reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Trzecie dziecko i.. Co dalej ??

Witam i ja.

Ale się naczytałam od rana :-) Ale to faknie. Ja już dziś odprowadziłam dzieciaczki do szkoly i przedszkola, zaliczyłam wizytę w ZUSie i zakupy zrobiłam :-) Ale jeszcze muszę wziąć się za kuchnię bo śmiecia na podłodze pełno ( jak to w kuchnio- jadalni).

Witam mamusie, które znów u nas zagościły :-) Oby na długo :-)

mama gratuluję lokalu :-)
Natka życzę żeby firma się rozkręcała :-) W sklepie internetowym będziesz sprzedawać ubranka dziecięce?
Joaś szarlotka. Mniam. Kocham. Moje ukochane ciasto.

Ja wczoraj byłam u lekarza i wszystko ok. Badania idealne, serducho bije jak należy a małe od wczoraj bryka jak szalone ;-) Wieczorem miało czkawkę :-)

reklama
Joaś ja sama w ramach oszczednosci;-) tz jak robie jednym to sama a jak juz jaki balejaz to u fryjera:cool2:ja ma 60% siwych włosow :-p.

Mama 05 sprzedaj patenta na odchudzanie bo u mnie doopa jak sklep :zawstydzona/y::eek:

Joaś
pewnie tak będzie z tym rozkręceniem :tak:
mi tez po serniku nic sie nie chce wiecej ...poziom cukru podniesiony na maxa..

a głowa...wczoraj mnie bolała bardzo jak jechałam do tej babeczki wieczorem ..wiec albo ciśnienie albo emocje z wczorajszą umową związane..

muszę pomyśleć nad obiadem ......

oooo
Weroniczka
helo ;)
fajnie,że z dzidzia wszystko si --> nadal płeć nie znana czy nie chcesz wiedzieć ?
macie imiona wybrane ?
dzięki za gratki:):)
jak Twoje ciasta???sprzedają się ?

Fasolka
u mnie sprawdziło się:
zamiast masła smarowałam serek typu almette ze szczypiorkiem lub naturalny
zmieniłam pieczywo z jasnego na chleb z ziarnami
nie smażę tylko duszę lub piekę mięso
zero słodkiego-na poczatku było mega ciężko bo ja łasuch ..

a z ćwiczeń-hula hop z wypustkami-20 minut dziennie kręciłam..czasem 2 razy dziennie.
każdego miesiąca traciłam 1kg....

i tak z 66kg zeszłam na 57 i od ponad pół roku ta waga mi się trzyma a hulem teraz tylko raz w tyg.

Ostatnia edycja:
Hej

Właśnie kawę piję bo mnie głowa boli.

natkaa - witaj, mój mały już nie taki mały ;) rośnie mi pociecha - jest kochany
joaś - no na zakupy ciuchowe trzeba mieć nastrój
mama - kciuki za nową lokalizację biznesu oby klientek cała masa była &&&

No dobra prasowanie czeka ...
Miłego dnia.

Majqa ja prasuję bo mnie to relaksuje, choć w wakacje miałam system: wieszaj tak by nie prasować :-) Miałam inny relaks ;-)
Weroniczka, pamiętam to uczucie czkawki u dziecka, no jakoś tego nie lubiłam
Fasolka - mój M mnie prosił żebym z fryzjera nie rezygnowała szczególnie tego :-) Kilka razy go "zdradzałam" na rzecz farbowania w domu lub innego tańszego fryzjera, ale teraz już wiem, to dla mnie wyjście do Sebastiana to jak terapia. Serio :-)

Majqa
według nowej reklamy Ikei---> daj spokój..dom to frajda
nie prasuj :-D
Popieram :-)

Mama płci nie znam bo jeszcze nie miałam takiego usg robionego. A płeć chcę znać jeśli będzie na 100 % widoczna. Imion jeszcze nie wymyślaliśmy.
A ciasta? Pieke już tylko ciasto marchewkowe tak jak już Wam kiedyś pisałam. I tak jak pisałm nie myliłam że szef kretyn nie potrafi prowadzić interesu. Ma restaurację która przynosi mega dochody. Ma naprawdę dużo klientów i dobre jedzenie. Ale on ma ciągle głupie pomysły na nowości, w których topi forse i efekt jest taki że będzie musiał sprzedać interes. Bo zamiast słuchać dobrych doradców słuchał tylko siebie i wszystko co zarobiła restauracja utopił w głupich interesach podpisując głupie bardzo niekorzystne dla niego umowy ( a prawnik mu mówił że to błąd ale on wiedział lepiej za każdym razem).

Joas ja też nie lubię czkawki u dzieciątka. chociaż póki malutkie to jest ok. Ale pamiętam jak Małgo do samego końca miała często czkawki. Denerwujące zwłaszcza jak właśnie leżała na pęcherzu.

jaki tu ruch od rana :szok::-D
starszaki w szkole,mala tez miala spacer a teraz probuje spac..tylko cos nie moze..w ogole ona malo spi w ciagu dnia,a szkoda :-D
kusicie tymi ciastami od rana ,chociaz byscie sie podzielily a nie tak same jecie :no:
Natka witaj i juz nie znikaj i gartki interesu swojego :-) ,a lekarza konowala nie skomentuje :wściekła/y: no &&&&& za spadek wagi ;-)
Joas u mnie tez siwizna widoczna :zawstydzona/y: i do tego kolor pod farba dawno nie przypomina mojego naturalnego..
weroniczka ciesze sie,ze z dzidzia wsio dobrze :happy:
maqa trza bylo wczoraj do mnie podrzucic prasowanie,jak juz stalam przy desce to bym i twoje zrobila ;-)
nie wiem co jeszcze,ide zrobic sobie druga kawke i zaraz wracam ;-)

reklama
Weroniczka
no to &&& ,żeby na badaniu dzidzia się pokazała bez żadnych wątpliwości jaka płeć :)
a tymczasem niech sobie zdrowo fika :)

a ten szef to widze taki szef od siedmiu boleści :confused2:szkoda jak ktos tak głupio traci pieniądze...

Madlen
no ruch ,że hej ..wszystkie posiadają lenia i taki oto efekt:-D wracaj z ta kawom:)

Paaawimiii
:)))
choć mamy kawę dla Ciebie :)

Do góry