reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Trzecie dziecko i.. Co dalej ??

No ruch to od rana niezły:-)

Wszystkim rozkrecajacym interesy życzę powodzenia .

Weroniczka super ze u dzidziolka w brzuszku wszystko ok :-).

Wy ciacha z rana zajadacie a ja pojadlam mleka zageszczonego slodzonego z puszki mniam uwielbiam ,teraz jest mi mega słodko :-).

Ja ogarnelam i pojadlam ,zostało mi odkurzyc i pranie powiesić ,zrobię to i lecę z alankiem na miasto ,później po oliwke do szkoły .

Ja to od dłuższego czasu to schudlam ,po ciazach jestem chudsza niż jak jeszcze byłam nastolatka .przy wzroście 168 cm wsze 50 km ,taki chuderlok ze mnie hi .

Miłego dnia

reklama
Jezdem. Ciacho mam , wiec zapraszam. A może podesłać?
Dziś rano pierworodny homor rano miał do bani, usta w podkowę. Pytam: co się dzieje, masz problemy? a on na to: inni mogą jeść szarlotkę a ja nie? jak to nie możesz? Możesz! Nie mogę bo nie lubię.... No i musze go pocieszyc czymś jak wróci. Może oponki serowe co mama polecała? To tak w ramach lenistwa zrobie.
Rozstawiłam dechę do prasowania, ustawiłam z młodym tory i wskoczyłam na chwilę do kompa, bo mi tak jakoś, wiecie. Leniwo :-D

Jestem i ja ale zaraz do lekarza z Maja ide bo brzydko kaszle i ma goraczke.
Zapal do pracy u mnie zerowy a to dziwne bo przed @ jestem...mam nadzieje ze maz nie zasial cos 2 tygodnie temu...

Pozdrawiam i dla chetnych ptysie zostawiam :-p:-p

DSCN3177.JPG

Joas to masz dzisiaj bardzo leniwy dzien :-D robawil mnie twoj pierworodny :tak::laugh2:
a ciacho podrzuc ,bo wlasnie sacze kawke
jednym okiem patrze na was a drugim na moje najmlodsze bo pelza na podlodze
Zuza oja ,to sie narobilo :-p 3mac kciuki za @ czy kolejne bobo ? :-D
zdrowka dla Mani :tak:

Ostatnia edycja:
ZuziInka, no takiego ptysia to bym chyba zjadła :-)
Madlen, dobrze, ze człowiek ma dwoje oczu: jednym rzuci tu, drugim tam.
ZuzInka to za @ trzymam kciukasy. Chyba, ze chcesz plony z ozimego siewu zbierać latem ;-)

reklama
Do góry