reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Trzecie dziecko i.. Co dalej ??

reklama
Dzień dobry!
Witam się z kawką co mi jakoś nie wchodzi ;-) Najchętniej wlazłabym pod kołdrę, bo gardło drapie i pogoda beeeeeeeeee.... Wczoraj nas słoneczko rozpieściło, mimo, że rano było -2 to człowiek szczęśliwy, że w dzień tak jakoś radośniej było.
U mnie szpital nadal domowy. Arti lepiej, ale do zdrowia jeszcze kawałek. Kara dzisiaj zaliczyła nocne duszności - witamy wśród jesiennych alergików - grzyby:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: Marcin w wyrku od niedzieli. Gardło i takie tam bzdety. Normalnie rodziny nie poznaję, bo wzięło najstarszych :szok::szok::szok: Generalnie moje dzieci mają ciężkie noce więc w dzień się do niczego nie nadają.
Wczoraj byłam u fryzjera i upuścić krwi. Wyniki mam i jest wsio ok.
Natkaaa gratuluje sukcesów :-)
Fasolka - nie lubię patrzeć na wagę, mi wystarczy jak ciuchy zaczynają ze mnie spadać :-D a godzenie zawsze jest fajne:tak::tak:
No to na razie tyle. Uciekam na :ninja2:

Jotemka zdrówka życzę.

Mama kiedyś zasięgnęłam u Ciebie rady przed zakupem dlatego mam dobre hula:-) dziś już siniaczki są, ale dałam radę i trening zaliczony.

Fasolka to i ja się przyłączam do kciukasów:-)

Miłego dnia, u nas znów słoneczko więc wracam na dwór układać drewka:-)

witam i ja ..
miałam o 8.30 klientkę na woskowanie całego bikini,nóg,pach i brwi..
sie narwałam od rana :-D
teraz kawa a na 11.00 ide po klucze od lokalu huraaaaa:-D

Jotemka
zdrówka!!

Natkaa
gratki siniaków :-p
zaczęłaś --->to teraz już z górki pójdzie :tak: ja bardzo lubie hulać :-)

Patik
??????????????????????????

Madlen
?????????????????????

Bedii
??????????????????????

reszta Gangu Olsena-wychodzić z krzaczorów:cool2:

Mama fajne to hulanie, już mi się podoba, tylko muszę dać radę ogarnąć masaże, trening i teraz hulanie, ale wstaje wcześniej i na razie jest ok. Koło 10 jestem już po wszystkim.
Praca od rana wre:-) ale dobrze, że klientki masz:-)

Natkaa
no właśnie mam taką jedną babeczkę ,która może albo o 8.30 albo po 20 .00 a że teraz się szybkooo robi ciemno to i ja i Ona wolimy rano-i tak wstaję o 6.40 ,żeby dzieci do szkoły porozwozić to co mi tam :-)
następna klientka dopiero na 17.00 na oczyszczanie.
jutro rano jedziemy z T.do ikeji :-D po drobiazgi do gabinetu
a od 15.00 do 21.00 mam klientki-jutro jak wrócę do domu to padnę w korytarzu pewnie :-D

ale ja lubie takie dni ..
dlatego wczoraj już zrobiłam gulasz na dwa dni bo nie bede miała jutro kiedy obiadu zrobić a dzieci litości nie maja i chcą jeść :-D:-D

ja zaraz wskakuję na hula..

Fasolka
a jak u Ciebie ??

No to intensywnie żyjesz Mamo :-D
A ja piszę z telefonu To mega nowość dla mnie Normalnie czad Od razu przepraszaam za błędy i brak kropek Przyzwyczajenie smsowe :-D

witajcie

Ja już po pracy, mały śpi (bo do późna grandzili z Alinką w łózkach), wiec mam chwilkę na kawkę i BB.

Jotemka - no ja tez niedawno zmieniłam telefon (chyba pod koniec czerwca) i powiem Ci, że mimo wieku kręci mnie to, a nigdy mnie gadżety nie pociągały. I szczerze mówiąc aplikacja BB na telefonie jest super. Tylko powiadomienia musiałam wyłączyć, bo mi co chwilę telefon gwizdał....

Miłego dnia i zdrówka!!!!!

reklama
Był lekarz u dzieci. Najstarsi mają zapalenie oskrzeli Z tym że Karolina gorzej. Do końca tygodnia brak szkoły i treningów. Się porobiło :-(
Katrina no mnie też ten telefon kręci ale dopiero teraz zdecydowałam się zalogować na BB

Do góry