reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Trzecie dziecko i.. Co dalej ??

Natkaa
a Ty w jaką branżę uderzasz ??

Joaś
kochana ,ja też rzadko piję ,ale wczoraj uczcić trza było :-D to uczciłam ,aż padłam :sorry:
u nas tez słonko wychodzi ,ale wieje wiec pogoda nie powala..

Fasolka
ja 3 dni temu siwe kryłam farbą ..smacznej kawy u mamy...aaaa ciacha troche przynieś :-p

Joaś
mmmm:) Ty w poniedziałek do fryzjera a ja klucze odbiore od gabinetu:)
wysłałam Ci foto budynku-fajnie wygląda nie ?

reklama
Fajnie, fajnie - odpisałam Ci, ale chyba już świętowałaś ;-)
Ja mam takie siwulce że mnie przeraża ich ilość, zapomniałam się umówic do fryzjera na połowę września i to co teraz mam to szok :szok:

Joaś a Twoje maluchy mają astmę oskrzelową, czy "tylko" nawracające zapalenie oskrzeli?

Mama a tamten lokal za drogi był? Jak u Ciebie z klientkami? Jesteś na małym ZUSie?
Ja będę handlowała ubrankami dziecięcymi na ryneczkach i zakładam sklep internetowy, siedziba firmy w domu więc spory koszt odchodzi.

U mnie jeszcze siwych nie widać, ale ściemniały mi włosy bardzo i odrosty (pasemka) muszę robić co dwa miesiące na szczęście mam tanią fryzjerkę.

Co do picia to przez okres ciąży i karmienia tak sie odzwyczaiłam, że w weekend jak wypiłam na urodzinach dwie lampki wina to miałam bombe.

Wy o ciastach a ja od wczoraj na diecie. Mam do zrzucenia 4kg. Ćwiczę już od trzech miesięcy w waga stoi w miejscu, ale jadłam dużo, wiadomo jak to sezon grillowy, urodzinowy, ogólnie imprezowy, no i masa słodyczy a chciałabym ważyć 55kg, także trzymajcie kciuki za najbliższy miesiąc żebym wytrwała w postanowieniu:-)

Natkaa, no to trzymamy. Schudniesz zanim się obejrzysz, zobaczysz. Nasza mama05 ma patent na schudnięcie. taka już z niej laska, ze aż głowa boli :tak::tak::tak::tak:
Moi mają nawracające zapalenie oskrzeli. Ale może dlatego, że dietowałam ich mocno jak byli mali i siebie jak ich karmiłam? U mnie w domu nie uswiadczysz kwiatów doniczkowych a na 200m chalupy dwa malutkie dywaniki i brak zasłon. Tak od 10 lat ponad.Czasami doskwiera tak urządzone mieszkanie,ale minimalizuję jednak ilość alergenów. Moja Karolina praktycznie nie może jeść jabłek :-( Staram sie jak najmniej stosować gotowców i stronię od lekarzy ;-)

Joaś
najwazniejsze,że juz jestes umówiona i siwe będą zakryte:tak: ja na razie siwe mam na skroniach ..

Natka
tamten lokal był w innej miejscowości-25 km w jedną stronę ..czyli codziennie robiłam ponad 50km bo jeszcze dzieci trzeba poodbierać ..
a tu będę miała praktycznie pod nosem ..
nie wiem jak bedzie z klientkami......tamte "miastowe" po części będę obsługiwac mobilnie w ich domach a..tu tez kilka mam wiec jakaś mała baze jest ..a dalej .....dalej to niewiadoma,ale muszę byc dobrej mysli bo inaczej nie ma sensu zakładać firmy .
ja jestem na niższym zusie od lutego.
a Tobie powodzenia-niech sie uda.

A ja mam dziś taki leniwy dzień... Druga pralka już wstawiona... Miałam leżeć, bimbać a nie umiem... No jak nic nie umiem...
Małż mówi: może pojedziesz na zakupy, a ja nawet nie mogę na siebie w lusterku patrzeć a gdzie tu na zakupy ciuchowe jechać. Na to to ja muszę być w dobrej formie.

Joaś
ja to dopiero mam lenia dziś .

NIC!!!! nic nie zrobiłam dzis jeszcze..zawiozłam dzieci,poodkurzałam i siedzę na bb z kawom..
głowa mnie rypie -co za ciśnienie.

a na zakupy ciuchowe to ja tez musze miec dzień-może w poniedziałek po fryzjerze sobie skoczysz :):)

co dziś na obiada zrobić???

reklama
Laska, a może to nie ciśnienie tylko kac?????:rofl2::rofl2::rofl2::rofl2:
Pewnie mielone zapodam. No bo jakoś weny nie mam a oni to nawet lubią mielone. Mi się nic już jeść nie chce po tej szarlotce.
A swoja drogą to my niezłe 'nic' robimy. Lenia mamy a zasuwamy tak na serio jak niektórzy w najbardziej pracowitym dniu. Bo założę się, ze ok 10 tak sie rozkręcimy, że będzie się kurzyło.

Do góry