reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Trzecie dziecko i.. Co dalej ??

Jotemka
tak ..wiedzy troche nabyłam ,ale..po niektórych wykładach oczekiwałam czegoś więcej ..
ale cieszę się ,że byłam :tak:

czekam na pikczera :-p

i..przytulam ..nie płacz już -podaje słodziutką ,soczystą gruszkę :-)

Dzięki za gruszkę, lubię bardzo. Wiesz taki dzień kiedy masz wrażenie że wszystko jest do dupy.

reklama
Natka to choroba wirusowa, zakaźna ...dzieci mają rumiane policzki i wysypke taką marmurkową na ciele. Nie leczy się tego, samo przechodzi ale tydzien półtora w domu dziecko musi być:-)

Sempe no to zdrówka oby jak najszybciej przeszło.

Mama smakowitej kolacji, ja miałam sałatkę jarzynową:-)

Jotemka poszło na priv.

A ja w weekend zakładałam z M. sad, kiedyś wcześniej wsadziłam wiśnie a w weekend czereśnie, morele, brzoskwinie, gruszkę:-) będzie co jeść jak za 10 lat urosną:-)

Bry wieczór

Jotemka - brzusio sliczny ( ma taki teraz bez ciąży - wstyd!!),

Sempe - oj współczuję choróbska, szybkiego powrotu do zdrówka dla wszystkich,

Mamusia - widzisz, nie ma to jak taki mały facecik tak posłodzi mamusi - ja uwielbiam jak mój Księciunio się tak wtuli we mnie, jest taki kochany,

Powiem Wam, ze mnie też zaczyna dopadać nastrój jesienny - nie lubię tej szarej pory roku. Zdrówka dla wszystkich.

witam z kawą:biggrin2:

Brunon jak zaczął płakać o 23 to przestał o 1.30... nie wiem co mu było, czyzby kolejna czwórka? albo ten rumien go atakuje

wczoraj od rodziców Adasia pożyczyłam orbitreka:biggrin2: mam zamiar codziennie jeździć i przez 5tyg 5kg się pozbyć:biggrin2:

miłego dnia

reklama
hejka..

Sempe
jak dobrze ,że wróciłaś :tak:brakowało Ciebie !
powodzenia w ćwiczeniach ..mi też 1,5 kg przybyło przez te cho..rne rogale:-p:eek: więc przeprosiłam się z hula-hop i dygam:-D

zdrówka dla Was! i wytchnienia dla Ciebie.

Katrina
no słodziaki te chłopaki ;)
i gratki raz jeszcze ;-)

Natkaa
jedziesz dzis na rynek?

Jotemka
jak humorro dziś ??

miłegooo..

Do góry