reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Trzecie dziecko i.. Co dalej ??

A ja dzisiaj beksa jestem :zawstydzona/y: najpierw sie poplakalam ale to naturalne, z powodu cudu jaki doswiadczyli pewni rodzice Her Baby Died During Birth, But She Asked To Hold Him. Two Hours Later, She Heard A Gasp…
a potem z bezsilnosci bo mi czas ucieka przez palce, a ja dokonczyc prawka nie moge, bo ciagle chora bylam, a jak nie ja chora, to instruktorka miala seminaria, mialam czekac na informacje czy dzisiaj jezdzimy, nic noe dostalam, a ona dzowni, ze jest u mnie pod domem, a ja nie moge dzis jezdzic, bo livia byla tak zmeczona, ze nie mialam serca jej do przedszkola targac.... :crazy: a zdaje sobie sprawe, ze jak mala urodze, to w ogole nie bede miala kiedy zdawac egzaminu :-(to sie pozalilam ;-)

reklama
Mąż nie znalazł swojego granatu więc jest mój kolor. Mamy okno i biale kafelki i armaturę

Załączniki

• 1399621128106.jpg
    1399621128106.jpg
    16 KB · Wyświetleń: 50
bedismall no coz, czasami sie zapomina o czyms, no ale wie, ze mi spieszno ;-) bardzo ladny ten kolor.
Jotemka jak tam doszliscie do kompromisu z imieniem? niech starsze rodzenstwo wybierze, skoro mezowi sie nie chce, albo Ty sama, w koncu Ty go pod serduchem nosilas, Ty go w bolach rodzilas, a ile sie na niego naczekalas to Twoje ;-)
mama dzisiaj tez tak dlugo pracujesz?

hejka kochane..

własnie wróciłam z pracy ,dzieciom poczytalam i zasiadam z lodami palermo-komuuuu??

Bedii
ładny kolorek :tak:

Martika
pożaliłaś się-a my wzięłysmy na klatę:-)
nadal &&&&&&&&&&&& czymam za prawko ;) abyś zdążyła przed porodem-a u Was takie same zasady jak w Pl??

ściskam wieczornie i mykam pod prysznic.

Hej kochane
ja dziś byłam w żłobku Tosia.Podobało mu się oby, oby nie płakał jak nadejdzie czas rozstania. Pogoda po południu się poprawiłą więc poszłam też z maluchami na długi spacer. Dzień minął gładko.Teraz zasprzątałam się bardzo i na weekend powinno być czysto, wystarczy dzieci zamknąc w szafie;-)
mama fotki doszły, pisałam, ekstra!
martika współczuję, może jednak uda sie zrobić to prawko
bedi ładny kolorek

Miłych snów

mama ja nie bardzo wiem jakie sa zasady w PL teraz, no egzamin moge miec z dnia na dzien, ale jazdy musze dokonczyc, zdaje na aucie ktorym jezdze z instruktorem i egzaminatorem, nie ma zadnego placu manewrowego, jazda po miescie, jazda autostrada albo droga szybkiego ruchu, parkowanie na miejsce i ewentualnie hamowanie awaryjne.
Wisienka moze byc, ze to mama uroni lezke, a maly dzielnie z paniami i dziecmi zostanie ;-)moze sie uda z tym prawkiem przed porodem, jak nie to cos sie wymysli, bo nie bedzie wyjscia... ale prawko miec bede :-)
milego dnia dziewczyny

Witam niedzielnie
U nas pogoda zmienna jak pogoda, hehe. Raz słońce i gorąco, to się zachmurzy i wiatr zimny wieje. My już po kościele, obiedzie i spacerze.O 15 idziemy na festyn parafialny.Zawsze sa takie dobre ciasta, mniam I pifko lane :p.

reklama
Bedismall rob rob, bedziesz mobilna, niezalezna i latwiej bedzie Ci wszystko ogarnac;-) Katrina tez robi prawko, wiec jest nas wiecej, a tym samym razniej, ja myslalam, ze jestem wyjatkiem zacofanym ktory tak pozno robi prawko :zawstydzona/y:
Wisienka u nas taka pogoda juz 4 dzien, mam dosc, bo ani gdzies wyjsc, bo nim sie czlowiek zbieze to wiatr i deszcz, ani nic. Nie wiadomo jak sie ubrac, bo raz cieplo, raz zimno. Nie lubie takiej pogody.
milego dnia dziewczyny

Do góry