reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Trzecie dziecko i.. Co dalej ??

Hej!
Dziś wraca mój M - zmęczenie mam spore, serio. Pewnie teraz mi odpuści, bo do dzisiaj byłam dzielna ;-)
Laski zmykam się pięknić bo wkrótce na lotnisko jadę :-D

reklama
witajcie,
przyszłam donieść że żyje...
ale co to za życie z 5 dzieci!!! praktycznie sama jestem całymi dniami.. mąz 3 etaty obrabia....

a życie z Brunonem to jedno wielkie piekło na ziemi...

bywajcie Mamuśki

Sempe aż tak jest źle? Głowa do góry.

Jotemka dużo odpoczynku:-)

Dawidek już bez zastrzyków juuupiii:-) tylko inhalacje zostały i syropy i skierowanie do alergologa.

Witam sie i ja:-)

No my cieszylismy sie spokojem ze nie trzeba wszystkiego w biegu itp:-) w długi wekend;-).

Stempe ojc to sił zycze :tak:

Jotemka no wypieknij sie dla mezusia ;-) rozłaki ciezkie ale te powitania:-p:-)

Natka pociesze cie ze przy @ tez tak mam ze ''głoda'' non top mam:-p

Ja generalnie jakos kiepsko sie czuje ,młoda problemy ze spaniem w dzien ma masakryczne za nic nie chce spac a w efekcie jest potem tak zmeczona i marudna ze masakra ,w nocy tez srednio a było juz znow tak fajnie i sie po....:baffled:.Pogoda tez taka sobie ale nie ma co nazekac po tak ładnym pazdzierniku

Pozdrawiam Wszystkie mamuski ;-) i miłego wieczoru

Wychodzę:-) ze sterty ciuszków;-) przyszła dziś dostawa, jest co robić:-)

Po weekendowym obżarstwie wychodzę na prostą:-) w pn powinno być już dobrze:-)

Mama co u Ciebie, jak klientki?

Weroniczka, kocyki sie sprzedają, jesteś w grupach sprzedażowych? Jak brzusio?

Pawimi u nas śnieg, a co u Ciebie?

Patik grzejecie się przy kominku?

Wszystkim innym mówię wracajcie:-)

reklama
hej babeczki
wreszcie troszke odpoczynku - a jestem wyeksploatowana na maxa
jotemka- jaki fajny suwaczek - super - a jak brzuszek - widac juz cos - ruchy czujesz?
natka - dziewczyny chyba zarobione są:-D
fasolka - dla pociechy - chociaz marnej - powiem ze nastrojowo to teraz chyba u wszystkich do d:-p
sempe - a toz to nie raj z tymi pociechami - a tak powaznie - trzymaj sie choc wiem ze ciezko

pozdrawiam babeczki
wychocic z krzaczorow:rofl2:

Do góry