reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Trzecie dziecko i.. Co dalej ??

jestem po kawce i pączkach i cieście kokosowym i ciastu serowym :szok: i po krówkach i kukułkach....
tak,tak--> tyle zjadłyśmy w ten zapadany dzień :-D
zaraz wskakuję na hula:-p

Pawimi
będziesz ze mnie dumna :-D:-D:-D kawka u kumpeli skończyła sie ..założeniem konta na FB:-p
pyta się -masz już to konto???
a ja
to usiadła i mi pokazała co i jak i cóż ..mam już :sorry2:

dzieci odebrane,lekcje zrobione,obiad zjedzony i ....słonko wyszło :cool2:

reklama
Natka no własnie cwiczen jeszcze nie musze sobie poszukac czegos w necie ale na poczatek cos ''łagodnego " bo kosci zastane no i czas sobie zorganizowac do południa na cwiczenia bo potem nie ma opcji jak sie wszystko do domu zlezie :-p spacery u mnie owszem codziennie długie no ale wiadomo jesien /zima to nie to co latem :nerd:

Zjadłam ten wstrętny obiad brrr nigdy więcej, wolałabym same brokuły zjeść ale za mało wartości odżywczych jak na obiad.
Fasolka a może bieganie wchodzi w grę... świetnie by Cię przygotowało do ćwiczeń wysiłkowych.

Mama no to nieźle sobie pozwoliłaś, ale hula sobie z tym poradzi. Gratki konta na fb

Pawimi są wieści od syna?

Dzieci kompa odpalily wiec skorzystalam sprawdzilam konto, poczte no i obowiazkowo BB :-)

Mamo to lece Cie wyhaczyc na Fb :-D
Pawimi odzywal sie syn???
Wisienka :ninja2:

Pozdrawiam i znikam

Mama no w koncu :-D,tez lece ciebie poszukac na fb ;)
a ja jeszcze mala chwilke w domciu i ide po syna do szkoly ,nie wiem czy jeszcze dzisiaj zajrze,bo jak juz mam wszystkich w domu to czas leci jak szalony a ja tylko czekam az poczuje poduszke :tak:
jakby co to do jutra :tak:;-)

A ja wpadam na chwilę, ledwo dycham, wykończy mnie tempo życia.... A miałam leżeć, bo tak mi kazali i co???? I doopa blada.

Mamus wyslalas mi zapr.a ja chyba cos zle kliknelam i zamiast przyjac to tobie wyslalam ..i doopka ,nie mam cie w znajomych ,musze czekac az mnie zaakceptujesz .
Jotemka oddechu zycze ;)
dzieciarnia wyslana na gore do lekcji to zajrzalam ...ale juz mnie naczynia wolaja...:p

Już po fryzjerze, włoski nówki:-)

Miała może któraś z Was przepuklinę pępkową? Mi się zrobiła po pierwszym porodzie i tak odkładam i odkładam, ale teraz jak Kamilek już jest po to wypada żebym i za siebie się wzięła.

Jutro z Kamilkiem do alergologa a popołudniu do gina, bo muszę tabletki zmienić.

A i mamy sprawcę katarku u Dawidka, jest pierwszy ząbek:-)

reklama
Do góry