reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Trzecie dziecko i.. Co dalej ??

reklama
Dzień dobry!
Witam się z kawką co mi jakoś nie wchodzi ;-) Najchętniej wlazłabym pod kołdrę, bo gardło drapie i pogoda beeeeeeeeee.... Wczoraj nas słoneczko rozpieściło, mimo, że rano było -2 to człowiek szczęśliwy, że w dzień tak jakoś radośniej było.
U mnie szpital nadal domowy. Arti lepiej, ale do zdrowia jeszcze kawałek. Kara dzisiaj zaliczyła nocne duszności - witamy wśród jesiennych alergików - grzyby:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: Marcin w wyrku od niedzieli. Gardło i takie tam bzdety. Normalnie rodziny nie poznaję, bo wzięło najstarszych :szok::szok::szok: Generalnie moje dzieci mają ciężkie noce więc w dzień się do niczego nie nadają.
Wczoraj byłam u fryzjera i upuścić krwi. Wyniki mam i jest wsio ok.
Natkaaa gratuluje sukcesów :-)
Fasolka - nie lubię patrzeć na wagę, mi wystarczy jak ciuchy zaczynają ze mnie spadać :-D a godzenie zawsze jest fajne:tak::tak:
No to na razie tyle. Uciekam na :ninja2:

Jotemka zdrówka życzę.

Mama kiedyś zasięgnęłam u Ciebie rady przed zakupem dlatego mam dobre hula:-) dziś już siniaczki są, ale dałam radę i trening zaliczony.

Fasolka to i ja się przyłączam do kciukasów:-)

Miłego dnia, u nas znów słoneczko więc wracam na dwór układać drewka:-)

witam i ja ..
miałam o 8.30 klientkę na woskowanie całego bikini,nóg,pach i brwi..
sie narwałam od rana :-D
teraz kawa a na 11.00 ide po klucze od lokalu huraaaaa:-D

Jotemka
zdrówka!!

Natkaa
gratki siniaków :-p
zaczęłaś --->to teraz już z górki pójdzie :tak: ja bardzo lubie hulać :-)

Patik
??????????????????????????

Madlen
?????????????????????

Bedii
??????????????????????

reszta Gangu Olsena-wychodzić z krzaczorów:cool2:

Mama fajne to hulanie, już mi się podoba, tylko muszę dać radę ogarnąć masaże, trening i teraz hulanie, ale wstaje wcześniej i na razie jest ok. Koło 10 jestem już po wszystkim.
Praca od rana wre:-) ale dobrze, że klientki masz:-)

Natkaa
no właśnie mam taką jedną babeczkę ,która może albo o 8.30 albo po 20 .00 a że teraz się szybkooo robi ciemno to i ja i Ona wolimy rano-i tak wstaję o 6.40 ,żeby dzieci do szkoły porozwozić to co mi tam :-)
następna klientka dopiero na 17.00 na oczyszczanie.
jutro rano jedziemy z T.do ikeji :-D po drobiazgi do gabinetu
a od 15.00 do 21.00 mam klientki-jutro jak wrócę do domu to padnę w korytarzu pewnie :-D

ale ja lubie takie dni ..
dlatego wczoraj już zrobiłam gulasz na dwa dni bo nie bede miała jutro kiedy obiadu zrobić a dzieci litości nie maja i chcą jeść :-D:-D

ja zaraz wskakuję na hula..

Fasolka
a jak u Ciebie ??

No to intensywnie żyjesz Mamo :-D
A ja piszę z telefonu To mega nowość dla mnie Normalnie czad Od razu przepraszaam za błędy i brak kropek Przyzwyczajenie smsowe :-D

witajcie

Ja już po pracy, mały śpi (bo do późna grandzili z Alinką w łózkach), wiec mam chwilkę na kawkę i BB.

Jotemka - no ja tez niedawno zmieniłam telefon (chyba pod koniec czerwca) i powiem Ci, że mimo wieku kręci mnie to, a nigdy mnie gadżety nie pociągały. I szczerze mówiąc aplikacja BB na telefonie jest super. Tylko powiadomienia musiałam wyłączyć, bo mi co chwilę telefon gwizdał....

Miłego dnia i zdrówka!!!!!

reklama
Był lekarz u dzieci. Najstarsi mają zapalenie oskrzeli Z tym że Karolina gorzej. Do końca tygodnia brak szkoły i treningów. Się porobiło :-(
Katrina no mnie też ten telefon kręci ale dopiero teraz zdecydowałam się zalogować na BB

Do góry