reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Trzecie dziecko i.. Co dalej ??

Witam wieczorkiem.
zuzinka to dowoliłas nam tym chudzielstwem....zdrówka dla was

pawimi u nas też szaroburo i okropne z tego powodu samopoczucie

majqa ja zaczynam się bać wagi...

madlen ja tez byłam bezwenowa i zaczynam sie ogarniać

mama to jutro masz cięzki dzień bo z dzieckiem w pracy jednak nie łatwo. Pij pifko na zdrowie ja mam straszną ochotę na białe wino i mogę się smakiem obejść:-D
Weroniczka to oby tylko teraz poszło wszystko zgodnie z założeniami. A do poradni idz tylko obyście na fajnego psychologa trafili. Ja chodziłam z M jak był mały i naprawdę mu pomogło. A co do jedzenia to zamów pizzę;-)

reklama
kobietki nie macie pojecia jaka u mnie zima :szok::szok::szok: poltorej godziny temu jechalam sceptycznie nastawiona i klaca pod nosem po dzieci - bo szkole zamykali o 12-tej jak wiecie i swiecilo slonce bez grama sniegu.....wracajac juz zaczelo sypac a teraz jestemy totalnie zasypani :szok: gdybym musiala gdzies jechac to nie jestem w stanie bo nie otworze drzwi od garazu......aaaaaaaaaaaaaaaaa....to jest niesamowite, a jak pieknie ;-)

piazzy nie zamówię ale może mąż mi coś przywiezie dobrego z pracy.

Pawimi może i pięknie jak jest śnieg ale ja już raczej w tym roku nie chciałbym go zobaczyć :cool2::cool2::cool2: Marzy mi się wychodzenie na pole bez grubych kurtek, bez ubierania dzieciaków itd.

Weroniczko - wczoraj bylismy na probie saksofonu z Oliverem wieczorem bez kurtek! Bylo wiosennie i przyjemnie...dzis odwrot o 180 stopni, mam nadzieje ze powrot wiosny bedzie rownie tak szybki :tak:

Jestem i ja:-)

Katrina sliczna owieczka ;-) :-D
Pawimi zima, zaspy woow macie pogode!:confused2:
Mamo zdrowia dla Dominika! A tu jako wzor na paznokcie, tak mi sie spodobalo :-)
482616_610621208964831_2126069735_n.jpg
Weroniczka taka rozmowa ze specjalista to wazna rzecz, wiem cos o tym. Mam nadzieje ze teraz juz wszystko sie naprostuje

Pozdrawiam

pawimi - dziękuję bardzo - ostatni raz taki widok mieliśmy tutaj 2 lata temu (i oby nigdy więcej)!!!!! Tutaj domy maja praktycznie zerową izolację - zimno było jak w psiarni.

zuzia - "owieczka" sie dziś tak wyhasała, że teraz cały wieczór odsypia.

cześć kochane przed pracą :)

Katrinaaaa
ale macie tam słonecznie ...no wiecie co :dry::-D:-D
pięknie,pieknie ;)
oby juz tak zostało :tak:

Pawimi
my też mielismy tu takie widoki zimowe i również podziekuję:-p
a saksofon aaaaaaaaaaaaaaa!! uwielbiam !! może któreś z moich dzieci będzie chciało grać ...albo!!!ja się nauczę :szok::-D

Zuz inka
cudne te pazurki hahahaaa..no proszę-->wiele zdobień widziałam ,ale takie nie :-D

Hana
jasna dooopa gdzie jesteś ???
czuję się nieswojo jak Cię kilka dni nie ma :sorry2:
wszystko si kochana ?

Domino dzis ze mną do pracy jedzie ..do końca tyg.musimy sobie poradzić a potem liczę ,że wyzdrowieje..

smacznej kawy moje drogie i pogody ducha :-)

reklama
Do góry