreci glowka na strony ogladajac swiat, placze bardzo sporadycznie i tak jak pisalam tylko wtedy kiedy ja cos w brzuszku gniecie i nie potrafi odbic. mam nadzieje, ze zostanie taka spokojna i grzeczna:tak:
wczoraj mialam najazd rodziny ktora tutaj jest, tzn moj kuzyn z dziewczyna i siostra meza z rodzina.
Dzis m jedzie do Polski, bo auto trzeba naprawic poki jezdzi, a tu to musialby do serwisu forda jechac i zaplacic majatek, dobrze, ze rodzice sa,
milego dnia dziewczyny

Martika
dzięki ..dla taty nadzieja jest taka ,że jeśli do lipca przerzuty nie ruszą dalej czyli z pęcherza na wątrobę to pęcherz wytną razem z guzem a guza na moczowodach mogę usuwać cystoskopem ...ale ..:-( mama mówi ,że z tatą gorzej i bolimy się ,że wątroba już zaatakowana ....trzeba kurna czekać jeszcze miesiąc żeby się dowiedzieć co i jak ..

fajnie,że rodzice jednak się przydali do córa już na świecie ..

Wisieńka
my teraz po obiedzie i zaraz lecimy na basen ..
wleć ,wleć :tak:

paaaa kobietki.

Witam wieczorem

Mamus. Nie wiem co napisać.... &&&&&&&&&& za swiatelko w tunelu

Wisienko. ..ja nie mam tu rodziny i też jest ciężko ale są znajomi.

U nas całkiem leniwa niedziela i po prostu mi z tym dobrze. ..do tej pory nie cierpiałam niedziel. Lenistwo i obzarstwo. Nadrabiamy z m przymusowy post po zabiegu i chyba już ok. ..:D

Dzieciaki dzisiaj obchodziły dzień ojca i zrobiłam śniadanie i kawę do łóżka. Było super
Kurcze. 23 a ja mam łóżko nie pościelone i pranie do powieszenia. Całuski

hej babeczki ..

Bedii
a wczoraj pytałam jak mąż po zabiegu a Ty piszesz ,że nadrabiacie już więc wnioskuję ,że jest si :-p:-D

no z tatą nieciekawie ..coraz częściej mówi o śmierci....
siostra wczoraj była u rodziców to mówi ,że masakra:baffled:

jadę zaraz po dzieci ,będziemy robić obiadek ,potem pieczemy murzynka..
wróciłam niedawno z zakupów do gabinetu -2 hurtownie zaliczyłam ..kupiłam co trzeba. kończę kawę i za pół h dzieci kończą lekcje więc akurat.

Jotemkaaaaaaaaaaaaaaaaa?????????

Bedii
pewnie ,że tego się trzymamy.....
choć tatko sam ciągle o śmierci mówi i ciężko na jakikolwiek temat z Nim rozmawiać :-(
ale całą rodziną wierzymy ,że za miesiąc otrzymamy info ,że przerzutów brak i mozna wycinać pęcherz....

bez pęcherz też będzie Mu ciężko ..ta torebka będzie mało komfortowa ...ale lepsze to niż ....

reklama

Napisz swoją odpowiedź...
Do góry