reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Trzecie dziecko i.. Co dalej ??

i ja sie witam ;)
od rana najstarsze podnioslo mi cisnienie,troche na nia nakrzyczalam a teraz mi zle...,ale kurcze nie moglam inaczej...ciezki teraz okres ma..a ja juz po malu wysiadam...a gdzie tu dalej...:no:
Weroniczka a na tym mleku kokosowym nie sa za slodkie ?
Wisienka myslami jestem z toba !

reklama
Ach... No to trzy bardzo ciężkie dni przed nimi.

Idę się zdrzemnąć bo mnie okropna senność bierze a jak teraz się nie wyśpię to potem zamiast spódnicy uszyję czapkę lub inne dziwne cudo:rofl2::rofl2::rofl2:

hehe a mi sie kojarzylo ze slodkie :-p
nigdy nie pilam takiego mleka i nie robilam nic z takim lekiem ,jedynie jadlam ciasteczka kokosowe ,ktore sa slodkie :-D i pewnie dlatego tak mi sie ubzduralo :zawstydzona/y:

Weroniczka a masz jakiś sprawdzony przepis na ciasteczka orkiszowe lub bułeczki orkiszowe? Mam mąkę do zużycia. :-) I mam jeszcze żytnią razową.

Melduje sie i ja;-):-p:-D u nas tez słonko ale zimno nosy nam zmarzły :-p bo my juz spacerek zaliczyłysmy:-) młoda pochasała troche ,odkad zaczeła chodzic trudno w wozku ja utrzymac:nerd: .A dzisiaj noc przespała cała nareszcie :tak:.

Natka gratki zabka :-),u mnie bieganie odpada zupełnie nienawidze rower szybkie spacery pływanie tylko nie bieganie :nerd:

Jotemka coz to za dołki czyzby jesien tak nastrajała ....

A tak ładnie sobie łazikowałam dzis ;-) 1374120_601324929924739_820339158_n[1].jpg

Wisienka &&&&&&&&&&&&&&& :tak:

Załączniki

• 1374120_601324929924739_820339158_n[1].jpg
    1374120_601324929924739_820339158_n[1].jpg
    36,3 KB · Wyświetleń: 41
Naleśniki zrobione. Dwa duże kopiaste talerze. Jeśli to będzie mało to chyba sobie w łeb strzelę:baffled::baffled::baffled:. Stałam półtorej godziny nad nimi.

Jotemka ja mąkę pszenną w wileu zwykłych przepisach zastępuję właśnie orkiszem. Mam przecudowny przepis na chleb, który robi się właśnie z mąki orkiszowej i żytniej. Z tych mąk rewelacyjne wychodzą szrlotki. Robiłam np. tą i jest smakowita Szarlotka - Przepis . Mąka orkiszowa dodaje takiego lekko orzechowego posmaku :-)

witam rowniez weekendowo chociaz widze dzis tu pustki pewnie beda. Podraznie Was troche trzydziestostopniowym sloneczkiem z lekkim orzezwiajacym wiaterkiem. Pogoda - zyc nie umierac, prawie jak perfekcja. Szkole polska zaliczylismy, wlasnie niedawno wrocilismy, spodzilam sie jak prosiak bo rano dosc cieplo sie jeszcze opatulilam tak jakos z rozpedu po nocy i teraz siedzie smierdze hahaha. A serio musze sie szybko przebrac i wskoczyc pod prysznic. Dzieciaki nawet do domu nie weszly tylko szaleja gdzies z calym osiedlowym towarzystwem nad jeziorem.
Weroniczka ja tez wypieki robie z maki orkoszowej w dodatku kielkowanej zeby byla lzej strawna i ciut bardziej wartosciowa. Mleko kokosowe natomiast jest stalym produktem w mojej kuchni. Oprocz tego ze pijamy pelnotluste takie prosto od krowy nie ze sklepu tylko z przyslowiowej wiochy (niepasteryzowane czy homogenizowane pseudo mleko), to kokosowego czesto uzywam do pieczenia, gotowania i lodow.

No to zmykam..mysle caly czas o Antosku. Buziaki.

reklama
Wlatuje tez na chwilke.

Wisienka myslami jestem z Wami
Pawimi jak stróżowanie przy kompie na syna?

Moj maz prawdopodobnie zjezdza na 2 tygodnie urlopu bezplatnego bo nie ma pracy...mam nadzieje ze tylko na 2 tygodnie, nie zebym sie nie cieszyla ze bedzie...ale kasy nie bedzie :-(

Pozdrawiam i znikam

Do góry