witam
nie oddzywalam sie bo w domu mam istny szpital,jedno po drugim mi choruje
jakis wirus nam w domu sie kreci,jeszcze mnie wzieło teraz
witam nowe mamusie :-) fajnie,ze nas coraz wiecej
AnnaS na zarejestrowanie dziecka ma sie 2 tygodnie,wiec jak boisz sie ze maz moze numer zrobic to pojedzcie razem do urzedu,bo faktycznie potem juz nie mozna sprawy odwrocic
co do imienia to oba mi sie podobają,sama dla synka zastanawialam sie nad imieniem Olaf,ale Gabriel zwyciezylo
u nas w rodzinie tez bliskie nam osoby krecily nosem na Gabriela
tesciowej sie nie podobało,moja siostra ma suczke Gabrysie i mowila,ze dziwnie bedzie jak damy synkowi na imie Gabrys
ale to imie tak nam sie spodobało,ze mimo iz inni krecili nosami a mi bylo smutno,ze nie wszystkim to imie sie podoba jak nam to synus jest Gabrielek i inne imie do niego by nie pasowało :-)
wiele razy spotkalam sie z opiniami,ze dalismy dzieciom super imiona,takze nie patrz na innych a kieruj sie sercem :-) jak tu ktos ci juz napisal-ujrzysz maluszka to bedziesz wiedziala jakie mu imie nadac
cos w tym naprawde jest
mamo05 skad jestes? pytam bo widze,ze pisalas,ze bylas w poznaniu u fryzjera
ja pochodze z dalszych okolic poznania z wolsztyna
i jezdze do pozka na zakupy,kina i dentysty
mam chwilke,bo na 16 jade do pracy
kicha jak nie wiem,akurat sie na basen wybieralam,zeby sobie pocwiczyc,bo mojego ciałka jest za wiele
a tu marsz do roboty
i jeszcze chory synek odstawia arie w sypialni zamiast spac
od 3 dni odkad jest chory zamiast spac to marudzi a potem zasypia,wyciagnac go nie ma co bo tez placze i wszystko go denerwuje
a we mnie wszystko lata,bo mam dosc