reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Trzecie dziecko i.. Co dalej ??

reklama
Natka przewaznie tak jest ze przy zastrzyku pierwszym jest poprawa a potem na drugi trzeci dzien zapasc ale potem powinno byc dobrze, jesli oczywiscie lekarz trafil z antybiotykiem

Mamo zafajkowalam obecnosc :-)

Jotemka ??? czekamy

U mnie pogoda barowa wiec ja na kompie. Po poludniu jak dzieci wroca ze szkoly idziemy do dziadka bo konczy dzis 94 lata

Pozdrawiam

Fasolka no to sto lat:-) wytrwałości przy wychowywaniu dzieci i cierpliwości, spełnienia marzeń, zdrówka i miłości:-)

Zuz inka oby tak było, zaraz jedziemy na wizytę.

Byłam dziś na rynku, nic nie poszło:-( dobrze, że chociaż na fb piżamki schodzą.

Hej

Fasolka - Wszystkiego Najlepszego:-):-):-)
Natkaa - zdrówka dla synka!!!! jak na rynku będzie słaby utarg, to może zrezygnować lepiej z tej opcji i działać tylko w sieci, trzymam kciuki, za niedługo też mikołajki i święta więc może się coś więcej ruszy &&&&&
mamusia - zapracowana???;-)

Patik, te wyjazdy to moja dodatkowa forma zarabiania, główne pkd to właśnie sprzedaż przez internet.

Fasolka bardzo zgrzeszyłaś?

Zuzinka jakie Ty fajne zdjęcia wrzucasz na fb:-) super:-)

witam sie ..zimno u nas-skrobałam szyby..mimo,że mąż juz rano zeskrobał :baffled:

Fasolka
chwal sie ile masz belek na ramionach ?;)
u mnie już 34 stuknęło:blink:

Natkaa
głowa do góry ..teraz znicze idą ..później i u Ciebie zacznie sie ruch &&&&

ściskam wszystkie zapracowane mamuśki :)

Wlatuje i ja!
Marysie wysypalo wiec ospa w natarciu. Do tego ma katar i kaszle wiec z wszelkich wyjazdow nici. Wszystkich swietych mi nie zal ale w sobote mielismy zaproszenie na fajna imprezke...:-(

Pozdrawiam

reklama
Mama dzięki, też się tak pocieszam, dziś jestem pod sklepem blisko domu i już coś poszło:-)

U nas jeszcze nie jest tak zimno, na razie pogoda mi sprzyja, w grudniu to będę jeździć przed Świętami ale styczeń, luty to całkowicie sobie odpuszczę, tylko raz w miesiącu na ten największy rynek będę musiała jeździć żeby mi miejsce nie przepadło.

Miłego dnia:-)

Do góry