reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Trzecie dziecko i.. Co dalej ??

witam się poobiednio..
mąż poszedł z dziećmi na rolki a ja z kawą na chwilę kompa odpaliła.

Pawimi
zazdroszczę pogody bo i nastawienie do zycia wtedy inne..a nasza Pl rzeczywistość nie dość ,żę szara to jeszcze pogoda dokłada swoje grosze..
ale zdrowi jesteśmy to nie grymaszę..

Zuz inka
oj kurka...oby na 2 tygodniach bez pracy się skończyło bo idzie zima-forsa potrzebna..
&&&& trzymam zeby było si.

pozdrawiam .

reklama
Witam poniedziałkowo:-)

U mnie za oknami mróz, szyby do skrobania, chyba że do 9 się rozpuści na nich szron, Pawimi w porównaniu do Twojej pogody to u nas arktyka.

Zuz inka, fajnie że M przyjedzie, szkoda tylko, że urlop bezpłatny:-( ale jakoś trzeba będzie sobie poradzić, ja na początku miesiąca zawsze mam załamkę, ledwo wypłata przyjdzie a już jej nie ma, później kombiowanie, ale liczę że przyjdą lepsze czasy:-)

W piątek miałam mega maraton po lekarzach, u alergologa czekaliśmy z Kamilkiem 4,5h w kolejce później ja w kolejce u gina 1,5h. Kamilek dostał wziewy raz dziennie, spray do nosa i dalej aerius. U mnie po wizycie wsio ok, nawet usg piersi mi pani dr zrobiła. Teraz tylko wziąć się za tą przepuklinę i będę nówka sztuka;-)

Miłego dnia i plusowej temperatury:-)

i ja sie witam w ta zimnicę -3,5 stopnia u nas:baffled:
gdzie są kurtki zimowe w tym domu?????????????????? trzeba już chyba wyciągać :nerd:

życze miłego dnia ,smacznej kawki,chwili wytchnienia i ..grzecznych dzieci :-D
ja mam dzis klientki wiec mało mnie bedzie .
ściskam ciepło

Natkaa
a Ty masz przepukline?? dobrze,że u gina oki... 4,5 h w kolejce???? mnie by szlag trafił :wściekła/y: ale wiem ...jak mus to mus-dzielny syn!

Witam sie i ja :-) u nas łekend;-) burzliwy bardzo był :wściekła/y: ale juz ok :cool2:

U nas tez zimno ale słonko piekne ,moj ma dzis urodzinki to musze mu jakiegos torcika machnac ;-),młoda dzis przeszła siebie i pospała do 7 :-D

Miłego i słonecznego dzionka :-)

witam poniedzialkowo, myslalam ze jakies wiesci od naszej Wisienki tu znajde ale widac jeszcze cisza....
Wspolczuje tych przymrozkow waszych. W lecie tak was upaly meczyly a tak szybko to lato od was ucieklo:sorry2: U nas tez w sumie smieszna ta pogoda bo dzis rano jest zaledwie 7 stopni a w poludnie ma byc 28, wiec same sobie wyobrazcie jak ci ludzie wypluci chodza pod wplywem takich skokow temperatur, nie mowiac juz o tym ze nie mam pojecia jak ubierac dzieci do szkoly. Chodza poubierani "na krotko" oczywiscie ale tak wczesnie rano trzesa mi portkami ze im zimno z tymi golymi nogami. Znowu gdybym zapodala im dlugie spodnie to w dzien placza ze im za goraco. Wczoraj wieczorem w domu wlaczona byla kilma z chlodzeniem bo jakos tak duszno bylo a w srodku nocy zalaczylo sie ogrzewanie :-D Dzis pewnie za 4 godziny zalaczy sie spowrotem zimne powietrze haha. No nic, ide sobie...., zbierac dzieciaki na sniadanie i do obowiazkow . I od nowa to samo....chociaz chetnie wskoczylabym spowrotem do lozeczka :baffled: Milego poniedzialku wszystkim!

Ostatnia edycja:
Mama mam przepuklinę i długo już odkładam na później ten zabieg, pewnie przez to, że nie doskwiera mi za bardzo ale właśnie ostatnio trochę dała mi czadu.
Muszę się pochwalić że wyciągnęłam hula hop i hulałam przez pół godzinki, ciekawa jestem jakie będą siniaki.

Pawimi niezłe wahania temperatur ale ja bym nie miała nic przeciwko:-)

Fasolka jak dietka? Są rezultaty? Ja po pierwszym tygodniu jestem zadowolona:-)

Natka trudno powiedziec bo wage mam padnieta tz nie umie dokupic bateryjki bo tam taka dziwna ,ale czuje sie zdecydowanie lepiej zagapiłam sie i nie pomierzyłam sobie obwodow zrobiłam to dopiero wczoraj wiec moze za tydz zobacze jakis maly ubytek :-)

Fasolka,Natkaa
powodzenia w zrzucaniu kilosów---> &&&&&&&&&&&&&&&&&&&!!

Natkaa
jakie masz to hula? takie z wypustkami?

Fasolka
co tam u Was za łikendowe gromy?

ja przy garach -rozmroziłam 2 kg mięcha i robię gulasz na dwa dni.dzieci ogarniają pokoje a mąż nadzoruje :-p

Pawimi
wieści są ;)

reklama
Mama 05 połowek moj doprowadził mnie do szewskiej pasji nazbierało sie i przebrało w koncu :wściekła/y: no ale za to godzenie jakie było wieczorem:cool2:oby miało skutki uboczne:-D

Do góry