reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Trzecie dziecko i.. Co dalej ??

Witam wieczorkiem.
zuzinka to dowoliłas nam tym chudzielstwem....zdrówka dla was

pawimi u nas też szaroburo i okropne z tego powodu samopoczucie

majqa ja zaczynam się bać wagi...

madlen ja tez byłam bezwenowa i zaczynam sie ogarniać

mama to jutro masz cięzki dzień bo z dzieckiem w pracy jednak nie łatwo. Pij pifko na zdrowie ja mam straszną ochotę na białe wino i mogę się smakiem obejść:-D
Weroniczka to oby tylko teraz poszło wszystko zgodnie z założeniami. A do poradni idz tylko obyście na fajnego psychologa trafili. Ja chodziłam z M jak był mały i naprawdę mu pomogło. A co do jedzenia to zamów pizzę;-)

reklama
kobietki nie macie pojecia jaka u mnie zima :szok::szok::szok: poltorej godziny temu jechalam sceptycznie nastawiona i klaca pod nosem po dzieci - bo szkole zamykali o 12-tej jak wiecie i swiecilo slonce bez grama sniegu.....wracajac juz zaczelo sypac a teraz jestemy totalnie zasypani :szok: gdybym musiala gdzies jechac to nie jestem w stanie bo nie otworze drzwi od garazu......aaaaaaaaaaaaaaaaa....to jest niesamowite, a jak pieknie ;-)

piazzy nie zamówię ale może mąż mi coś przywiezie dobrego z pracy.

Pawimi może i pięknie jak jest śnieg ale ja już raczej w tym roku nie chciałbym go zobaczyć :cool2::cool2::cool2: Marzy mi się wychodzenie na pole bez grubych kurtek, bez ubierania dzieciaków itd.

Weroniczko - wczoraj bylismy na probie saksofonu z Oliverem wieczorem bez kurtek! Bylo wiosennie i przyjemnie...dzis odwrot o 180 stopni, mam nadzieje ze powrot wiosny bedzie rownie tak szybki :tak:

Jestem i ja:-)

Katrina sliczna owieczka ;-) :-D
Pawimi zima, zaspy woow macie pogode!:confused2:
Mamo zdrowia dla Dominika! A tu jako wzor na paznokcie, tak mi sie spodobalo :-)
482616_610621208964831_2126069735_n.jpg
Weroniczka taka rozmowa ze specjalista to wazna rzecz, wiem cos o tym. Mam nadzieje ze teraz juz wszystko sie naprostuje

Pozdrawiam

pawimi - dziękuję bardzo - ostatni raz taki widok mieliśmy tutaj 2 lata temu (i oby nigdy więcej)!!!!! Tutaj domy maja praktycznie zerową izolację - zimno było jak w psiarni.

zuzia - "owieczka" sie dziś tak wyhasała, że teraz cały wieczór odsypia.

cześć kochane przed pracą :)

Katrinaaaa
ale macie tam słonecznie ...no wiecie co :dry::-D:-D
pięknie,pieknie ;)
oby juz tak zostało :tak:

Pawimi
my też mielismy tu takie widoki zimowe i również podziekuję:-p
a saksofon aaaaaaaaaaaaaaa!! uwielbiam !! może któreś z moich dzieci będzie chciało grać ...albo!!!ja się nauczę :szok::-D

Zuz inka
cudne te pazurki hahahaaa..no proszę-->wiele zdobień widziałam ,ale takie nie :-D

Hana
jasna dooopa gdzie jesteś ???
czuję się nieswojo jak Cię kilka dni nie ma :sorry2:
wszystko si kochana ?

Domino dzis ze mną do pracy jedzie ..do końca tyg.musimy sobie poradzić a potem liczę ,że wyzdrowieje..

smacznej kawy moje drogie i pogody ducha :-)

reklama
Do góry