reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Trzecie dziecko i.. Co dalej ??

witam
U nas ząbkowanie w pełni, marud straszny! Nosimy się na rękach i tyle.Pogoda sliczna ale rano mróż był dośc spory.Nie jade na swięyo zmarłych do mamy na grób i straszne mam wyrzuty, z drugiej strony wiem, ze nie dałabym rady z dwójką w aucie , a przede wszystkim z Tonim, który wrzeszczy w samochodzie strasznie jechac te 150 km w jedną stronę.P ma nocki i jedziemy dopiero w poniedziałek, n będzie spał w aucie ale przynajmniej Tosia pobuja jak coś.Dziwne czasy dla nas nastały, większośc świąt pewnie teraz spędzimy w domu u siebie, w tym roku po raz pierwszy jemy u siebie wigilię.Trochę mi smutno, ze nie tak jak zwykle....

reklama
Zuz inka
zdrowia dla Was-niech ospa szybko pójdzie won!!

Wisieńka
łoo to ząbkowanie nie rozpieszcza :baffled:

Natkaa
pilnuj miejsca na rynku bo inni tylko czekają :nerd:

u mnie ten tydzień też spokojniejszy..

Melduje sie i ja troszke czasu mi ostatnio brak :-) sprzatanie grobow itp do tego mam bunt dwulatka u roczniaka cyrk na kółkach:dry:

Natka troche zjadłam dwa kawałki ciasta i sałatke jarzynowa z majonezem w sumie gore sałatki:zawstydzona/y:

Mama 05 a 37 wiosenek;-):cool2:

Miłego wieczoru i dziekuje za zyczenia :-)

Fasolka Ty staruszko :-D Wszystkiego dobrego...
Happy Halloween tym co obchodza ;-) Moje dzieci dzis w kostiumach beda maszerowac po cukierki.

Jotemka - TY WIESZ CO !!!

Melduję, że żyjemy.

Alinka ma teraz wolny tydzień w szkole, więc nie mam czasu dla siebie. Wczoraj po południu była szkolna dyskoteka (w strojach Halloween-owych) bardzo mi się podobała powiem Wam szczerze, profesjonalne nagłośnienie, DJ, lasery, kolorofony, "zadyma" i poza obecnymi hitami były też przeboje lat 80-tych i 90-tych, nogi nie chciały ustać w miejscu.
Dziś zbieranie słodyczy, czyli następna atrakcja. A jutro pół dnia znowu sama z dwójeczką.

Fasolka - spóźnione, ale szczere życzenia wszystkiego co najlepsze, 100 lat!!!!!

Zdrówka dla wszystkich chorowitków.

P.S. jak ja chciałabym być tez na grobach swoich bliskich w te święta.

Katrina podziwiam Cie, a raczej Twoje pragnienia odnosnie tych grobow...ja szczerze jestem szczesliwa ze mieszkam tutaj i nie musze celebrowac sw. zmarlych w taki sposob jak ma to miejsce w Polsce. Dla mnie to "swieto" ktore pamietam z dziecinstwa bylo straszne z emocjonalnego punktu widzenia. Odetchnelam z ulga ze moje dzieci go nie znaja, celowo ich nie uczylam, nawet w polskiej szkole co roku jest zadanie domowe odnosnie 1 listopada i polecaja pogawedke dzieci z rodzicami na temat tego swieta. Ja powtarzam Oliverowi ze to tradycja celebrowana w Polsce ale my tego nie obchodzimy. Wole jednak Halloween i to w wydaniu na wesolo, bo strachy, duchy, trupy i tematyka smierci mnie nie interesuje. Wole szczesliwe dzieciaki poprzebierane w ciekawe kostiumy ktore ciesza sie zbieraniem cukierkow i chodzeniem od drzwi do drzwi w sasiedztwie.
Pozdrawiam Was i mam nadzieje ze Wam dlugi weekend plynie spokojnie i rodzinnie. Buzka!

Pawimi - podoba mi się ta tradycja Halloween-owania i zbierania przez dzieci słodyczy, ale chciałabym pójść na cmentarz na groby babci i dziadków, zapalić znicze, pomodlić się... i to nie tylko w te święta, ale tak na co dzień.

reklama
Cisza, pewnie wszyscy po rodzinach się porozjeżdżali, u nas halloween jeszcze nie takie znane, ale dla dzieci to na pewno super zabawa.
Dostałam w tym tygodniu okres, pierwszy po ciąży i porodzie i zdrowe odżywianie od razu poszło na bok:-( jadłam ciastka przez trzy dni. Jutro chyba nie wejdę na wagę:-(
Dawidek jutro ma ostatni zastrzyk, mam nadzieję, że to będzie koniec.

Miłego wieczorku:-)

Do góry