reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Trzecie dziecko i.. Co dalej ??

witam się poobiednio..
mąż poszedł z dziećmi na rolki a ja z kawą na chwilę kompa odpaliła.

Pawimi
zazdroszczę pogody bo i nastawienie do zycia wtedy inne..a nasza Pl rzeczywistość nie dość ,żę szara to jeszcze pogoda dokłada swoje grosze..
ale zdrowi jesteśmy to nie grymaszę..

Zuz inka
oj kurka...oby na 2 tygodniach bez pracy się skończyło bo idzie zima-forsa potrzebna..
&&&& trzymam zeby było si.

pozdrawiam .

reklama
Witam poniedziałkowo:-)

U mnie za oknami mróz, szyby do skrobania, chyba że do 9 się rozpuści na nich szron, Pawimi w porównaniu do Twojej pogody to u nas arktyka.

Zuz inka, fajnie że M przyjedzie, szkoda tylko, że urlop bezpłatny:-( ale jakoś trzeba będzie sobie poradzić, ja na początku miesiąca zawsze mam załamkę, ledwo wypłata przyjdzie a już jej nie ma, później kombiowanie, ale liczę że przyjdą lepsze czasy:-)

W piątek miałam mega maraton po lekarzach, u alergologa czekaliśmy z Kamilkiem 4,5h w kolejce później ja w kolejce u gina 1,5h. Kamilek dostał wziewy raz dziennie, spray do nosa i dalej aerius. U mnie po wizycie wsio ok, nawet usg piersi mi pani dr zrobiła. Teraz tylko wziąć się za tą przepuklinę i będę nówka sztuka;-)

Miłego dnia i plusowej temperatury:-)

i ja sie witam w ta zimnicę -3,5 stopnia u nas:baffled:
gdzie są kurtki zimowe w tym domu?????????????????? trzeba już chyba wyciągać :nerd:

życze miłego dnia ,smacznej kawki,chwili wytchnienia i ..grzecznych dzieci :-D
ja mam dzis klientki wiec mało mnie bedzie .
ściskam ciepło

Natkaa
a Ty masz przepukline?? dobrze,że u gina oki... 4,5 h w kolejce???? mnie by szlag trafił :wściekła/y: ale wiem ...jak mus to mus-dzielny syn!

Witam sie i ja :-) u nas łekend;-) burzliwy bardzo był :wściekła/y: ale juz ok :cool2:

U nas tez zimno ale słonko piekne ,moj ma dzis urodzinki to musze mu jakiegos torcika machnac ;-),młoda dzis przeszła siebie i pospała do 7 :-D

Miłego i słonecznego dzionka :-)

witam poniedzialkowo, myslalam ze jakies wiesci od naszej Wisienki tu znajde ale widac jeszcze cisza....
Wspolczuje tych przymrozkow waszych. W lecie tak was upaly meczyly a tak szybko to lato od was ucieklo:sorry2: U nas tez w sumie smieszna ta pogoda bo dzis rano jest zaledwie 7 stopni a w poludnie ma byc 28, wiec same sobie wyobrazcie jak ci ludzie wypluci chodza pod wplywem takich skokow temperatur, nie mowiac juz o tym ze nie mam pojecia jak ubierac dzieci do szkoly. Chodza poubierani "na krotko" oczywiscie ale tak wczesnie rano trzesa mi portkami ze im zimno z tymi golymi nogami. Znowu gdybym zapodala im dlugie spodnie to w dzien placza ze im za goraco. Wczoraj wieczorem w domu wlaczona byla kilma z chlodzeniem bo jakos tak duszno bylo a w srodku nocy zalaczylo sie ogrzewanie :-D Dzis pewnie za 4 godziny zalaczy sie spowrotem zimne powietrze haha. No nic, ide sobie...., zbierac dzieciaki na sniadanie i do obowiazkow . I od nowa to samo....chociaz chetnie wskoczylabym spowrotem do lozeczka :baffled: Milego poniedzialku wszystkim!

Ostatnia edycja:
Mama mam przepuklinę i długo już odkładam na później ten zabieg, pewnie przez to, że nie doskwiera mi za bardzo ale właśnie ostatnio trochę dała mi czadu.
Muszę się pochwalić że wyciągnęłam hula hop i hulałam przez pół godzinki, ciekawa jestem jakie będą siniaki.

Pawimi niezłe wahania temperatur ale ja bym nie miała nic przeciwko:-)

Fasolka jak dietka? Są rezultaty? Ja po pierwszym tygodniu jestem zadowolona:-)

Natka trudno powiedziec bo wage mam padnieta tz nie umie dokupic bateryjki bo tam taka dziwna ,ale czuje sie zdecydowanie lepiej zagapiłam sie i nie pomierzyłam sobie obwodow zrobiłam to dopiero wczoraj wiec moze za tydz zobacze jakis maly ubytek :-)

Fasolka,Natkaa
powodzenia w zrzucaniu kilosów---> &&&&&&&&&&&&&&&&&&&!!

Natkaa
jakie masz to hula? takie z wypustkami?

Fasolka
co tam u Was za łikendowe gromy?

ja przy garach -rozmroziłam 2 kg mięcha i robię gulasz na dwa dni.dzieci ogarniają pokoje a mąż nadzoruje :-p

Pawimi
wieści są ;)

reklama
Mama 05 połowek moj doprowadził mnie do szewskiej pasji nazbierało sie i przebrało w koncu :wściekła/y: no ale za to godzenie jakie było wieczorem:cool2:oby miało skutki uboczne:-D

Do góry