reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Trzecie dziecko i.. Co dalej ??

Zagladam i ja wieczorkiem!
Marysia to jest chyba najgorsze dziecie jakie sie nam trafilo jesli chodzi o usypianie i spanie. Ania owszem pozno chodzila spac bo nawet o 23 ale spala rano do 9-wpol do dziesiatej z jedna przerwa na karmienie okolo 3. Krzys ogolnie super o 119.30 kasza i spal do rana do 6.00 bez pobudki. maciej tez pozno szedl spac, nie budzil sie az do 9.00 a marysia idzie spac o 22.00 budzi sie kilka razy w nocy i wstaje jakl tylko ja wstane czyli kolo 7.00. Zaraz potem jest spiaca wiec ja z nia na rekach budze dzieci, przygotowuje sniadania...i jak tylko wyjda to ona usypia i spi tak do 10.00 uffffff

Majqa czekamy na wiesci!

Pozdrawiam!

reklama
majqa - może to cisza przed burzą ?
Zuz-Inka - to Ci się trafiła zbuntowana sztuka na spanie, trzeba mieć nadzieję że Marysia szybko wyrośnie z tego:)

moją Zosie jakis wirus zaatakował, gorączka cały dzień, wymioty z rana, ciekawe co noc przyniesie, na razie kontrolujemy temperature, bo jak wzrośnie ponad 38,5 to dam jej czopek.

Dobrej Nocki:)

Bry wieczór

Kuba wczoraj był marudny po południu i dzis też, okazało się, że mamy 8 ząbek. Jeśli tylko tak miałby to przechodzić to nie mam nic przeciwko.

Pierwsza?????
Co sie z Wami dzieje?!

Majqa? Ja z Marysia tak mialam skurcze przerwa skurcze przerwa...ale jak mnie juz wzielo to w godzine urodzilam, czego i Tobie zycze!

Patik zdrowia dla Zosi!

Katrina gratki kolejnego zabka! U nas tylko 4 :szok:

Mama zapracowana, Pawimi zaimprezowana, Reszta zajeta! Kobiety tu sie teskni i czeka!

Od 3 dni ucze Marysie usypiac samej w lozeczku wieczorem bez cyca. Wczoraj bylo juz bez spazmow ale musialam trzymac reke na pleckach...az mi scierplaByl dzis pan ktory ma dla Ani odzyskac odszkodowanie za wypadek bo uswiadomil mi ze dziecku do lat 13 sie nalezy bez wzgledu na to czy bylo winne czy nie. Oczywiscie firma nie robi tego za darmo bo bierze 20% z uzyskanego odszkodowania ale dobre troche jak nic. Zobaczymy co z tego wyniknie

U nas dzis zimno i mocno wieje ale przynajmniej snieg do konca zejdzie

Pozdrawiam

katrina gratki kolejnego zabka ?
zuza wow to ty mialas expressowe porody,pozazdroscic ;) taka to rodzic moze :d
a Mania to dziewczynka z charakterkiem ;)
patik zdrowka dla corci :))
majqa powodzenia ,bo u ciebie to juz moze byc w kazdej chwili :)))

jak patrze na te nasze ciazowe suwaczki,dzieci jak rosna to az jestem przerazona jak ten czas zaiwania :szok::szok:

a mam pytanie do mamusiek ,
kiedy wprowadzalyscie gluten...bo co czytam to stale cos innego sie dowiaduje..raz mowia,zeby podac szybciej raz ze pozniej...a juz nie pamietam jak to bylo przy tych moich starszych...
jak bylam z mala przed swietami na szczep.to mowili zeby jeszcze nie podawac...hmmm juz sama nie wiem...

witam się

zuzia, Madlen - Kuba ma już wszystkie jedynki i dwójki - czyli razem osiem ząbków.

Madlen - dzieciom na naturalnym mleku zaczyna się ekspozycję na gluten w 4 mies., a ma mleku modyfikowanym w 6 mies. Przedtem było inaczej.

hejka
ja ledwo na oczy patrze wiec tylko dam znac ze zyje i mam sie ok, oprocz zapalenia pecherza...mam wciaz problemy z komputerami i internetem ale mysle o was non stop i probowalam wejsc na bb z komorki ale nic z tego:-(
pozdrawiam was goraco i jak sie uda to popisze ale to zalezy jak sie komp bedzie sprawowal

hej hej

widzę że nie pisałyście za dużo:-D U mnie problemów z kompem i internetem ciąg dalszy - żeby np odpalić neta to muszę kilkakrotnie zrestartować router....eh! A laptop nowy jest w naprawie już miesiąc - najgorsze że nie zrobiliśmy kopii zapasowej i oni próbują odzyskać nasze zdjęcia. A stary też daliśmy do kolegi który postawił mu system ale tnie się strasznie - stacja dysków wyrwana z obudowy - głośniki nie działają a myszka działa tylko ta zewnętrzna.Masakra...
Zuza - a może poszukaj jeszcze innej firmy - 20% prowizji to sporo

reklama
uuuu jaki ruch ;)) aż sie kurzy :-D

Bedii
dobrze,że już jesteś ;)

ja byłam na szkoleniu kosmetycznym..niedawno wróciłam,kończę kawę i lecę do ogrodu--> lato w pełni
Tom z dziećmi na rowerach .

miłej niedzieli:):)

Do góry