reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Trzecie dziecko i.. Co dalej ??

A ja dzisiaj beksa jestem :zawstydzona/y: najpierw sie poplakalam ale to naturalne, z powodu cudu jaki doswiadczyli pewni rodzice Her Baby Died During Birth, But She Asked To Hold Him. Two Hours Later, She Heard A Gasp…
a potem z bezsilnosci bo mi czas ucieka przez palce, a ja dokonczyc prawka nie moge, bo ciagle chora bylam, a jak nie ja chora, to instruktorka miala seminaria, mialam czekac na informacje czy dzisiaj jezdzimy, nic noe dostalam, a ona dzowni, ze jest u mnie pod domem, a ja nie moge dzis jezdzic, bo livia byla tak zmeczona, ze nie mialam serca jej do przedszkola targac.... :crazy: a zdaje sobie sprawe, ze jak mala urodze, to w ogole nie bede miala kiedy zdawac egzaminu :-(to sie pozalilam ;-)

reklama
Mąż nie znalazł swojego granatu więc jest mój kolor. Mamy okno i biale kafelki i armaturę

Załączniki

• 1399621128106.jpg
    1399621128106.jpg
    16 KB · Wyświetleń: 53
bedismall no coz, czasami sie zapomina o czyms, no ale wie, ze mi spieszno ;-) bardzo ladny ten kolor.
Jotemka jak tam doszliscie do kompromisu z imieniem? niech starsze rodzenstwo wybierze, skoro mezowi sie nie chce, albo Ty sama, w koncu Ty go pod serduchem nosilas, Ty go w bolach rodzilas, a ile sie na niego naczekalas to Twoje ;-)
mama dzisiaj tez tak dlugo pracujesz?

hejka kochane..

własnie wróciłam z pracy ,dzieciom poczytalam i zasiadam z lodami palermo-komuuuu??

Bedii
ładny kolorek :tak:

Martika
pożaliłaś się-a my wzięłysmy na klatę:-)
nadal &&&&&&&&&&&& czymam za prawko ;) abyś zdążyła przed porodem-a u Was takie same zasady jak w Pl??

ściskam wieczornie i mykam pod prysznic.

Hej kochane
ja dziś byłam w żłobku Tosia.Podobało mu się oby, oby nie płakał jak nadejdzie czas rozstania. Pogoda po południu się poprawiłą więc poszłam też z maluchami na długi spacer. Dzień minął gładko.Teraz zasprzątałam się bardzo i na weekend powinno być czysto, wystarczy dzieci zamknąc w szafie;-)
mama fotki doszły, pisałam, ekstra!
martika współczuję, może jednak uda sie zrobić to prawko
bedi ładny kolorek

Miłych snów

mama ja nie bardzo wiem jakie sa zasady w PL teraz, no egzamin moge miec z dnia na dzien, ale jazdy musze dokonczyc, zdaje na aucie ktorym jezdze z instruktorem i egzaminatorem, nie ma zadnego placu manewrowego, jazda po miescie, jazda autostrada albo droga szybkiego ruchu, parkowanie na miejsce i ewentualnie hamowanie awaryjne.
Wisienka moze byc, ze to mama uroni lezke, a maly dzielnie z paniami i dziecmi zostanie ;-)moze sie uda z tym prawkiem przed porodem, jak nie to cos sie wymysli, bo nie bedzie wyjscia... ale prawko miec bede :-)
milego dnia dziewczyny

Witam niedzielnie
U nas pogoda zmienna jak pogoda, hehe. Raz słońce i gorąco, to się zachmurzy i wiatr zimny wieje. My już po kościele, obiedzie i spacerze.O 15 idziemy na festyn parafialny.Zawsze sa takie dobre ciasta, mniam I pifko lane :p.

reklama
Bedismall rob rob, bedziesz mobilna, niezalezna i latwiej bedzie Ci wszystko ogarnac;-) Katrina tez robi prawko, wiec jest nas wiecej, a tym samym razniej, ja myslalam, ze jestem wyjatkiem zacofanym ktory tak pozno robi prawko :zawstydzona/y:
Wisienka u nas taka pogoda juz 4 dzien, mam dosc, bo ani gdzies wyjsc, bo nim sie czlowiek zbieze to wiatr i deszcz, ani nic. Nie wiadomo jak sie ubrac, bo raz cieplo, raz zimno. Nie lubie takiej pogody.
milego dnia dziewczyny

Do góry