reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Trzecie dziecko i.. Co dalej ??

nasz pies

10zbixj.jpg

95zwb4.jpg

jj785c.jpg

2z5vt76.jpg

reklama
To ja musze sie czyms pochwalic ,nie wytrzymalam i zrobilam dzis test bo strasznie zle sie czuje ,dzis mam 23 dzien cyklu,test zrobilam popoludniu i wyszla druga bardzo blada kreska
yes2.gif
ale widoczna,jest bardzo bladziutka- ale jest ,razem ze mna widzialy test 3 osoby,ja ,kolezanka z ktora robilam test no i M i kazdy z nas widzi ta kreske .

Mnie zawsze blade kreski wychodzily i zawsze w tedy w ciazy bylam,tylko nigdy tak wczesnie mi test nie wyszedl,w szoku jestem ,3majcie kciuki aby bylo wszystko ok z fasolka .

Cześć laski

Zaglądam nieśmiało i nie wiem czy uda się wskoczyć na dłużej. Z m bynajmniej niekolorowo się układa...eh

Mamo napiszę tylko szybko kciuki mam zciśniete &&&&&&&&&& ciągle kibicuje bos mi bliska. A moja Van o 16.25 urodzona 27 maja

witam cie Dorotko bo chyba się nie znamy. Mam też pieska i podobny do twojej Karolci tylko mój mieszaniec

Zu - no to przyjemności z m i wcale nie miej wyrzutów żeś nas porzuciła

Joaś kochana niespodziewanie do nas wróciłaś i chwała ci za to. Tylko już nigdzie sobie nie idz

Katrina - Jak u was pogoda- u nas już totalna jesień i dziś lało cały dzień - bleee

Madlen - jak twoja pannica w high school-u? zadowolona?

Pawimi - Ja pierdziule - Ja bym chyba osiwiała na miejscu za takie wieści - tulam. Baw się dobrze tymczasem i staraj się nabrac dystansu

Patik - ulalala. Dodalam cie na fejsie i musze powiedziec ze naprawde siwetna babeczka z ciebie i superasna rodzinka. A z nocnym wstawaniem u mnie podobnie - rzadko kiedy przespi mi 4-5h

Weroniczka - zdowka zycze naszej ciezaroweczce i pisz jak sie czujesz. Zazdroszcze ci Krakowa

hana - no ja jakos pamietam zes ze sz-na :blink:

wisienka - skad ty czerpiesz te poklady energii - wez sie podziel kochana bo mi wstyd...

u nas nic ciekawego. Dzieci nareszcie do szkoly poszly a ja mam dola z tego powodu. Cale lato siedzialam z nimi w domu. Jedynie atrakcje typu basen - kino-park-basen-kino-park itd itd...rozlozylismy im trampoline i mialam cale mnostwo odwiedzin innych dzieci z sasiedztwa - takze Katrina wiem o czym piszesz...:sorry2: Jutro rano wraamy tez do polskiej szkoly takze nie zlapie oddechu na dlugo pewnie... Teskni mi sie do pl i strasznie mi zal ze nie bylam w tym roku zobaczyc mamy i babci. Malutka kochana jest ale daleko jej do spokojnego dziecka i jestem tym wszystkim zmeczona....

cześć i czołem z rana :cool2:

od rana w humorze bo wczoraj miałam randkę z mężem i miluuusio było ,że :-p

Bedii!!
jak dobrze,że już jesteś ..bardzo tu Cię brakowało....
dziękuję za wsparcie-jest potrzebne i bardzo mi miło :tak:

a dołek pewnie minie jak się wszystkie bardziej wdrożymy w szkolne sprawy.

Dorota
fajna z Was rodzinka ..i psiak -->my mamy ale labladora..jest najukochańszym przyjacielem na świecie.wszyscy go uwielbiamy i nas znajomi też ..

Zuz inka
własnie,własnie-gratki nowego członka rodziny:))poczochraj go na uszkiem ode mnie:tak:

miłego dnia kochane-u nas słonko od rana..w planie grill:-)

witajcie

Dorota - GRATULACJE!!!!! na razie tak po cichutku...

Bedi - oj juz miałam dość, co położyłam Kubę spać, to zaraz tabuny po Alinkę przychodziły, dzwonki, pukanie i ciągła kręcenie się Alinki.... wrrrrr. Teraz chodzi ta cała "banda" podwórkowa do jednej szkoły, więc pół dnia widza sie w szkole, a potem po lekcjach jeszcze na podwórzu razem grandzą.
Wczoraj pogoda u nas była taka w kratkę - opady deszczu na zmianę z pełnym słoneczkiem, a dzis od rana leje.

Ostatnia edycja:
kilka fotek testu wam przesylam,dzis z rana zrobilam i zas 2 kreski,druga bardzo bardzo bladziutka ale to jest 24 dzien cyklu,kreski sa,ale na zdjeciu ciezko ale moze cos sie dopatrzycie :tak:

2dgqofl.jpg

33bd4pw.jpg

2vacd1g.jpg

MAM nadzieje ze czegos sie tam dopatrzycie bo na zdjeciu to zle widac

KATRINA wspolczuje deszczu,w PL slonecznie,u mnie normalnie prawie lato :tak:.

MAMA moja karolina to labrador ,Twoj pies sliczny ale nie znam sie na rasach zbytnio ale to chyba nie labrador? coreczka sliczna :tak:.

My po obiedzie,zaraz wybieram sie z dziecmi na plac zabaw lub do magicznej krainy aby sie pobawily,zobacze co sobie dzieci wybiora :tak:.

Dziekuje dziewczyny i bardzo prosze o kciuki za fasolinke.

Dorota
mój to golden retriver..dzięki :tak:
a kreskę widać ..słaba fakt ,ale jak na 24 d.c. to i tak ,że już wyszło
&&&&&&&&&&&&&&&&&&& zaciskam aby było si..

Katrina
współczuję deszczu..

my po grillu,kończę kawkę i idziemy na festyn bo dzis u nas cały dzień imprezowo w miejscowości :)
jaką watę cukrową i gofry trzeba przyjąć :-D

hej hej

Ja już po polskiej szkole. Kupiłam mojej Mayi zimowy kombinezonik bo u nas ostatnio było 11 stopni i wiało że nie wiem. Ksiądz mszę odprawił za nowy rok i przybory szkolne poświęcił.:shocked2:

Byłam ze znajomymi na szybkiej kawce w Starbuck'sie i szybko do domciu nakarmić młodzież szkolną i przedszkolną oraz tą całkiem żłobkową. Dzień nie najgorszy póki co...Nie wiem czy warto mieć nadzieję

Mamuś fajnie....zadraszczam
Dorotka gratki!!! Ja widzę - u mnie też były zawsze słabiutkie ale w naszym przypadku nie było się co łudzić że to tylko złudzenie optyczne:rofl:

Miłej soboty 4 all

reklama
BEDISMALL dzieki :-).

MAMA oj wata cukrowa-uwielbiam .Maf

Magiczna kraina zaliczona,plac zabaw chwile tez,spacer z M ,dziecmi i karolina,dzieci kolo 21 juz spaly,ja tv popatrzalam ,zaraz nyny .

Do góry