reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Trzecie dziecko i.. Co dalej ??

Mama jak pisałaś to już dawno na rynku byłam, lipa dziś straszna:-( a tam wymarzłam że się rozpuszczam jeszcze.

Sempe 5kg w 5 tygdoni jak najbardziej do zrobienia, chyba dla poprawy nastroju zrobię sobie trening:-)

U mnie 56kg i ani grama w dół, ale ostatnio mało ćwiczę i znów wcinam słodkości, za to nadźwigam się przy załadunku, rozładunku i waga do góry nie idzie ale w dół też nie.

Katrina poćwicz z nami, humorek sie poprawi a gratis ładniejsze ciało:-)

reklama
Dzień dobry poniedziałkowo, ja dziś w domku, zepsuł nam się drugi samochód i M. pojechał moim do pracy. A ja w necie działam. Chłopcy znów mi się przeziębili, siedzą wszyscy w domu, znów są na szczepionce i pewnie przez to osłabienie. A gdzie Wy jesteście? Zamiera forum :-(

Miłego dnia

heloł

Natkaa
zdrówka dla chłopców:tak: i szybkiej naprawy auta:sorry2:
jak biznes-zarobiłas na zus?

Fasolka
ślicznie córa wyszła:-)

Jotemka
jak samopoczucie?
dumacie nad imieniem czy jeszcze czas ?;-)

ja od rana do 14 w pracy-u klientek domowych..potem odebrałam dzieci i już w domku urzędujemy.

pozdrawiam evrybady:-D

Mama na zus już dawno:-) ale zeszły tydzień był cały słaby i ten nie zapowiada się lepiej, dziś cisza całkowita, oferty wysyłam ale na razie cisza, to mój pierwszy taki dzień, zawsze coś było:-) ale najważniejsze że do przodu:-) a u Ciebie jak?

Fasolka to z profesjonalnej sesji? Pięknie.

Jotemka dogrzebałaś się do mojej stronki na fb?

Natkaa
cieszę się ,że ogólnie jesteś zadowolona:tak:
ja też nie narzekam ..daję radę i coraz bardziej ciesze się ,że zmieniłam lokalizację :-D

muszę chyba jakieś witaminy sobie zapodać bo jakieś przesilenie jesienne mnie bierze i nerwowa się robię :baffled:

reklama
Cześć laseczki!
Mamo - dzięki za kawę niezbedna mi bardzo i tak jej za dużo piję a spać mi się chce. Niestety nie mogę się poddawać złym humorom, nastrojom zmęczeniu itd. Do końca tego tygodnia nie mam p.Asi. W nast tylko do dzieci jak będą zebrania. Dopiero w grudniu się zmieni...
Ściskam Was wszystkie kobietki!!!!

Do góry