reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Trzecie dziecko i.. Co dalej ??

reklama
Jestem i ja!
U nas tez sypie jakas epoka lodowcowa???

Starszaki w szkole, Marysia spi to ja na BB :-) Mialam ambitniejsze plany ale przy tej pogodzie:baffled:...w depresje mozna wpasc!!!

Pozdrawiam i kawke zostawiam
24045__439cd4da47-300x181.jpg

Załączniki

• 24045__439cd4da47-300x181.jpg
    24045__439cd4da47-300x181.jpg
    14 KB · Wyświetleń: 35
Hejka

No wczoraj byla taka piekna pogoda, sloneczko bez chmurek prawie ze a dzis.....
widze ze u niektorych pada snieg.... u mnie jak narazie zachmurzone niebo i sie na cos zanosi :angry:
na szczescie na niedziele zapowiadaja 15 stopni :p zobaczymy czy sie sprawdzi :nerd:

Weroniczka wspolcuje i trzymajcie sie.... oby problemy szybko minely!

Pozdrawiam Was!

Weroniczka u nas tez chroniczny brak kasy. Juz ktorys raz pozyczam u sasiada ale to jest bledne kolo, bo przychodzi wyplata trzeba oddac i jez jest mniej, rachunki zaplacic, M bierze do pracy na paliwo i jedzenie okolo 1000 i...:baffled:znowu zero na koncie. Czekam na zwrot z US bo to prawie 5 tys bedzie to troche by sie dziury poutykalo, bo nawet samochod mamy bez przegladu od miesiaca.

cześć babeczki ..

oj widzę nerwowo tu dzis przez pogodę ..
u mnie od wieczora do końca tygodnia zapowiadają deszcze :confused2:

zostawiam trochę pozytywnej energii..ja w pracy ..pani na pedicure nie przyszła

reklama
dziewczęta ciepłe buziaki Wam przesyłam..:-)

U nas masakra, po 10dniach jak nie karmie mam nawał!!!!!!!!!! od niedzieli walcze.. pije szałwie masuje delikatnie odciągam i zero poprawy... do tego Ala 3,5roku ma od niedzieli ospe!! tylko patrzec jak reszta dostanie... pewnie w majówki nici..
unhappy.gif

Do góry