reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Trzecie dziecko i.. Co dalej ??

Z pogoda w Anglii o tyle dobrze ze człowiek już się przyzwyczaił i zawsze jest możliwość opadów deszczu. ..a że zimno u nas też żadna nowość.

Uczę się codziennie jak dam radę. ...

Generalnie nigdy mnie nie ciągnęło

Spotkałam znajomą która nagle się rozwodzi. Ma dość męża pijaka. ..smutne ale prawdziwe.

My akurat w brzydką pogodę uskuteczniamy remont łazienki. Wzięłam przykład z mamy Hehehe:sly:

reklama
heloł ;))

oooo Bedii,Wisieńka
remontowo u Was :-p

no ja na razie zakończyłam remont u góry ..teraz czas na dodatki-w ten łikend jedziemy do agata meble a w nastepny do ikea-trzeba dzieciom pokoje ubrać :-D

potem bierzemy sie za łazienkę :-D...minę mam nie halo bo tam pójdzie masę kasy :confused2:dlatego tyle czasu odkładaliśmy i żyjemy na jednej łazience...

Wisieńka
kiedy są wyniki matur??

u nas znowu pada..:confused2:

Heloł

Bylam w lidlu po coś na obiad. Będą kurczaki i buraczki . Teraz jest kawa z ekspresu I bułka z twarożkiem. ...nic mi się nie chce.

Znajoma zdała dziś teorię. Potem bierze się za praktykę. ..

Hello

Witajcie wtorkowo. W sobotę bylismy na komunii u naszych tutejszych przyjaciół. Oczywiscie pogoda irlandzka, bo jakże mogłoby być inaczej.

Bedi - ja z kolei w Lidlu kupiłam parę ciuszków dla dzieciaków - najbardziej jestem zadowolona z legginsów dla Alinki, bo zniszczyła praktycznie wszystkie spodnie (domowo - podwórkowe) i została praktycznie bez.

Ostatnia edycja:
Katrina. To macie chyba inny asortyment bo u nas teraz nic nie ma a w czwartek mają mieć te piłkarskie koszulki dla dzieci

miłego dnia mamusie :)))

Jotemka
a Ty gdzie??? jak u Ciebie na froncie?

Paticzku
a u Ciebie jak ?

Hana
co u Ciebie kochana ??

Katrina,Bedii,Sempe,Martika
pozdrówka ;)

reklama
Hej!
Melduje sie na szybko bo ledwo dycham. Zasuw duży. Arti w domu bo mocno przeziębiony a jutro wycieczka wiec już trzeci dzień w domu jest żeby się podkurowac. Broi strasznie....
Jutro może napisze wiecej. Ściskam laseczki

Do góry