reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Trzecie dziecko i.. Co dalej ??

JA MAM JUŻ WSZYSTKO OGARNIETE..
DZIS NA OBIADA SPAGETTI (upss) wedle życzenia dzieci..
na 15.00 i 20.oo mam w domu klientki.

u nas pada :baffled: i podobno cały tydzień ma taki być -->szit!!

reklama
U nas tydzień dużych zmian. Napiszę w środę o co dokładnie chodzi... Zresztą cały ten rok szkolny będzie bardzo ciekawy, zmiana goni zmianę. U nas nie moze byc nudno
Mamo- w deszczowe jesienne dni zapalam mnóstwo świeczek, potrzebuję wtedy żaru, ognia. Pomaga na nastroje.

Hej!

Ja znowu na antybiotyku:baffled: Coś te moje zdrowie ostatnio się sypie:sorry2:

mama - ale fajnego macie psiaka:))) Niestety i u nas słoneczna pogada sobie poszła buuu
Joaś - nieźle masz z rana zamieszenie z tym rozwożeniem dzieciaków, ale najważniejsze że organizacja w jednym paluszku:-)
dorota - gratki za 2 kreseczki, super dzieciaczki macie i psiurka też! Jak na komisji?
katrina - fajnie że Alinka ma taką zgraną paczkę, ale te przetrwieranie się tam i spowrotem może denerwować:baffled:

Jol - zdrówka dla córeczki, a Tobie spokoju i odpoczynku!
Bedismall - mam nadzieję że coś rozsądnego lekarz wymyśli, ja właśnie obawiam się antykoncepcji hormonalnej:baffled: dzięki za miłe słowa, zawstydziłam się:zawstydzona/y:

pozdrawiam ciepło:)

jestem popołudniowo..
my z dz.po obiedzie..lekcje odrobione.

jedna klientka z synem juz była.
nastepna bedzie o 20.oo po pracy.

Joaś
powodzenia w Waszych sprawach &&&&&&&&&&&&&

Patik
zdrówka kochana..podaję herbatkę z cytryną:tak:
no i dziękuję -->psiak owszem kochany:)
u nas cały czas pada i przestaje..pada...

kawy smacznej życzę :)

mamusia - dzięki za herbatkę:) ale teraz babskie sprawy dokuczają :baffled:

Robię garniec leczo, będzie jutro na obiad, resztę pomrożę:tak:

Ale bym zjadła jakieś ciacho:sorry2:

Patik

ciacho mówisz-->podaje ciasto z truskawkami i bitą śmietaną :)
mam jeszcze sernik z galaretką z borówkami.

nakładać ?:-p

jeryyy..dzieci mi dom rozniosą ..przez ten deszcz ani 5 minut nie byli na powietrzu..
nosi ich,lataja po pokojach i wymyslają zabawy.

jaki deszcz? jaka jesien?? o czym Wy piszecie? haha u nas dzis prawie jest a jutro ponad 40 stopni bedzie :-D Cos sie naszemu klimatowi w dekiel stalo bo takie upaly w polowie wrzesnia nie sa normalne ale biore wszystko, lepszy skwar niz deprecha jesienna.;-) Oby jak najdluzej. Wrocilismy w nocy z weekendowych wojazy, bylo fantastycznie, dzieciaki dzis rano ledwie z lozek zeskrobalam i przyznam ze sama chetnie zakopalabym sie gleboko pod kolderke zamiast wstawac no ale coz, obowiazki jakos nie chcialy spac i glosno nawolywaly :baffled:
Patik zdrowka zycze i leczo chetnie bym wszamala na lanczyk :tak: Mamusia Ty teraz babki przyjmujesz u siebie w domku? Dorota - przylaczam sie do cichych gratulacji. Joas kciuki trzymam za zmiany. Ja mam 5-cio latka w zerowce i jest emocjonalnie bardzo gotowy do nauki. Zreszta juz trzeci rok jest w tej samej szkole. Natomiast wiem ze sa 10-cio latki ktorych dojrzalosc jest tak niska ze szkola im moze zaszkodzic wiec nie generalizowalabym tego tak bardzo wg. metryki. Bedi wywalaj to dziadostwo bo sie wykonczysz takimi krwotokami. Widac to nie dla Ciebie.
Sciskam reszte babeczek i wracam do roboty....no, moze kawe sobie jakas najpierw wykonam. Buziaczki.

reklama
Pawimi
przyjmuję tylko niektóre w domu-takie wiesz-swoje;-)
a ogólnie działam jako mobilna-z dojazdem do klienta :tak:
jest dużo pozytywów;)
smacznej kawy i ...podziel się słonkiem

Do góry