reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Trzecie dziecko i.. Co dalej ??

Hej
do d ta majófffffffffffka taka zimna. Do tego w poniedziałek zaczynają się matury.Zaczynam się stresować czy młody da radę
mama na jaki kolor malujecie?
Bedi u nas tez zeby pełną parą
mam okres oszaleję z bólu

reklama
hejka wieczorkiem ..

my po grillu-grill na tarasie ,ale jedlismy w domu :baffled: zimny wicher jakiś taki :crazy:

Wisieńka
wszystkie 3 pokoje na górze w Cappuccino z beckersa..
nasza sypialnia dodatkowo w brązie i turkusie-na ścianie za głową obraz 5cio częściowy-turkusowe tulipany-reszta ściany w kamieniu też w takim beżu..

u dzieci dobierzemy dodatki-ramki do zdjęć,poduchy,doniczki..

chcę żeby pokoje były dziecięce,ale już nie dziecinne.

Bedii
oby leki podziałały i żebyście pospali w nocy.

u nas miło popołudnie zleciało,pośmialiśmy się ,pojedliśmy..

miłego wieczorku.

hej..

Bedii
powodzenia w zdaniu prawka :tak:

ja kończę śniadanie i na 9 lecę do sąsiadki na pedixa-starsza pani woli w domu.
u nas dzis słonecznie choć jeszcze troszkę wieje.

wczoraj pojechalismy do znajomych na ciasto kawę a skończyło sie kolacją :-)

pozdrawiam i smacznej kawy życzę :tak:

Trzymamy kciuki za maturzyste!!!!!

u mnie młyn totalnie, odezwę sie jak ochłonie, póki co bąbel bezimienny. Roboczo nazywany Kurczaczkiem i Paproszkiem.... Ostatnie opcje to Bernard i Robert... Żadne jeszcze nie przeszło na 100% a M niechętny do dyskusji:dry::dry::confused::confused::dry:

Wisienka &&&&& za maturzyste :tak:
Bedismall &&&&& za prawko...
Jotemka powodzenia w wybieraniu imienia :-) jak tam malec, spokojny? ladnie je?
Mama milego dnia i duzo klientek :tak:

Martika
ja mam poniedziałki wolne..obsługuje jedynie domowych klientów..
dzis jeszcze na 17 jadę do jegnego gościa na zabieg na twarz i woskowanie pleców .
jak samopoczucie ?
pokoik dla córki robicie czy z Wami w sypialni bedzie ?

Jotemka
i tak dzielnie sobie radzisz :)
dobrej decyzji z imieniem ..
a czemu M nie chce dyskutowac nad wyborem???

ogarnęlam dom i zaraz jede po zakupy a potem po dzieci-syn błagaaaaał od rana ,żeby naleśniki nasmażyć :sorry2: więc jak wrócę to trzeba bedzie "jechać " na 2 patelnie :-p

reklama
mama aaa rozumiem, fajnie :-) ale to takie zyczenia na caly miesiac wiesz ;-) bo komunie beda itp :-) pokoik juz naszykowany przed swietami m... z kolegami skrecali meble ;-) bo pozniej by moglo byc ciezko z czasem. Mala ma miec osobno pokoik, ale wstawiona tam mam kanape, wiec moge tam u niej spac, pokoik jest obok sypialni, ale i tak pewnie tam bede nocowac, bo zawsze to blizej ;-)
u nas dzis zgodnie z zyczeniem pomidorowka ;-)

Do góry