reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Trzecie dziecko i.. Co dalej ??

Mama jak pisałaś to już dawno na rynku byłam, lipa dziś straszna:-( a tam wymarzłam że się rozpuszczam jeszcze.

Sempe 5kg w 5 tygdoni jak najbardziej do zrobienia, chyba dla poprawy nastroju zrobię sobie trening:-)

U mnie 56kg i ani grama w dół, ale ostatnio mało ćwiczę i znów wcinam słodkości, za to nadźwigam się przy załadunku, rozładunku i waga do góry nie idzie ale w dół też nie.

Katrina poćwicz z nami, humorek sie poprawi a gratis ładniejsze ciało:-)

reklama
Dzień dobry poniedziałkowo, ja dziś w domku, zepsuł nam się drugi samochód i M. pojechał moim do pracy. A ja w necie działam. Chłopcy znów mi się przeziębili, siedzą wszyscy w domu, znów są na szczepionce i pewnie przez to osłabienie. A gdzie Wy jesteście? Zamiera forum :-(

Miłego dnia

heloł

Natkaa
zdrówka dla chłopców:tak: i szybkiej naprawy auta:sorry2:
jak biznes-zarobiłas na zus?

Fasolka
ślicznie córa wyszła:-)

Jotemka
jak samopoczucie?
dumacie nad imieniem czy jeszcze czas ?;-)

ja od rana do 14 w pracy-u klientek domowych..potem odebrałam dzieci i już w domku urzędujemy.

pozdrawiam evrybady:-D

Mama na zus już dawno:-) ale zeszły tydzień był cały słaby i ten nie zapowiada się lepiej, dziś cisza całkowita, oferty wysyłam ale na razie cisza, to mój pierwszy taki dzień, zawsze coś było:-) ale najważniejsze że do przodu:-) a u Ciebie jak?

Fasolka to z profesjonalnej sesji? Pięknie.

Jotemka dogrzebałaś się do mojej stronki na fb?

Natkaa
cieszę się ,że ogólnie jesteś zadowolona:tak:
ja też nie narzekam ..daję radę i coraz bardziej ciesze się ,że zmieniłam lokalizację :-D

muszę chyba jakieś witaminy sobie zapodać bo jakieś przesilenie jesienne mnie bierze i nerwowa się robię :baffled:

reklama
Cześć laseczki!
Mamo - dzięki za kawę niezbedna mi bardzo i tak jej za dużo piję a spać mi się chce. Niestety nie mogę się poddawać złym humorom, nastrojom zmęczeniu itd. Do końca tego tygodnia nie mam p.Asi. W nast tylko do dzieci jak będą zebrania. Dopiero w grudniu się zmieni...
Ściskam Was wszystkie kobietki!!!!

Do góry