reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Trzecie dziecko i.. Co dalej ??

reklama
Zdjęcia mamy. Ona opisze

Załączniki

• 1402941858526.jpg
    1402941858526.jpg
    51,9 KB · Wyświetleń: 92
  • 1402941868232.jpg
    1402941868232.jpg
    62 KB · Wyświetleń: 78
  • 1402941877515.jpg
    1402941877515.jpg
    52,3 KB · Wyświetleń: 87
  • 1402941886936.jpg
    1402941886936.jpg
    21,3 KB · Wyświetleń: 87
  • 1402941895535.jpg
    1402941895535.jpg
    16,9 KB · Wyświetleń: 82
Wisieńka dziękufka-miało iść na reaktywacje :-D

to są nasze nowe mebelki ,które mąż składał w piątek..i troche ogrodu-truskawki,trampolina,i piwonie :-)

Bedii
dziekuję kochana..

Te truskawki to jak poziomki wyglądają. Hehehe. Trampolina to fajna sprawa. Nasza już dogorywa...tyle dzieci się na niej bawiło że siatki nie ma od zeszłego roku a gąbka też podarta. Sprężyny pordzewiałe a niby tylko 4 lata.

Wisienko. Fajnie mieć działkę. Ja mam w ogrodzie też piwonie tegoroczne i porzeczki ale z zapałem do zabaw w ziemi to u mnie bardzo kiepsko. ...:rolleyes:

A z mężem wszystko ok. Naprawdę nie widać że coś miał robione

Hej laseczki!
Wywolana do tablicy sie pojawiam.
Marti_ka Gratulacje, Lillianka slicznosci dziewuszki, cudną ta czuprynka!!!!!
Mamo - współczuje przeżyć zTatą, niech się nie poddaje!!!!! Najważniejsza staje się psychika, meble, ogród etc cudne jak wiesz :-)
Bedismall-jak dobrze czytać dobre wieści o Tobie i Twojej rodzinne, normalnie kamień z serca
Sempe -kobieto dbaj o siebie, proszę!!!! Sukcesy wagowe imponujące,zazdraszczam.:tak:
Hana - widzę ze będziesz zagramanicznie szaleć, greckie smaki to moje ukochane klimaty :-)
Wisienka- syn w zakonie poważna sprawa, mam nadzieje ze jeden z moich synów kiedyś sie zdecyduje na taką drogę.
U mnie duże tempo życia, Mareczek cycowy chłopak i jest coraz większy, wazy ponad 6kg i jest co nosić.
Kobiety nie popiszę, bo muszę powiesić pranie póki dziatwa śpi. I pozbierać z trzech suszarek i wstawajcie kolejne. Takie moje siedzenie w domu ;-)

reklama
Jotemka - super, że znalazłaś chwilkę i zaglądnęłaś. Całusy dla małego człowieka. No niestety takie to nasze "siedzenie" w domu.
Ja przy dwójeczce - jak wstanę - to tak ok. 15-tej mam chwilę, żeby posiedzieć, pod warunkiem, że Kuba śpi, a Alinka ma juz lekcje zrobione.
A przy większej ilości, to jeszcze trudniej o czas na posiedzenie.
Pozdrawiam!!!!

Dziewczynki miłego dnia Wam zyczę - mnie cos próbuje rozebrać, wzięłam prochy i jak wyprawię córcię do szkoły, to chyba jeszcze chwilkę się położę.

Do góry