reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Trzecie dziecko i.. Co dalej ??

Jotemka nie wazny metraz, czy wlasny pokoj, wazne ze sie wszyscy kochacie, bo nawet jak kazde dziecko ma swoj wlasny pokoj to klotnie miedzy rodznestwem tak czy siak sa ;-)
Bedismall kciuki by wam dodatek mieszkaniowy podwyzszyli :tak: i zdrowia zycze oraz owocnej nauki
mama hulasz? no to musisz miec niezla talie :tak::-) taki dzien moje tez jeczaly mamo jeszcze odrobine, jeszcze minutke, a livka chciala jeszcze "okruszek" pospac,
milego dnia dziewczyny

reklama
byłam z przyjacielem na spacerze..potem obchód ogrodu-nie długo rozkwitną irysy syberyjskie .....jesli kurcze przymrozków nie będzie :eek:

Martika
no to widać taki dzień dziś ,że każdy by pospał :-p

miłego dnia,ja lecę do pracy-dzis mam dzień pt "hybrydy& pedixy" :-)

Ja dziś ledwo powieki utrzymuje w górze, slabo mi coś. Pewnie tramal tak na mnie działa:-(

Jutro wizyta u ortopedy, mam nadzieję że będzie miał dla mnie dobre wiesci.

Ja smażę na 2 patelkach ale zjadaja na bieżąco:-)

Na krótko wstawie fotkę:
IMAG0589.jpg

Załączniki

• IMAG0589.jpg
    IMAG0589.jpg
    34 KB · Wyświetleń: 79
Sempe laseczką z Ciebie :-)
Mamo, wiosna idzie wiec pedixy obowiązkowe i oczywiście hybrydy :-) Pracy Ci nie zabraknie :-) :tak::tak: Sama sie wybieram upieknić w przyszłym tygodniu :-D
Bedismall pracowicie u Ciebie, rób prawko rób, pomoże Ci to na psyche tez bardzo bardzo, zobaczysz.
Marti_ka nasza Mama to laska z talią osy. Metrów to unas całe mnóstwo, ale i tak pokoi nie starczy dla wszystkich....
Wisieńka, jak maturzysta?

Diaisj mam zjazd formy, owsze robię to iowo, piorę, składam, karmie, karmie i jeszcze raz karmie... Dopiero 9 dńi po porodzie, niby bardzo brzuch spadł, ale matko, ja nie mogę patrzeć na siebie :-( Bebzol wielki, dupa wielka, a cycki giga wielkie....

O matko. ..
Usiłuje paznokcie pomalować. Maya w chodziku tylko chwilę polazi i zaraz jęczy. Gorzej z nią. Teraz zaczęła haftowac i zle wygląda ogólnie. Patryk nudzi się na maksa. ..zrobilam spaghetti. Umylam łazienki. I przeżyłam najazd dwóch koleżanek.
Zaraz po dzieci i mąż wraca to na solarium wyskoczymy i do Lidla.
Mamo. Ja ćwiczę brzuszki pompki i przysiady. Hula mam ale boli mnie potem

Jotemka u nas 3 sypialnie i dzieci będą po 2 osoby i my zajmiemy najmniejszy z czasem

Jotemka no innej opcji nie ma, kiedy ja mame poznalam na innym podforum to juz krecila hula, a to bylo jakis czas temu ;-)Jotemka w 37 tygodniu na zdjeciu mialas malenki brzuszek, wiec nie wierze, w to co piszesz jestes dla siebie zbyt surowa, dopiero co maly sie wyklul, jeszcze tylko chwila, moment i wrocisz do formy zobaczysz :tak:wiadomo, ze by sie chcialo szybko najlepiej od razu po porodzie, ale popatrz cialo roslo 9 miesiecy, wiec potrzebuje troche czasu by wrocic, do postaci sprzed ciazy. Pewnie za miesiac juz sladu nie bedzie :tak: P.S. niech ktoras mi to przypomni kiedy za jakis zas sama bede jeczala, ze gruba jestem, ze brzuch wielki, tylek jeszcze szerszy itp a na pewno bede stekac
sempe piekna kobieta z Ciebie :tak:
Bedismall co jest Majci? biedna, zdrowka dla niej.

Ostatnia edycja:
Hej dziewczyny. Żyję tymi maturami.Maciek mówi, ze dobrze ale ja się boję tego jego dobrze.Czas pokaże. Tosiu się rozchorował i paskudnie gorączkuje. Strasznie marudny bo i angina i zeby mu idą. P oczywiście ganaia po mieście, znaczy pracuje.
mama jestem chętna na fotki
Jotemka Robert...hmmm kiedyś znałam jednego
Bedi ja biegam, robię brzuszki , mniej jem ech mam nadzieję, ze szybko zobaczę 5 z przodu
sempe ale ty masz talię fiu fiu
martika masz rację jak jest milośc to pokoji starczy.
A u mnie nalesniki lubiane tak sobie.Natomiast Misiowe ciasteczko, wel grzybek smazymy ostatnio i Miki ubiera w lentilki i nutelkę a Tosiu wyjada z wierzchu.Nie myślcie , ze najstarszy odstaje :p
{Pozdrawiam mauski

Wisienko to super. Zobaczymy. A może cię pierworodny zaskoczy i ładnie zda.

Sempe piękności ty nasze. Ślicznie i kobieco.

A co Robert ma być u Jotemki??????????

witam się ..dziś znów nie chciało nam się wstać :nerd:
ehh

no ,ale dzieci już w szkole ja przy śniadaniu.
dziś mam kilka hybrydowych ,2 pedixy ,kilka kompletów henny i woskowania
-nogi ,pachy,bikini,wąsy..

Martika
no ja hulam już długo-zgadza się -->ponad 2 lata już bedzie ..nie wazne czy pada czy wieje hulać zawsze można :tak:

Bedii
pompki :szok: szacun!!!!
i jak tam-pomalowałaś te pazurki???

Wisieńka
&&&&&&&&&&&&& za Maćka maturę ..
będzie si-wierze ,że dał radę :tak:
a fotka....hmmm..ja nadal nie umiem wstawiać wiec mogę wysłać Tobie mmsem to wstawisz:sorry2:
moja waga się waha z 57 na 58...ale od 2 lat taka jest więc git.
ukochac krasnale!

Jotemka
no własnie?? Robert ma być?..widziałam Twą fotkę poporodową i NA PRAWDĘ idziesz jak burza z traceniem brzuszka.jestem z Ciebie dumna!!!
przyjemności u kosmetyczni ;)

Sempe
suuuuuuuuuper wygladasz :):) pięknie i kobieco!! kwitniesz ,że hej ;))

Katrina??????????????

Hana????????????????????

Patik?????????????????

pozdrawiam i słonka zyczę !!

reklama
Do góry