reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Trzecie dziecko i.. Co dalej ??

reklama
Patik
to jak zrobię swoje to wyslę Ci dhl'em;-)
najwazniejsze,że uzupełniłas poziom cukru:-D

a odżywkę ja stosuję codziennie-przelałam sobie do buteleczki z atomizerem -spray to spray;-)
stosuje się 3 tyg-akurat ,żeby zużyć butelkę ..robi sie tydzień przerwy i znowu..
na butelce jest opisane.
ja sobie chwalę ..:tak:

Ja też uwielbiam oponki ,najlepiej własnej roboty tylko gdybym ja umiała je robić hi .

Dziewczyny dowiedziałam sie żeby otrzymać ta kasę z tego dodatkowego punktu w orzeczeniu,to muszę mieć wcześniej bezpośrednio przed tym mopsem pół roku pracy i wtedy niby zrezygnować z pracy i iść na to świadczenie pielegnacyjne,no totalna porażka :-(, obiad zrobiony,posprzatane,idę szykować sie z alim i po oliwke a z nimi na plac może pójdę bo sloneczko

hejka

patik - tak nie bardzo mi pozwalał pracować, bo lubi być w centrum zainteresowania, a ja tak nie dam rady, poza tym chce wszędzie wchodzić, a jak nie, to bunt. W związku z czym postanowiliśmy z mężem, że teraz to zawożą mnie, po czym Kuba jedzie z tatą zawieźć Alinkę do szkoły i potem po mnie wracają.

Mój mały mądrala zaczyna się robic coraz bardziej kumaty - jak się jego pytam gdzie jest Kubuś pokazuje na siebie i mówi "TUTA". Przybija piątkę, robi papa i coraz to zaskakuje nas czymś nowym.

Dorota - słów mi brak.... No Comment.

Bedi - oby reprymenda coś dała!!!!

Wisienka - oj okropne jest to gubienie włosów, gdzie się nie obejrzysz tam wkoło swoje własne włosiska, a potem te sterczące odrastające kikutki.... ale zaraz o tym zapomnisz.

Nie pamiętam co komu jeszcze.

Pozdrawiam i miłego wieczorku zyczę.

dobra wedlug zyczen dziele sie cieplem...zrobilam zdjecie teraz popoludniu i samochod stal w kompletnym cieniu...jest juz po 16-tej wiec nawet nie wiem ile w samo poludnie bylo kiedy najgorecej jest ;-)
1231557_10151834764549693_668945257_o.jpg

Załączniki

• 1231557_10151834764549693_668945257_o.jpg
    1231557_10151834764549693_668945257_o.jpg
    33,5 KB · Wyświetleń: 48
reklama
dzień dobry ..
zostawiam duży słoik nutelli i łyżeczki-częstuje sie ..trzeba sie ratować i humor poprawiać:baffled:

Pawimi
u nas naciągana połowa Twojej tempki...

Dorota
jak z M??

ściskam na płasko:-)

Do góry