reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Trzecie dziecko i.. Co dalej ??

U mnie jakas :wściekła/y: chyba na uspokojenie musze cos sobie zapodac albo magnez itp bo chodze jak odbezpieczony ganat jak trzasne to..... nie wiem czy to przesilenie zmeczenie niewyspanie pewnie wszystko razem Patrycja tez daje popalic i w dzien i o zgrozo w nocy :baffled:....

reklama
hejka..
zaraz na zakupy do hurtowni mykam ,ale wlatuję z kawką ..

Fasolka
mam to samo i też chyba muszę jakieś witaminy brac bo są dni ,że jest oki a są ,że wyyyybuchem grozi ..:baffled:

Jotemka
wytchnienia i opanowania sytuacji życz ..grudzień juz nie daleko :sorry2:

pozdrawiam i pogody ducha życzę !

Dzien dobry laski!
Wcianm magnez z nadzieją ze na nerwy też pomoże. Bo na skurcze powinien.
Dzis mam dół psychofizyczny, jakis badziew przeziębieniowy się przyczepił, smutno i w ogóle nie cierpię listopada, wiec rozumiecie. MASAKRA!!!!!

A ja nienawidzę listopada!!! Szaro, buro i ponuro.

Noc poprzednie nieprzespana, dzieciaki urządzały sobie pielgrzymki.

Fasolka, Jotemka, poprawy nastroju

Mama zakupy udane?

Jutro wizyta u alergologa, może uda mi sie Dawidka przemycić. Trzymajcie kciuki.

heloł:)

Natkaa
tak ,zakupy udane i suchym kołem dojechałam bo popołudniu sie rozpadało a nie lubię jeździć w deszczu-te cholerne chlapiące tiry:dry:
jak biznes?

Fasolka
pospaliście dziś ??

Jotemka
zwolniłaś ?

Sempe
jak u Ciebie kochana ???

zupka warzywna ugotowana,pranie rozwieszone,niedługo do pracy .
trzymajcie sie kobietki-->listopad już sie kończy ..potem to już z górki hahahaa

Mama ten tydzień jeszcze gorszy od poprzedniego.

Ja to nie lubię jeździć jak śnieg spadnie.

Byłam dziś z całą trójcą u lekarza, długo by pisać, ale koniec końców jest taki że pani alergolog zlitowała się i przyjęła mi Dawidka i kazała nie dawać antybiotyku który pół godziny wcześniej przepisała pediatra, dała skierowanie na badania z krwi i pójdę do niej w tym roku prywatnie bo na ten rok limit wyczerpany, nasza Polska rzeczywistość, brak mi słów, recept dostałam na jakieś 300zł i jak tu można wyjść na prostą jak w tym miesiącu wydałam już ponad 400zł na leki, to se pomarudziłam a i tak nic to nie zmieni:-)

O jakie tłumy tu:szok::-p

Mama 05 no dzis sie tez obudziła ale juz lepiej bo padła z nami w łozku i dała sie przeniesc do siebie spowrotem ;-)

Jotemka a jak u Ciebie polepszył sie humorek:-)

Natka oj wspołczuje u mnie jak Dorota chorowała mi tak notorycznie przez kilka lat (przerwy ew tylko latem) to jak szłam do apteki to mi sie normalnie:angry: do tego mazidła płyny na AZS i takie sumy sie miesiecznie zbierały ze :eek:

Ja dostałam @ wiec troszke psm odpuscił do tego magnez ,meliska i jeszcze nikogo nie zamordowałam na szczescie choc dzis bym slubnego utukła :no: czy wasi tez tak maja ze jak otworza szafke i od razu na widoku tego nie ma co szukaja to zagineło itp '' bo w tym domu " wszystko nog dostaje itp nosz k... wystarczy cos przesunac i juz ale po co lepiej afere od rana :crazy: no to se postekałam :-p. Patka tez cierpliwosc mamusi testuje na wszystko co jej nie wolno to wrzeszczy ze uszy wiedna :errr:

Pozdrawiam Wszystkie mamuski te w krzaczorach siedzace tez;-):-p:-D

reklama
Mama to super że Ci się kręci:-)

Fasolka, mój to do tej pory myli szafki i szuflady z ciuchami dzieci, a jak raz na ruski rok składa pranie to kompletnie nie wie co czyje, a Piotruś to przy wieszaniu nawet wie które kogo skarpetki:-)
Dobrze że zły nastrój ustał:-) A dietujesz jeszcze? Ćwiczysz? U mnie słabo, w listopadzie pochłonęłam masę słodyczy, ale przy zdrowych śniadankach, obiadkach waga w granicach 56, chyba nie zobaczę tej magicznej 55. W tym tygodniu tylko dwa razy pohulałam:-)

Do góry