reklama
mama05
prrrryy szaaaalona :))
Martika
i ja &&&&&&&&&&&&&& zaciskam !!! oj powiększy się nam forumowa rodzinka
i ja &&&&&&&&&&&&&& zaciskam !!! oj powiększy się nam forumowa rodzinka
wrocilam 2 w 1, bo w tamtej klinice uznali, ze taki urok dziecka, ze malo wazy, jest drobne i nie uroslo... nic tylko sie wkurzylam, jutro ide do kliniki tam gdzie pracuje moj gin i on bedzie probowal, jak sie nie uda przekaze mnie koledze i beda walczyc do skutku, nie chcialam rodzic w tej klinice bo jest gorsza, no ale coz... jestem zla, wsciekla i w ogole....
w 38 tygodniu 3 dniu, a dziecko stanelo 36 tydzien 3 dzien i nie ze bylo ciagle mniejsze, bo mniej wiecej caly czas miescilo sie w normach, wiec gdyby od poczaktu bylo mniejsze to ok, rozumiem moge czekac, ale jezeli jeszcze 2 tygodnie temu bylo "wymiarowe" ze tak powiem a nagle juz nie rosnie to wedlug mnie normalne nie jest i nie wiem czy jest na co czekac... bo watpie by nagle znowu zaczelo rosnac
bedismall no dokladnie teraz czuje sie jak wyrodna matka i nie wiem czy powinnam odwolac jutrzejsze wywolywanie i czekac tak jak uwazaja w jednym szpitalu, jezdzac tam na kontrole co 2 dni, czy dac wywolac porod swojemu gin ,albo jego zastepcy czy posluchac jednych ze taki urok dziecka, czy trzymac sie wersji, ze przestalo rosnac, skoro do tej pory bylo ksiazkowo zawsze... nie wiem juz sama...
mama05
prrrryy szaaaalona :))
Bedii
to niech mąż dochodzi do sił...
Martika
dobrej decyzji zyczę .
dobrej nocy babeczki.
to niech mąż dochodzi do sił...
Martika
dobrej decyzji zyczę .
dobrej nocy babeczki.
reklama