reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Trzecie dziecko i.. Co dalej ??

reklama
Jestem po lekarzu, Tak jak przewidywalam gardlo i lekko krtan chycona ale nie jest zle wiec na razie nurofen, lipomal i septoluks do psikania. Jak bedzie sie goraczka utrzymywac do za 2 dni do lekarza

U mnie zapalu do pracy nadal brak pomimo ze przedmuchane sloneczko swieci i calkiem fajnie sie zrobilo.

Za @ prosze trzymac!!! Jakby cos zasial to musialo by byc ale...

Pozdrawiam i ide obiad nastawic

ja tylko przelotem bo idziemy zaraz na spacer ;)
Zuz zdrowka dla Mani i &&&&& za @ :)

moj maly lobuz ma nowego zabka,ale cos czuje ze ida nastepne bo katar sie pojawil..:/

eeee nooo, kawe prawie dopilam a jeszcze Was nie doczytalam :-D:-D :-DWitam sie porannie i w sumie znikam bo musze chlopakow juz zbierac na sniadanie. Milego!

Zuz-inka to zdrówka i @ j to teraz mówię, że jak się ma trójkę to i z czwórką i z piątką też da się radę:-)

Mama to rzeczywiście miałaś kawał drogi, mój M. robi tyle km do pracy to wiem jak to daje po kieszeni.

Weroniczka gratuluję brzuszka:-), na początek ubranka niemowlęce i dziecięce, później będę chciała rozszerzyć działalność o sprzedaż ubrań damskich, ale to za jakiś czas.

Z UP złe wieści, dotację, przyznali, umowę podpisali a kasy nie mają, miała być w pierwszej wersji do 15.09 później do 30.09 a teraz nie wiadomo, bo nie wiedzą kiedy kasę dostaną, może za dwa, może za trzy tygodnie a już miałam plan w przyszły weekend ruszyć na rynek.

Oj ale czytania ;-) no ja ciasteczko u mamy zaliczyłam ze śliwkami :cool2: spacerek zaliczony ,głodomory wszystkie nakarmione nastepne pranie sie pierze jeszcze zelazko mnie woła ale to wieczorem jak młoda spac pojdzie :-p

Mama 05 ja to kopa w doopke potrzebuje zeby wystartowac z dieta ale musze bo :eek:

Zu-Inka zdrowka dla dzieciaczkow :tak:

Joaś faktycznie mega leniwy dzien masz ;-):-p:-D ciekawe jak nie leniwy wyglada hahaha:cool2:

Poprasowałam i już czeka następne. Czy u Was też tyle tego?
Poprałam dzieciom kurtki zimowe i kombinezony. Sztukowo sporo tego :szok:. W szafach u dzieci porządki robięo dziewczynach do kuzynek a po synku chowam dla drugiego.

Mama - kopnij żesz mnie w doopsko bym na dietę weszła bo waga ani drgnie :wściekła/y::zawstydzona/y:a ja słodyczomaniak jestem :zawstydzona/y:

reklama
Majqa u mnie nie ma dni żeby suszarka nie była pełna, czasami robię dwa prania jednego dnia, średnio w tygodniu mam 7 pralek, pralka na 6kg, ale prasuje tylko ciuchy do przedszkola, sobie prasuje przed wyjściem. Twój synuś ma już ząbki u mojego nie widać, a ślini się już z trzy miesiące a od dwóch tygodni katar.

Fasolka, Majqa to ja Was kopie w pupcie i przyłączcie się do mnie, razem zawsze łatwiej:-) zaczęłam dopiero wczoraj wiec nie będziecie miały dużych tyłów, tylko określcie sobie cel i do dzieła, to która się przyłączy...

Joaś jak kosiłam trawę to mi się przypomniało, ze Tobie miałam naskrobać, dobre podejście z unikaniem lekarzy, ja też ostatnio zaczynam to stosować, jak tylko mam odpowiednie leki do inhalacji, to po tylu próbach już wiem co chłopakom najbardziej pomaga. U mnie w domu na 200m też nie ma kwiatów, firan, mam dywanik w łazience, w sypialni i to by było na tyle, mi to raczej nie przeszkadza, wieczorem zasuwam rolety zewnętrzne i nikt mnie nie podgląda, zresztą mieszkam w takiej okolicy, że tylko z prawej strony jeden sąsiad, a raczej sąsiadka 85lat:-)

I coś miałam jeszcze do Mamy napisać ale mi umknęło.

Do góry