reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Trzecie dziecko i.. Co dalej ??

reklama
Hej!
tez poproszę kawkę, koniecznie!!!!!
Dziekuje Marti_ka za miłe słowa, ale masakra jest jak tylko dresy na tyłek wchodzą a ciążowe spadają
No i Robert nie bedzie!!!! Dostanę cholery z moim M!!!!!!

Heloł
U nas też leje i też jest ciepło. Mąż zaraz wróci z farbą do łazienki i maluje na ciemny granat.

Ja chora. Do kitu.... wstawilam gulasz. Poprasowalam. Kumpela wpadła na kawkę z synkiem to się dzieci pobawily i do Lidla poszlysmy razem.

Jotemka to załóż jakiś fajny dresior a la sexy mamuska, oko wymaluj i wio na spacerki. Zobaczysz że przy dzieciach to nim się obejrzysz to będziesz szczypiorek. Mówię ci to ja- matka 4 dzieci :D

Mamo robię pompki bo mam dwa nietoperze zamiast ramion i nie mogę na to patrzeć. A Małż już 3 miesiące na siłownię chodzi. ...

Dałam radę mamo

Załączniki

• 1399556908908.jpg
    1399556908908.jpg
    19,5 KB · Wyświetleń: 58
Jotemka Ty to masz z tym mezem ;-) maly bezimienny, a on neguje kazde wybrane przez Ciebie imie? rozumiem, ten bol, ze ciazowe spodnie za duze, normalne jeszcze troche za male, ale juz niedlugo :-) w koncu mialas taki maly brzuszek i nigdzie wiecej chyba nie przytylas, wiec to pewnie kwestia dni :tak:
bedismall zdrowia zycze, bo bycie chora mama rzeczywiscie jest do kitu :-(
mama pohulalas juz? :-D
ja mialam dzis wizyte u gin i normalnie jedyne co zrobil to upewnil mnie, ze dobrze robie wybierajac inny szpital niz ten w ktorym jest ordynatorem, godzine czekalam na 3 minuty w gabinecie, gdzie uslyszalam, ze nie ma z tym problemu ,ze chce rodzic w innym miescie, a potem nagle zaczal zastanawiac sie czy nie moglabym koncowki ciazy prowadzic juz tam :wściekła/y: a musialam mu powiedziec, bo potrzebowalam skierowanie, by moc sie zameldowac na porod ... obiecal mi ostatnio ,ze dzis zerknie by potwierdzic plec, oczywiscie stwierdzil, ze mialam ostatnio usg, wiec dzis nie trzeba, ogolnie wezme nastepnym razem patelnie i go lutne ot co :tak:
jedynie co sie dowiedzialam, ale to wiem ,ze skurczy brak, nic sie nie skraca nie rozwiera, swoja droga dziwne, zawsze przez 2 trymestry mam skurcze, na ktore mam mega dawke magnezu, a mimo to nadal wystepuja, a jak go odstawiam to cisza zero nic sien ie dzieje

Witam
Ja to tylko noca mam czas
Jotemka to co będzie ? Zostanie bez imienia, a może zapisz i już Roberta :p
mama oj roboty miałaś a roboty
bedi śliczne pazurki
martika heh czasem organizm nas zaskakuje.Oj tez bym się wkurzyła na tego lekarza.
A ja mam niestety po ciązy jeszcze 4 kg wiecej i jestem z tym nieszczęśliwa ale robie co się da

jestem ..
z jajecznicą z kurkami :szok::-D na maśle...ale sobie pomaśliłam od rana :-p

wczoraj wychdziłam z gabinetu o 21.30-->padałam na nos.
zadzwoniła w dzień dziewczyna której robiłam hybrydowy na dłonie i stopy i pyta czy mam jeszcze tamten gabinet?
ja mówię ,że teraz jestem tu i tłumaczę wsio
a Ona ,że chce na hybrydy przyjechać..
mówię -oki,ale skąd Pani miała ten mój gabinetowy nr?
a Ona ,że szukała mnie i szukała i znalazła w necie-szukała po imieniu :-D

w każdym razie dojechała wczoraj na 20.30 bo tak kończyłam poprzednią panią i dziergałam jeszcze hybryde.
jechała do mnie laseczka ponad 40 km ...nie powiem-poczułam sie doceniona:tak:

Martika
wczoraj nie hulałam ..za to miałam wygibasy przy fotelu w czasie robienia woskowania całych nóg i bikini :-D także dawka ćwiczeń zaliczona:tak:
a lekarz ....z podejście ,że :-p

Bedii
no to powodzenia w pompkach -ja bym nie dała rady :nerd:
i pazurki piękne :tak: dałas radę -super!
a w łazience macie okno? bo granat to taki ciemny kolor...

Jotemka
u nas od nocy leje ..teraz pada...ale rośliny potrzebują wody-ja ostatnie 2 dni podlewałam ogród tak sucho było..
a z brzuszkiem daj sobie czas ...i tak dobrze "spadasz" :tak:

Wisieńka
kiedy są wyniki matur?
doszły te wczorajsze zdjęcia poremontowe??

za godzine mam klientke pierwszą więc mykam robić obiad i zmykam .
paaaaaaa

----> dla wszystkich :)

reklama
Dzień dobry. . Idę robić dzieciom lunch do szkoły. Nie mogłam się zwlec z łóżka. Bo jak ostatnio Maya ładnie spala tak dzisiaj głodna była I marudna. ..robilam jej flaszkę o 4...

Do góry