reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Trzecie dziecko i.. Co dalej ??

reklama
Jestem i ja!
U nas tez sypie jakas epoka lodowcowa???

Starszaki w szkole, Marysia spi to ja na BB :-) Mialam ambitniejsze plany ale przy tej pogodzie:baffled:...w depresje mozna wpasc!!!

Pozdrawiam i kawke zostawiam
24045__439cd4da47-300x181.jpg

Załączniki

• 24045__439cd4da47-300x181.jpg
    24045__439cd4da47-300x181.jpg
    14 KB · Wyświetleń: 38
Hejka

No wczoraj byla taka piekna pogoda, sloneczko bez chmurek prawie ze a dzis.....
widze ze u niektorych pada snieg.... u mnie jak narazie zachmurzone niebo i sie na cos zanosi :angry:
na szczescie na niedziele zapowiadaja 15 stopni :p zobaczymy czy sie sprawdzi :nerd:

Weroniczka wspolcuje i trzymajcie sie.... oby problemy szybko minely!

Pozdrawiam Was!

Weroniczka u nas tez chroniczny brak kasy. Juz ktorys raz pozyczam u sasiada ale to jest bledne kolo, bo przychodzi wyplata trzeba oddac i jez jest mniej, rachunki zaplacic, M bierze do pracy na paliwo i jedzenie okolo 1000 i...:baffled:znowu zero na koncie. Czekam na zwrot z US bo to prawie 5 tys bedzie to troche by sie dziury poutykalo, bo nawet samochod mamy bez przegladu od miesiaca.

cześć babeczki ..

oj widzę nerwowo tu dzis przez pogodę ..
u mnie od wieczora do końca tygodnia zapowiadają deszcze :confused2:

zostawiam trochę pozytywnej energii..ja w pracy ..pani na pedicure nie przyszła

reklama
dziewczęta ciepłe buziaki Wam przesyłam..:-)

U nas masakra, po 10dniach jak nie karmie mam nawał!!!!!!!!!! od niedzieli walcze.. pije szałwie masuje delikatnie odciągam i zero poprawy... do tego Ala 3,5roku ma od niedzieli ospe!! tylko patrzec jak reszta dostanie... pewnie w majówki nici..
unhappy.gif

Napisz swoją odpowiedź...
Do góry