reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Trzecie dziecko i.. Co dalej ??

Witam się po przerwie

Za wiele do nadrabiania to nie miałam.

Sempe - współczuję nadmiaru obowiązków. Brunuś ma wygląd aniołka i aż wierzyć się nie chce, że taki mały diabełek z niego.

Pozdrawiam wszystkie mamusie.,

reklama
Witam sie i ja :-) u mnie ogolnie kiepsko byłam u gina dzidzi dalej brak za to znowu inne dziadostwo sobie urosło:baffled: wiec leczenie itp:eek: pierworodny po jakims czasie spokoju znowu bryka i witki mi juz opadaja :wściekła/y: W sobote swietowalismy 17 rocznice slubu ;-) a w piatek zaliczyłam wypad z kolezankami tego mi było trzeba :cool2:

Miłego dnia wszytim mamuska :-)

hejka :-)
byłam 3 dni na szkoleniu kosm.masakra jaka daleka droga-pół dnia w podróży..a że teraz się szybko ciemno robi to i srednio się jedzie :baffled:ale najwazniejsze ,że cała i zdrowa wróciłam .

Natkaa
jak biznesso:-p

Fasolka
wylecz co trzeba i działajcie dalej-->najlepszego na kolejne lata razem ;)

Hanuś
uściski kochana i ..widzę ,że się w góry wybieracie ? przyjemności :)

Jotemka
ładny suwaczek ...zwolnij kochana..

Sempe
przytulam i wspieram ! Ty i tak mega dzielna jesteś ,że to wszystko ogarniasz.

pozdrawiam wszystkie

Hej,
tradycyjnie wpadam jak po ogień ;-)
Mamo, mam nadzieję, ze chociaż warte szkolenie ciężkiej drogi.
Katrina no właśnie ostatnio tu taaaaaaaaaaaaaka cisza, ze szok, jakby wątek miał umrzeć :-(
Fasolka, no rzesz pogon dziadostwo!!!!
Hana - dziekuję, rusza się i owszem coraz bardziej to czuję :-) Brzuszek? Zaraz wstawię, bez twarzy to nawet tutaj ;-)
Sempe - każdy ma kryzysy i masz do nich mega prawo!!!!! Wkrótce zaświeci słońce!!!

Jotemka
no tak połowicznie warto było jechać bo po niektórych wykładach miałam inne oczekiwania..ale cóż ,nie można mieć wszystkiego..

dzieci wytęsknione,mąż też ..baa nawet psiak mnie nie odstępuje :-D powiem jedno-WSZĘDZIE DOBRZE ,ALE W DOMKU NAAAAJLEPIEJ :tak:

Gdzie ta fota???:-)

Mama biznes tak różnie, raz lepiej, raz gorzej, dziś wymarzłam tak że później się godzinę w domu rozgrzewałam. A czego się nauczyłąś na tym szkoleniu?

Fasolka, smutno, że znów coś nie tak obyś jak najszybciej wyszła na prostą.

Jotemka czekamy na fotkę,

Weroniczka i od Ciebie też:-)

Zuz inka jak ja Ci zazdroszczę tych pięknych widoków, pakuję się i jadę do Ciebie;-)

hejka babeczki.

Natkaa
to było szkolenie z firmy w którą wchodzę -pokazy zabiegów..zabiegów w połączeniu ze sprzętami,spotkanie ze specjalistą od reklamy w necie,wykład pani doktor o wypełniaczach ,spotkanie z prezesem firmy,trędy w makijażu,makijaż pozabiegowy-po mikronakłuwaniu..no sporo tego było..

a Ty faktycznie w taką pogodę się namarzniesz- nie zazdroszczę bo ja ciepłolubna..

także trzymaj sie i pamiętaj-pozytywne nastawienie :tak:

kawkę zostawiam ;)

Dobry dzień:-D
Piszę z new sprzętu i się uczę. Dziś mam małego doła i płaczę sobie od rana. Widać taki czas.
Natka trudny czas na rynek nastał, uważaj na siebie. Podeślij mi adres na priva do ciuszków od Ciebie, profilu na fb nie posiadam.
Mamo dziękuje za kawę właśnie sączę swoją. Z takimi szkoleniami może być różnie ale wiedzę nową posiadasz na bank.
Zaraz pójdę do kompa i wstawię fotkę, bo tu nie umiem...

Jotemka
tak ..wiedzy troche nabyłam ,ale..po niektórych wykładach oczekiwałam czegoś więcej ..
ale cieszę się ,że byłam :tak:

czekam na pikczera :-p

i..przytulam ..nie płacz już -podaje słodziutką ,soczystą gruszkę :-)

reklama
Do góry