reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Trzecie dziecko i.. Co dalej ??

hej dziewczynki
witam się tymczasem - nie najlepiej się ostatnio czuję ale mam nadzieje ze się uporam:tak:

weroniczka - super ze z malutką moją imienniczką wszystko jest oki - maleństwo że nie wiem---a w którym t.c sie urodziła?--------a wypuszczanie 2 dni po cesarce:szok: nie miesci mi się w głowie---przecież to się nawet szpitalowi nie opłaca bo oni to min. 3 muszą chyba trzymać---ale pomijając---to brak odpowiedzialności - i zrozumienia...
majka - tik tak tik tak:-)-ale już blisko:szok:

pozdrawiam
ja znowu z głową:sorry:

reklama
witajcie

A u nas dzis pięknie, więc pół dnia z Kubusiem się szwędałam (znaczy spacerowałam) i jestem tak dotleniona, że spać mi się chce.

Witam się po dłuższej nieobecności

W ten weekend Jasiek został ochrzczony, mieliśmy dużo gości a co za tym idzie ręce pełne roboty, ale uroczystość w Kościele przebiegła spokojnie, impreza w domu też ok więc teraz się lenię i czekam na wiosnę:-)

Weroniczka - współczuję problemów finansowych. &&&& za Haneczkę, oby jak najszybciej wróciła do domku!
mama - szkoda że Ci klienci niesłowni:-(
Zuz-Inka - ech ta kasa - Ty od sąsiada a ja od rodzinki wciąż na pożyczkach:-(
hana - poprawy samopoczucia
katrina - zazdroszcze pogody - ale już niedługo i my zaczniemy sezon na szwendanie:-D
majqa - Adaś -ładne imię:tak:
sempe - zdrówka dla Was - niech Wam ta ospa żadnych planów nie burzy &&&&

pozdrawiam ciepło:-)

heloł ;)

odwiozłam dzieci,rozwieszę pranie,dopije kawę i jadę do pracy..

Patki
powitać ;)
no,trochę Cię nie było ..
ale usprawiedliwienie przyjęte ;))
no niesłowni ci klienci niektórzy :confused2:

Majqa
no to niedługo powitam z Wami Adaśka :)

Katrina
ja też chcę być obudzona przez słonko...ja też;))

miłego kochane :)

patik witaj po przerwie ;)
sempe zdrowka dla dzieciaczkow,bynajmniej ospe bedziesz miala z glowy..taki plus ;) a na zasuszenie pokarmu chyba sa jakies tabletki..chociaz ja to zielona,bo mi to mleko samo zaniklo..
a na poprawe humoru wysylam slonko...jeszcze troszke i ta zima u was odpusci...w koncu wiosna musi przyjsc :)))

Ostatnia edycja:
6784811.jpg

Madlen witaj kochana;)
Ty wstawiasz wiosenne słonko a ja kwiatki:)

Hej :)

Dzisiaj już lepsza pogoda. Za to ja się masakrycznie źle czuję... I sama nie wiem czy to nie już a mąż w Warszawie ...
Zobaczę jak akcja będzie postępować. W razie "w" mam z kim jechać i z kim dzieci zostawić.

Maruś już dwie noce śpi w swoim pokoiku i dopiero koło 5-tej zaczyna się kręcić więc uważam, że jest super choć wieczór biegnie prosto do naszej sypialni i nie bardzo chce zasypiać w swoim łóżku. Ale myślę, że to kwestia kilku/kilkunastu dni i już będzie super.

Idę się położyć. No nie wysiedzę ...

mamus piekne ;)
czuc wiosne :-)
majqa czyzby juz ???
wow ,3maj sie i powodzenia jakby juz sie mialo zaczac :))

mala zjadla obiad,to mykamy na dwor..<teraz bynajmniej mam z kim na spacerki chodzic jak starszaki sa w szkole :-D>

milego dzionka :))))

ps.no i oczywiscie &&&& za poprawe finansowa ,tym ktore sa teraz w dolkach,bedzie dobrze :)

reklama
Mamusia - tego życzę!!! budzenie słoneczkiem

Sempe - ja brałam Bromergon za spalenie pokarmu, ale nie polecam - po kuracji pokarm wrócił, rób tylko okłady z liści kapusty i nie ruszaj brodawek, żeby nie pobudzać laktacji, pokarm powinien Ci sam zniknąć,

Do góry