reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Trzecie dziecko i.. Co dalej ??

nasz pies

10zbixj.jpg

95zwb4.jpg

jj785c.jpg

2z5vt76.jpg

reklama
To ja musze sie czyms pochwalic ,nie wytrzymalam i zrobilam dzis test bo strasznie zle sie czuje ,dzis mam 23 dzien cyklu,test zrobilam popoludniu i wyszla druga bardzo blada kreska
yes2.gif
ale widoczna,jest bardzo bladziutka- ale jest ,razem ze mna widzialy test 3 osoby,ja ,kolezanka z ktora robilam test no i M i kazdy z nas widzi ta kreske .

Mnie zawsze blade kreski wychodzily i zawsze w tedy w ciazy bylam,tylko nigdy tak wczesnie mi test nie wyszedl,w szoku jestem ,3majcie kciuki aby bylo wszystko ok z fasolka .

Cześć laski

Zaglądam nieśmiało i nie wiem czy uda się wskoczyć na dłużej. Z m bynajmniej niekolorowo się układa...eh

Mamo napiszę tylko szybko kciuki mam zciśniete &&&&&&&&&& ciągle kibicuje bos mi bliska. A moja Van o 16.25 urodzona 27 maja

witam cie Dorotko bo chyba się nie znamy. Mam też pieska i podobny do twojej Karolci tylko mój mieszaniec

Zu - no to przyjemności z m i wcale nie miej wyrzutów żeś nas porzuciła

Joaś kochana niespodziewanie do nas wróciłaś i chwała ci za to. Tylko już nigdzie sobie nie idz

Katrina - Jak u was pogoda- u nas już totalna jesień i dziś lało cały dzień - bleee

Madlen - jak twoja pannica w high school-u? zadowolona?

Pawimi - Ja pierdziule - Ja bym chyba osiwiała na miejscu za takie wieści - tulam. Baw się dobrze tymczasem i staraj się nabrac dystansu

Patik - ulalala. Dodalam cie na fejsie i musze powiedziec ze naprawde siwetna babeczka z ciebie i superasna rodzinka. A z nocnym wstawaniem u mnie podobnie - rzadko kiedy przespi mi 4-5h

Weroniczka - zdowka zycze naszej ciezaroweczce i pisz jak sie czujesz. Zazdroszcze ci Krakowa

hana - no ja jakos pamietam zes ze sz-na :blink:

wisienka - skad ty czerpiesz te poklady energii - wez sie podziel kochana bo mi wstyd...

u nas nic ciekawego. Dzieci nareszcie do szkoly poszly a ja mam dola z tego powodu. Cale lato siedzialam z nimi w domu. Jedynie atrakcje typu basen - kino-park-basen-kino-park itd itd...rozlozylismy im trampoline i mialam cale mnostwo odwiedzin innych dzieci z sasiedztwa - takze Katrina wiem o czym piszesz...:sorry2: Jutro rano wraamy tez do polskiej szkoly takze nie zlapie oddechu na dlugo pewnie... Teskni mi sie do pl i strasznie mi zal ze nie bylam w tym roku zobaczyc mamy i babci. Malutka kochana jest ale daleko jej do spokojnego dziecka i jestem tym wszystkim zmeczona....

cześć i czołem z rana :cool2:

od rana w humorze bo wczoraj miałam randkę z mężem i miluuusio było ,że :-p

Bedii!!
jak dobrze,że już jesteś ..bardzo tu Cię brakowało....
dziękuję za wsparcie-jest potrzebne i bardzo mi miło :tak:

a dołek pewnie minie jak się wszystkie bardziej wdrożymy w szkolne sprawy.

Dorota
fajna z Was rodzinka ..i psiak -->my mamy ale labladora..jest najukochańszym przyjacielem na świecie.wszyscy go uwielbiamy i nas znajomi też ..

Zuz inka
własnie,własnie-gratki nowego członka rodziny:))poczochraj go na uszkiem ode mnie:tak:

miłego dnia kochane-u nas słonko od rana..w planie grill:-)

witajcie

Dorota - GRATULACJE!!!!! na razie tak po cichutku...

Bedi - oj juz miałam dość, co położyłam Kubę spać, to zaraz tabuny po Alinkę przychodziły, dzwonki, pukanie i ciągła kręcenie się Alinki.... wrrrrr. Teraz chodzi ta cała "banda" podwórkowa do jednej szkoły, więc pół dnia widza sie w szkole, a potem po lekcjach jeszcze na podwórzu razem grandzą.
Wczoraj pogoda u nas była taka w kratkę - opady deszczu na zmianę z pełnym słoneczkiem, a dzis od rana leje.

Ostatnia edycja:
kilka fotek testu wam przesylam,dzis z rana zrobilam i zas 2 kreski,druga bardzo bardzo bladziutka ale to jest 24 dzien cyklu,kreski sa,ale na zdjeciu ciezko ale moze cos sie dopatrzycie :tak:

2dgqofl.jpg

33bd4pw.jpg

2vacd1g.jpg

MAM nadzieje ze czegos sie tam dopatrzycie bo na zdjeciu to zle widac

KATRINA wspolczuje deszczu,w PL slonecznie,u mnie normalnie prawie lato :tak:.

MAMA moja karolina to labrador ,Twoj pies sliczny ale nie znam sie na rasach zbytnio ale to chyba nie labrador? coreczka sliczna :tak:.

My po obiedzie,zaraz wybieram sie z dziecmi na plac zabaw lub do magicznej krainy aby sie pobawily,zobacze co sobie dzieci wybiora :tak:.

Dziekuje dziewczyny i bardzo prosze o kciuki za fasolinke.

Dorota
mój to golden retriver..dzięki :tak:
a kreskę widać ..słaba fakt ,ale jak na 24 d.c. to i tak ,że już wyszło
&&&&&&&&&&&&&&&&&&& zaciskam aby było si..

Katrina
współczuję deszczu..

my po grillu,kończę kawkę i idziemy na festyn bo dzis u nas cały dzień imprezowo w miejscowości :)
jaką watę cukrową i gofry trzeba przyjąć :-D

hej hej

Ja już po polskiej szkole. Kupiłam mojej Mayi zimowy kombinezonik bo u nas ostatnio było 11 stopni i wiało że nie wiem. Ksiądz mszę odprawił za nowy rok i przybory szkolne poświęcił.:shocked2:

Byłam ze znajomymi na szybkiej kawce w Starbuck'sie i szybko do domciu nakarmić młodzież szkolną i przedszkolną oraz tą całkiem żłobkową. Dzień nie najgorszy póki co...Nie wiem czy warto mieć nadzieję

Mamuś fajnie....zadraszczam
Dorotka gratki!!! Ja widzę - u mnie też były zawsze słabiutkie ale w naszym przypadku nie było się co łudzić że to tylko złudzenie optyczne:rofl:

Miłej soboty 4 all

reklama
BEDISMALL dzieki :-).

MAMA oj wata cukrowa-uwielbiam .Maf

Magiczna kraina zaliczona,plac zabaw chwile tez,spacer z M ,dziecmi i karolina,dzieci kolo 21 juz spaly,ja tv popatrzalam ,zaraz nyny .

Do góry