reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Trzecie dziecko i.. Co dalej ??

hej dziewczynki
witam się tymczasem - nie najlepiej się ostatnio czuję ale mam nadzieje ze się uporam:tak:

weroniczka - super ze z malutką moją imienniczką wszystko jest oki - maleństwo że nie wiem---a w którym t.c sie urodziła?--------a wypuszczanie 2 dni po cesarce:szok: nie miesci mi się w głowie---przecież to się nawet szpitalowi nie opłaca bo oni to min. 3 muszą chyba trzymać---ale pomijając---to brak odpowiedzialności - i zrozumienia...
majka - tik tak tik tak:-)-ale już blisko:szok:

pozdrawiam
ja znowu z głową:sorry:

reklama
witajcie

A u nas dzis pięknie, więc pół dnia z Kubusiem się szwędałam (znaczy spacerowałam) i jestem tak dotleniona, że spać mi się chce.

Witam się po dłuższej nieobecności

W ten weekend Jasiek został ochrzczony, mieliśmy dużo gości a co za tym idzie ręce pełne roboty, ale uroczystość w Kościele przebiegła spokojnie, impreza w domu też ok więc teraz się lenię i czekam na wiosnę:-)

Weroniczka - współczuję problemów finansowych. &&&& za Haneczkę, oby jak najszybciej wróciła do domku!
mama - szkoda że Ci klienci niesłowni:-(
Zuz-Inka - ech ta kasa - Ty od sąsiada a ja od rodzinki wciąż na pożyczkach:-(
hana - poprawy samopoczucia
katrina - zazdroszcze pogody - ale już niedługo i my zaczniemy sezon na szwendanie:-D
majqa - Adaś -ładne imię:tak:
sempe - zdrówka dla Was - niech Wam ta ospa żadnych planów nie burzy &&&&

pozdrawiam ciepło:-)

heloł ;)

odwiozłam dzieci,rozwieszę pranie,dopije kawę i jadę do pracy..

Patki
powitać ;)
no,trochę Cię nie było ..
ale usprawiedliwienie przyjęte ;))
no niesłowni ci klienci niektórzy :confused2:

Majqa
no to niedługo powitam z Wami Adaśka :)

Katrina
ja też chcę być obudzona przez słonko...ja też;))

miłego kochane :)

patik witaj po przerwie ;)
sempe zdrowka dla dzieciaczkow,bynajmniej ospe bedziesz miala z glowy..taki plus ;) a na zasuszenie pokarmu chyba sa jakies tabletki..chociaz ja to zielona,bo mi to mleko samo zaniklo..
a na poprawe humoru wysylam slonko...jeszcze troszke i ta zima u was odpusci...w koncu wiosna musi przyjsc :)))

Ostatnia edycja:
6784811.jpg

Madlen witaj kochana;)
Ty wstawiasz wiosenne słonko a ja kwiatki:)

Hej :)

Dzisiaj już lepsza pogoda. Za to ja się masakrycznie źle czuję... I sama nie wiem czy to nie już a mąż w Warszawie ...
Zobaczę jak akcja będzie postępować. W razie "w" mam z kim jechać i z kim dzieci zostawić.

Maruś już dwie noce śpi w swoim pokoiku i dopiero koło 5-tej zaczyna się kręcić więc uważam, że jest super choć wieczór biegnie prosto do naszej sypialni i nie bardzo chce zasypiać w swoim łóżku. Ale myślę, że to kwestia kilku/kilkunastu dni i już będzie super.

Idę się położyć. No nie wysiedzę ...

mamus piekne ;)
czuc wiosne :-)
majqa czyzby juz ???
wow ,3maj sie i powodzenia jakby juz sie mialo zaczac :))

mala zjadla obiad,to mykamy na dwor..<teraz bynajmniej mam z kim na spacerki chodzic jak starszaki sa w szkole :-D>

milego dzionka :))))

ps.no i oczywiscie &&&& za poprawe finansowa ,tym ktore sa teraz w dolkach,bedzie dobrze :)

reklama
Mamusia - tego życzę!!! budzenie słoneczkiem

Sempe - ja brałam Bromergon za spalenie pokarmu, ale nie polecam - po kuracji pokarm wrócił, rób tylko okłady z liści kapusty i nie ruszaj brodawek, żeby nie pobudzać laktacji, pokarm powinien Ci sam zniknąć,

Do góry