reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Trzecie dziecko i.. Co dalej ??

reklama
wrocilam 2 w 1, bo w tamtej klinice uznali, ze taki urok dziecka, ze malo wazy, jest drobne i nie uroslo... :wściekła/y: nic tylko sie wkurzylam, jutro ide do kliniki tam gdzie pracuje moj gin i on bedzie probowal, jak sie nie uda przekaze mnie koledze i beda walczyc do skutku, nie chcialam rodzic w tej klinice bo jest gorsza, no ale coz... jestem zla, wsciekla i w ogole.... :wściekła/y:

w 38 tygodniu 3 dniu, a dziecko stanelo 36 tydzien 3 dzien i nie ze bylo ciagle mniejsze, bo mniej wiecej caly czas miescilo sie w normach, wiec gdyby od poczaktu bylo mniejsze to ok, rozumiem moge czekac, ale jezeli jeszcze 2 tygodnie temu bylo "wymiarowe" ze tak powiem a nagle juz nie rosnie to wedlug mnie normalne nie jest i nie wiem czy jest na co czekac... bo watpie by nagle znowu zaczelo rosnac

bedismall no dokladnie teraz czuje sie jak wyrodna matka i nie wiem czy powinnam odwolac jutrzejsze wywolywanie i czekac tak jak uwazaja w jednym szpitalu, jezdzac tam na kontrole co 2 dni, czy dac wywolac porod swojemu gin ,albo jego zastepcy :baffled: czy posluchac jednych ze taki urok dziecka, czy trzymac sie wersji, ze przestalo rosnac, skoro do tej pory bylo ksiazkowo zawsze... nie wiem juz sama...

reklama
dziekuje mama, ale to trudne, bo przeciez nie ja powinnam o tym decydowac, tylko lekarze, szkoda, ze mimo ze wyniki, pomiary na obu usg byly takie same, to kazdy ma inne zdanie....

Do góry