reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Trzecie dziecko i.. Co dalej ??

Witam i ja.

Ale się naczytałam od rana :-) Ale to faknie. Ja już dziś odprowadziłam dzieciaczki do szkoly i przedszkola, zaliczyłam wizytę w ZUSie i zakupy zrobiłam :-) Ale jeszcze muszę wziąć się za kuchnię bo śmiecia na podłodze pełno ( jak to w kuchnio- jadalni).

Witam mamusie, które znów u nas zagościły :-) Oby na długo :-)

mama gratuluję lokalu :-)
Natka życzę żeby firma się rozkręcała :-) W sklepie internetowym będziesz sprzedawać ubranka dziecięce?
Joaś szarlotka. Mniam. Kocham. Moje ukochane ciasto.

Ja wczoraj byłam u lekarza i wszystko ok. Badania idealne, serducho bije jak należy a małe od wczoraj bryka jak szalone ;-) Wieczorem miało czkawkę :-)

reklama
Joaś ja sama w ramach oszczednosci;-) tz jak robie jednym to sama a jak juz jaki balejaz to u fryjera:cool2:ja ma 60% siwych włosow :-p.

Mama 05 sprzedaj patenta na odchudzanie bo u mnie doopa jak sklep :zawstydzona/y::eek:

Joaś
pewnie tak będzie z tym rozkręceniem :tak:
mi tez po serniku nic sie nie chce wiecej ...poziom cukru podniesiony na maxa..

a głowa...wczoraj mnie bolała bardzo jak jechałam do tej babeczki wieczorem ..wiec albo ciśnienie albo emocje z wczorajszą umową związane..

muszę pomyśleć nad obiadem ......

oooo
Weroniczka
helo ;)
fajnie,że z dzidzia wszystko si --> nadal płeć nie znana czy nie chcesz wiedzieć ?
macie imiona wybrane ?
dzięki za gratki:):)
jak Twoje ciasta???sprzedają się ?

Fasolka
u mnie sprawdziło się:
zamiast masła smarowałam serek typu almette ze szczypiorkiem lub naturalny
zmieniłam pieczywo z jasnego na chleb z ziarnami
nie smażę tylko duszę lub piekę mięso
zero słodkiego-na poczatku było mega ciężko bo ja łasuch ..

a z ćwiczeń-hula hop z wypustkami-20 minut dziennie kręciłam..czasem 2 razy dziennie.
każdego miesiąca traciłam 1kg....

i tak z 66kg zeszłam na 57 i od ponad pół roku ta waga mi się trzyma a hulem teraz tylko raz w tyg.

Ostatnia edycja:
Hej

Właśnie kawę piję bo mnie głowa boli.

natkaa - witaj, mój mały już nie taki mały ;) rośnie mi pociecha - jest kochany
joaś - no na zakupy ciuchowe trzeba mieć nastrój
mama - kciuki za nową lokalizację biznesu oby klientek cała masa była &&&

No dobra prasowanie czeka ...
Miłego dnia.

Majqa ja prasuję bo mnie to relaksuje, choć w wakacje miałam system: wieszaj tak by nie prasować :-) Miałam inny relaks ;-)
Weroniczka, pamiętam to uczucie czkawki u dziecka, no jakoś tego nie lubiłam
Fasolka - mój M mnie prosił żebym z fryzjera nie rezygnowała szczególnie tego :-) Kilka razy go "zdradzałam" na rzecz farbowania w domu lub innego tańszego fryzjera, ale teraz już wiem, to dla mnie wyjście do Sebastiana to jak terapia. Serio :-)

Majqa
według nowej reklamy Ikei---> daj spokój..dom to frajda
nie prasuj :-D
Popieram :-)

Mama płci nie znam bo jeszcze nie miałam takiego usg robionego. A płeć chcę znać jeśli będzie na 100 % widoczna. Imion jeszcze nie wymyślaliśmy.
A ciasta? Pieke już tylko ciasto marchewkowe tak jak już Wam kiedyś pisałam. I tak jak pisałm nie myliłam że szef kretyn nie potrafi prowadzić interesu. Ma restaurację która przynosi mega dochody. Ma naprawdę dużo klientów i dobre jedzenie. Ale on ma ciągle głupie pomysły na nowości, w których topi forse i efekt jest taki że będzie musiał sprzedać interes. Bo zamiast słuchać dobrych doradców słuchał tylko siebie i wszystko co zarobiła restauracja utopił w głupich interesach podpisując głupie bardzo niekorzystne dla niego umowy ( a prawnik mu mówił że to błąd ale on wiedział lepiej za każdym razem).

Joas ja też nie lubię czkawki u dzieciątka. chociaż póki malutkie to jest ok. Ale pamiętam jak Małgo do samego końca miała często czkawki. Denerwujące zwłaszcza jak właśnie leżała na pęcherzu.

jaki tu ruch od rana :szok::-D
starszaki w szkole,mala tez miala spacer a teraz probuje spac..tylko cos nie moze..w ogole ona malo spi w ciagu dnia,a szkoda :-D
kusicie tymi ciastami od rana ,chociaz byscie sie podzielily a nie tak same jecie :no:
Natka witaj i juz nie znikaj i gartki interesu swojego :-) ,a lekarza konowala nie skomentuje :wściekła/y: no &&&&& za spadek wagi ;-)
Joas u mnie tez siwizna widoczna :zawstydzona/y: i do tego kolor pod farba dawno nie przypomina mojego naturalnego..
weroniczka ciesze sie,ze z dzidzia wsio dobrze :happy:
maqa trza bylo wczoraj do mnie podrzucic prasowanie,jak juz stalam przy desce to bym i twoje zrobila ;-)
nie wiem co jeszcze,ide zrobic sobie druga kawke i zaraz wracam ;-)

reklama
Weroniczka
no to &&& ,żeby na badaniu dzidzia się pokazała bez żadnych wątpliwości jaka płeć :)
a tymczasem niech sobie zdrowo fika :)

a ten szef to widze taki szef od siedmiu boleści :confused2:szkoda jak ktos tak głupio traci pieniądze...

Madlen
no ruch ,że hej ..wszystkie posiadają lenia i taki oto efekt:-D wracaj z ta kawom:)

Paaawimiii
:)))
choć mamy kawę dla Ciebie :)

Do góry