reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Trzecie dziecko i.. Co dalej ??

u nas po cesarce 3-4 dni max. Po normalnym porodzie jesli rodzisz wczesnie rano to nawet tego samego dnia do domu pojdziesz, zreszta 20 lat temu w Polsce w prywatnej klinice tez tylko niepelna dobe bylam,

Ostatnia edycja:
reklama
Katrina
no to już córa w Pl..

babki pewnie,że czasem szybko wypuszczają ,ale tu jest inna sytuacja kurka to mogliby wziąć to pod uwagę ...psychika mamy wcześniaka na pewno jest nadszarpnięta ..

ehhh ta empatia w szpitalach :baffled:

pawimi tu po sn wypuszczaja tak szybko jak u was
chyba,ze cos nie tak to trzymaja
ja urodzilam we wtorek a wyszlam dopiero w piatek
katrina ,nie jestem pewna ale chyba 2-3 doby ale pewnosci nie mam bo ja po sn
mamus pifkuj sobie,na zdrowie :)
ty pomidorowa a ja salatke robilam...bo tak mi sie zachcialo...

pawimi a chcialam pytac...tak z ciekawosci...dlugo juz mieszkasz w USA ?

jestem i ja

Weroniczka
super ze z Hania coraz lepiej! Ale ze tak szybko matke wypuscili? Mnie po SN w 2 dobie dopiero :szok:

Mamo u mnie sprzydalo by sie w ogrodzie pograbic ale na razie snieg po kolana i choc dzis duzo stopnialo to jeszcze sporo.
Heh ja tez musze kase na akumulator zebrac, bo 5 lat ma i przed kazda jazda go laduje

Katrina ja lubie spac bo ja sowa ale takie rekordy :szok: Pewno Ci smutno ze corka juz wyjechala

Pozdrawiam

Zuzia - owszem, tak trochę pusto bez Magdy,Alinka za siostra bardzo tęskni, zreszta jak przylatuje tu syn męża, to po jego wyjeździe też Alinka tęskni,
A co do spania - ja tez jestem sowa, w nocy mogłabym siedzieć, a potem pospałabym sobie, ale.... dzieciaki nie pozwolą. Poza tym szkoda mi czasu na to - jeszcze przed wyjazdem z Pl, jak czasami z koleżankami szłyśmy do Pubu, to wracało się na ogół ok. 6-7 rano (przecież nie będziemy sie po ciemku szwędać), a ja ok. 9-10-tej juz na nogach byłam. Posprzątałam sobie chałupkę, pranie zrobiłam, wykąpałam się i po południu odespałam lub poszłam wcześniej spać wieczorem. Ale nie, żeby pół dnia przesypiać.

reklama
Weroniczka - fakt bratową wcześnie wypisali a gdzie rodziła?
mama - imię do końca nie wybrane ale coś koło Adasia się szykuje ;-)

A u nas sypie śnieg :wściekła/y::angry: no ileż można?

Do góry