reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Trzecie dziecko i.. Co dalej ??

witam się słonecznie ;)
ja dziś posiadam powera ,więc generalne porządki przede mną .

mam nadzieję ,że u Was oki kochane ..że dzieci zdrowe,mężowie kochają i humorki dopisują.

miłego mamuśki

reklama
yyyyyy..no nie przesadzajmy ..
nadrobić nie mogę :-p

porobiłam porządki w ogrodzie ..tuje przycięte,inne roślinki też uporządkowane,pelargonie już pokazały łepki z ziemi ;)
okna pomyłam ,dom ogarnęłam,Zu odebrałam i siadamy do obiadu ..potem pójdziemy spacerkiem po Mikusia.
a po drodze co ?? pączusie

mama jak ty to robisz, że wszystko masz zrobione? Mi chyba brakuje organizacji i chęci;-)
Długo mnie nie było, więc kilka stron musiałam nadrobić...
Napiszę Wam kilka słów o sobie: a więc jestem mamą dwójki urwisów. Nadusia ma 5 lat a Filipek 2. Żyjemy sobie spokojnie w trójeczkę, bo mój mąż jest w wiecznych rozjazdach... Na razie córcia chodzi do przedszkola, a synek siedzi ze mną w domku.
Pozdrowienia dla Was wszystkich :-)

jestem ..
spacer zaliczony,słodkości też :-D
dzieci na ogrodzie a ja głowę zaraz bede suszyć ..

Misiarska
dobrze ,że się odezwałaś bo już gotowa myśleć ,że może ja bloga piszę :-Dtylko moje posty ;):):))

ja niedawno bo 2 m-ce temu otworzyłam swój biznesso i tak naprwade dopiero ogarniam wszystko na nowo..wcześniej przez 2 lata pracowałam na pół etatu od poniedz.do środy wiec łatwiej mi było ..teraz pracuję od wtorku do piątku ..czasem do soboty więc organizuje sie na nowo i poniedziałki na maxa wykorzystuję na domowo-ogrodowe sprawy ,żeby popołudniu być dla dzieci.

widzę ,że też masz parkę tak jak ja..a staracie sie już czy dopiero masz w planach?
no i pewnie jak mąż w rozjazdach to ciężko Ci samej ..ja jestem gaduła wiec lubie mieć do kogo buzię otworzyć ...

idę suszyć włosy bo jak mi wyschną w ręczniku to stóg siana murowany :-D:-D:-D

witajcie

Mamusia - fakt, miałąś mnóstwo nadrabiania, ale sorki jak pogoda jest dobra, to staram się wykorzystać i jak najwięcej staram się być z Kubą na spacerze. A mały jest dziś okropnie marudny, nie wiem dlaczego.

Mam niby więcej luzu, bo w ubiegłym tygodniu mojego boss-a nie było, a w tym tyg. stołuje się "na mieście", więc gotuję tylko dla nas, ale Kubuś robi się coraz bardziej mobilny i muszę jemu poświęcić więcej uwagi.
Na BB zaglądam tylko jak śpi, pod warunkiem, że nie muszę w tym czasie np. powiesić prania, pochować czy inne takie.

witam!

mama - no to Twój ogród poczuł że wiosenka przyszła:tak: ślicznie! ze mnie żaden ogrodnik, może jak dzieciaczki podrosną to się będę bawić w ziemii - teraz to jestem zielona w tym temacie:-p

katrina - może kolejne zębole atakują Kubusia?

misiarska - witam:-)
Bedismall - fajnie że jesteś:) jak się czujesz?

a my t.j ja Hania i Jasiek tylko przy domku cieszyliśmy się dziś słonkiem i to tylko podczas drzemki Zosi - nie ma już temperatury ale kaszle więc nie chcę jej jeszcze na dwór zabierać

miłego wieczorku:-)

edit

Weroniczka - oj biedna malutka - mocno ściskam kciuki i modlę się za zdrówko dla Hani !

Ostatnia edycja:
Katrina
spoko..rozumiem ..tylko człek ma wolny poniedziałek ..wpada na kawę a tu monolog prowadzę :-p

Patik
no ja mam 3 pasje--> dzieci,kosmetykę i ogród :-D
my też cieszymy się słonkiem na maxa...nie wiadomo jak długo u nas zostanie :-p

Weroniczka
ciepłe mysli i mega wsparcie dla Was
&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& zaciskam za poprawę sytuacji u Hanusi..

Tomi zmienił opony na letnie..
dzieci poszalały na rowerach..Bono za Nimi i teraz po kąpieli padają wszyscy po kolei :-Dno może Bono bez kąpieli ;)

przyjemnego wieczoru i pogody ducha!

patik - chyba na razie nowe zębole to nie, ale jedna dwójka jeszcze cała się nie przebiła, więc może jeszcze go to drażni. Zresztą jemu teraz równolegle przebijała się górna i dolna lewa dwójka, stąd może był rozdrażniony. Poza tym poczuł "smak" wolności (pełza po dywanie w salonie) i juz krzesełko, łóżeczko i stojaczek są beee! bo ograniczają go.

Mamusia - pewnie, że dialog jest ciekawszą formą niż monolog, wybacz!!! Się postaram poprawić za tydzień (o ile nic mi nie wypadnie).

reklama
Do góry