reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Trzecie dziecko i.. Co dalej ??

reklama
witajcie :)

Majqa
czy Wy już sie na imię zdecydowaliscie ???bo wiesz..czasu coraz mniej :-Da ogrodowych porządków sama sobie zazdraszczam ..tyyyle na nie czekałam ..szkoda tylko ,że w nocy nadal -6...

Katrina
a córa jeszcze jest u Ciebie ?

Weroniczka
piekne wieści ..ma Malutka wolę życia --> bedzie si!
pieczesz??

miłego wszystkim ..ja siadam do śniadanka ;)

Hej kochane.

Jadę dziś do bratowej. Może uda mi sie podejrzeć Haneczkę przez szybę.

mama ostatnio przez tą cholerną pogodę był całkowity zastój :-( No ale nie dziwie sie ludziom. Kto w taka pogodę wiosną ma ochotę na spacer i kawę na wynos z ciastkiem :baffled::baffled::baffled: Teraz powinno sie już spowrotem wszystko ruszyć. Bardzo by mi sie to przydało bo kasy totalnie brak :-(

A w piątek jedziemy sobie z mężem do Warszawy na weekend :-) Sami :-) Troszke odsapnę sobie :-) A dziadkowie sie wymęczą bo przez 3 dni będą mieć wnuki ;-)

No i nie jadę do bratowej bo ją wypisali właśnie do domu. Dwie doby po cesarce, ledwie chodzącą, w kiepskim stanie psychicznym kobietę wypisują bo dziecko i tak długo poleży w szpitalu. Asia mówi im że źle się czuje ale ich to nie obchodzi. Normalnie chora ta służba zdrowia. Ręce opadają.

Weronika
no wiece co ??? jak to Ją wypisują ..w 2giej dobie po cc:baffled:

a ja już po decyzji...zawiozłam Dominika papiery do szkoły ..od 1 września idzie do I klasy.

miałam znajomą na hybrydowy ..potem spacer z Zu i Bono i zaraz jade po syncia.

Weroniczka
&&&& żeby się z pieczeniem ruszyło :)
nooo iiii przyjemnego wypadu z menżem :-p:-D

No tak zwyczajnie ją wypisali. Teraz według nich Asia powinna codziennie przejeżdżać cały Kraków do Hani i siedzieć przy niej na taborecie bo tylko takimi stołkami dysponują w szpitalu. Kobieta dwa dni po cesarce. Ach...

Weroniczka a ja myslalam,ze tylko u nas wypisuja tak szybko po porodzie, ale widze ,ze zmiany w polskich szpitalach...bo jak ja rodzilam starszaki to trzymali cos kolo tygodnia po cc
cudowne wiesci o Hani,dzielna dziewczynka :tak:
Katrina super masz te dzieciaczki :tak:
Mama no prosze jaki humorek i tak 3maj ;-)
wiosna jest cudowna :-D
kusicie ta kawa....tez bym sie napila,ale juz dzisiaj tyle wypilam,ze chyba sobie daruje
jakby co wpadne do was z kawka jutro ;-)

Madlen
ano cudowna :))
6775823.jpg

oby juz nigdzie nie poszła,nie zabłądziła i w ogóle:sorry2:

bylismy po nowy akumulator bo tamten po zimie już słaaabiutki był..
T.z dziećmi i psiakiem na spacerze a ja gotuje pomidorową na jutro.

aaaaa..no i pifkuję :-D

reklama
witajcie

Mamusia - wczoraj Magda wróciła do Polski.

Madlen - nie wiem jak w Uk, ale w Irl po cesarce też dłużej trzymają w szpitalu. Tak do 5 dób. Pewnie to zależy jeszcze od tego jak sie goi cięcie.

Do góry