reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Trzecie dziecko i.. Co dalej ??

Weroniczka daj znać po psychologu. Będzie dobrze. I moze głupio to zabrzmi ale cieszę się, że tez tak miałaś i chodzisz , ja 1 raz i bałam się,że mi coś się uszkodzi i tak zostanie
bedi a to ja nie wspomnę o mojej wadze, szlak...

reklama
pokazuje sie po dluzszej przerwie :zawstydzona/y:
ostatnio brak albo weny albo czasu na bb...:zawstydzona/y::sorry:
ale obiecuje poprawe...;-)
sciskam mocno wszystkie razem i kazda z osobna :*

hihi a ja mialam 56 kg jak z ania w ciaze zaszlam...a teraz mam 52 kg...1 z glowy na kazdym dziecku:-D;-)

dzieciaki lepiej ale tak zawsze jest po antybiotyku, podejrzewam ze jutro bedzie przesilenie

Ania jeszcze w domu dopiero w piatek do szkoly

pozdrawiam i wlece wieczorkiem

Pawimi mhhhh zdjecia koniecznie!!!:-p:-p

i po wiosnie...znowu zimno, wieje jak cholera i zbliza sie burza sniezna, juz w stanie obok sypie szalenczo, szkoly nam zamykaja w poludnie. Nie mam humoru przez ta pogode, wczoraj wrocilam z Oliverem pozno, rano nie mozna bylo wstac...nakrzyczalam z tej nerwowki na dzieci i niepotrzebnie w sumie :sorry2: Do biura nie mam po co jechac na 2 godziny bo zaraz ich musze odbierac ze szkoly...wiec poudaje troche ze z domu pracuje :-pChociaz to jedno dobre hehehe....
Ide sobie kawe zrobic i jakies pranie moze wrzucic, Oli wczoraj przywiozl kurtke cala w blocie uwalona, a dopiero wczoraj pralam inna. Mam jeszcze kilka telefonow do wykonania i jakies dokumenty przefaksowac i to bedzie cala moja praca na dzis. Milego popoludnia Wam zycze!

witajcie

Madlen - witaj, witaj sąsiadko - u Was tez tak wiosennie??

wisienka - no mi też się tak wydaje, że to dlatego, że u Kuby ząbki wychodzą po 2 na raz, trzeba to przeżyć

agapa - no ja juz się boję jak Kuba zacznie wchodzić w każdy kąt, mój tez taki rodzyneczek, mamuni synuś kochany,

heloł...
po pracy pojechałam jeszcze na zebranie u Dominika..
wróciłam do domu i jestem po piwie--> oczy mi się zamykają ...masakra jaka jestem ekonomiczna :szok:jedno piwo i laska ululana :-D

Wisieńka
współczuję bólu nogi..oby sie nie powtórzyło ..

Pawimi
milusio ,że też tęsknisz :-p na zdjęcia z imprezy oczekuję przebierając nogami:cool2:

Zuza
TY chuudzinooo jedna ;)))
jak oko Ani ??daje radę?
jaka decyzja z męża pracą?

Madlen
poczekamy na Twoją wenę :tak:

Majqa
pakujesz torbę ??

Weroniczka
&&&& za rozmowę z psychologiem ..

Katrina
podziel się .,podziel wiosną :-)

Joaś
??????????????? :-)

Sempe
jak tam od(.)(.)wanie???

Bedii
pozdrawiam kochana .

ja po zebraniu u Domisia podjęłam decyzję (razem z T.) że od wrzesnia idzie do I kl jako 6cio latek .
jutro jedzie ze mną do pracy bo kaszle ...a w ogóle to w Jego grupie choruje 20 dzieci ..tylko 5tka chodzi do przedszkola..

pozdrawiam i ściskam na płasko i padam....

No i po wizycie. Było miło. Pani bardzo uważnie mnie wysłuchała. I powiedziała wprost że walczą z wychowawcą Stasia klasy o zmianę postępowania. Pani pedagog szkolny i pani dyrektor obiecały obserwować bacznie Stasia a pani wychowawczyni mają dać wyraźnie do zrozumienia że bijący chłopcy teraz czują się bezkarni po tym co powiedziała o Stasiu na forum publicznym. W każdym bądź razie wysłuchały, doradziły i bedą tego pilnowały :-) A to najważniejsze :-) Teraz juz powinno być lepiej. I jeszcze zaproponowały mi żebym udała się do poradni psychologicznej żeby specjalista porozmawiał sobie ze stasiem żeby tok jego myślenie nakierować na pozytywne myślenie a nie pesymistyczne. Wybieram się tam bo napewno nie zaszkodzi a może pomoże mu szczęśliwiej patrzeć na otaczający go świat. No i właściwie tyle.

Jestem mega głodna. Żołądek mi ściska a nie mam jak sobie zrobić kolacji bo stolarz siedzi w kuchni całej zapylonej.

reklama

Napisz swoją odpowiedź...
Do góry