reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Trzecie dziecko i.. Co dalej ??

witajcie malenkie ;-) Ja w biegu tylko liste podpisac zeby nie bylo ze dwoje za frekwencje oberwe!
Mama - marsz fejsbuka zakladac bojak nie to ja Ci sama osobiscie zaloze i uwierz mi - tam sie zdjecia 100 x lepiej wstawia niz tu...To jest taki portal dla ludzi o kazdym poziomie wiedzy techicznej ...no kurcze jesli moja tesciowa, stara babina ze wsi ktora w zyciu nigdzie nie byla - no przepraszam raz w zyciu w hameryce i to z przesiadka u zachodnich sasiadow, i ta kobicinka ma fejsbuka to prosze CIe...nie przynosc nam wstydu!

Joas - jak tam chorobska? poszly juz sobie a kysz czy dalej mecza doopsko?

Katrina - dobrze ze widac poprawe, aczkolwiek ten steryd..hmmm, ja bym sie dwa razy zastanowila.

madlen - spoznione sto latek no i patik - wszystkiego dobrego dla coreczki z okazji pieknego wieku :tak: Co tam postanowilas upichcic, pochwal sie??

Majqa, Wisienka - no psiakosc z tymi chorobami...ale nic, wiosna idzie moze zdrowko przyniesie wszelkim chorowitkom?

Hana i inne, na specjalne zyczenie lece wiecie gdzie wstawic te fotencje z burdelowej imprezy...oooops :nerd: mialo byc - piatkowej imprezy!

reklama
....i...jeszcze kawal ktory mi sie dzisiaj w oczy rzucil :rofl2::-D:-D:-D

kawal.jpg

kochane!!!!

nasza Wisieńka potrzebuje wsparcia.....
była na wizycie i od ostatniego badania macica i zarazem dzidzia nic nie urosły ...
martwi się biedna bardzo ..własnie z Nią rozmawiałam ..jest cała zapłakana ..naczytała się w necie ,że mogą to być objawy jakichś chorób genetycznych i jedzie własnie na konsultację do innego gina.

błagam Was.....trzymajmy wszystkie możliwe &&&&&&&
przesyłajcie ciepłe mysli i wierzcie ,że z synkiem Jej jest wszystko ok.

............

Wisieńka
JESTEM Z TOBĄ KOCHANA.....
będzie wszystko dobrze----->musi!

Witajcie.
Wisienka, kciuki mooooocno zaciśnięte. Nie czytaj nic w necie. Wierzę że będzie dobrze. Czekamy na wieści.

I jeszcze przypominek jakby któraś chciała wspomóc.
Ponawiam swoją ogromną prośbę o3 głosy dziennie na http://www.bebiklub.pl/home/konkursy/uloz-maluszka-do-snu/galeria/entry/3323 jeszcze do 15-go marca. Będę b. wdzięczna za każdy oddany głos, za każde polecenie mojej prośby innym.

hej babeczki :-)
z okazji naszego swieta wszystkiego dobrego
duzo zdrowia,usmiechu,radosci,sily i cierpliwosci :)))
Bedi mi chyba tez umknely zyczenia dla twojego dziecia...:zawstydzona/y:
a wiec spoznione,ale szczere 100 lat !!!! :tak:
Pawimi usmialam sie z kawalu :-D:-D
no wlasnie ,moze ty przekonasz mame do fb ;-)
Wisienka sercem i myslami przy tobie...&&&&&&&&&&&& z calych sil :tak::tak:
bedzie dobrze...przeciez musi byc dobrze !!!!
Mama dzieki za wiad.usciskaj ja przez tel :))

jestem po rozmowie z Wisieńką..
póki co była badana ręcznie po brzuszku i ginek stwierdził ,że dla Niego wszystko jest oki i odpowiada 27t.c....ale żeby Ją uspokoić dał skierowanie na usg na dziś po 17.00...

także nie puszczajcie jeszcze &&&&

Madlen,Majqa,Agapa,Pawimi
powitać :))

Pawimi
kawał de best :-D może mąż z kawału jest blondynem aaaahahahahahah:-D

u nas wciąż sypie śnieg :baffled:

reklama
Pawimi
pomyślę z tym fb....:eek::-D

Madlen
no kurka siwa jasna mać ....pada śnieg od nocy i ma tak być przez cały przyszły tydzień a temp.ma spadać w nocy do -10...:confused2::baffled:a w dzień 0...-2...
4 dni temu dzieci na rowerach smigały a teraz trza sanki wyciągać

Do góry