reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Trzecie dziecko i.. Co dalej ??

reklama
Martika
dziekuję zatem :tak::-)
no liczę ,że maj nie bedzie gorszy niż kwiecień --> byłoby milusiooo:-D

ja też miałam dzieci w swoich pokojach ..każde głosniejsze sapnięcia bejbika i tak się słyszy :tak:
super,że już prawie wsio gotowe :):)

Jotemka
u mnie 4ry też by się nie zmieściły :-D 3 to jeszcze.

spokojnego wieczoru.

Dołączam sie do życzeń, Mamo....
Marti_ka a u nas poza Pierworodnym nikt nie ma swojego pokoju... Aktualnie nawet my z M dzielimy go z Szóstym... Znów rewolucja nas meblowa czeka nas za pół roku...

Hej laski

U nas dopiero dziś się majówka skończyła. Idę po Dominika i do biura mieszkaniowego a potem jeszcze raz po Vanesse. ..

Głowa mnie boli... gardło też i z nosa mi cieknie. Maya też marudna i chora. ..
W mieszkaniowce zanioslam pita za ostatni rok zeby uaktualnili nasze dochody. Moze dodatek mieszkaniowy wzrośnie. ..kto wie

Muszę ich spać położyć a jeszcze Dominik nie umyty. M niedługo będzie i obiad muszę mu wstawić. Potem tylko poćwiczyć i się pouczyć.

witam się z jajecznicą :-)

pomidorówka wstawiona,odkurzone więc czas zjeść.

Bedii
no to niech dodatek wzrośnie :)) &&&
co ćwiczysz? ja raz,dwa razy w tygodniu hulam .

pozdrawiam wszystkie i dobrego dnia życzę !

Szybka babeczka z ciebie.
U nas raczej nie ma na to czasu. Patryk od razu wyje jak tylko oczy otworzy. Dzisiaj chce jogurt i nie będzie jadł śniadania

reklama
Bedii
przed 7 wstałam -choć dzis mega dobrze mi sie spało i kurna ciężko było wstać :eek: dzieci też spały dłużej..zawsze wstają przed 7 a dziś bydziłam ich o 7.15 i tak wyglądali :confused2:
więc dziś byśmy pewnie do 9 pospali gdyby była sobota...
no ,ale ...

idę suszyć kudły.

Do góry