reklama
mama05
prrrryy szaaaalona :))
heloł kochane
Bedi
u nas jeszcze gorze bo nie ma nawet tv...dekoder się zepsuł w środę i już 5 dzień jesteśmy bez tv....ja tam jej do szczęścia nie potrzebuje ,ale ...ani wiadomości obejrzeć ...ani pogody....
i dzięki za &&&&&&&&& ;*
Joaś
pewnie,że klientka do klientki i będzie si
ściskam Cię Ty nasza zdolniacho
Weroniczka
jeszcze sprzątasz ???
Katrina
a Ty kwiaty na ogrodzie zrywasz??
Hana
co u Cię ??
Zuz inka
monż w domu ??
Sempe
pakujesz się już ??
idę robić dzieciom kolację ...Domi nadal gorączkuje ..ale tak dziwnie bo rano wstaje jest oki..koło 13 ma gorączkę i kładzie się spać na 2..2,5 h potem jest oki...w nocy też
a w dzień ok.13 znów gorączka..
i tak od czwartku
jutro zostawiam Go jeszcze w domu.
miłego babeczki {{}} buźka
Bedi
u nas jeszcze gorze bo nie ma nawet tv...dekoder się zepsuł w środę i już 5 dzień jesteśmy bez tv....ja tam jej do szczęścia nie potrzebuje ,ale ...ani wiadomości obejrzeć ...ani pogody....
i dzięki za &&&&&&&&& ;*
Joaś
pewnie,że klientka do klientki i będzie si
ściskam Cię Ty nasza zdolniacho
Weroniczka
jeszcze sprzątasz ???
Katrina
a Ty kwiaty na ogrodzie zrywasz??
Hana
co u Cię ??
Zuz inka
monż w domu ??
Sempe
pakujesz się już ??
idę robić dzieciom kolację ...Domi nadal gorączkuje ..ale tak dziwnie bo rano wstaje jest oki..koło 13 ma gorączkę i kładzie się spać na 2..2,5 h potem jest oki...w nocy też
a w dzień ok.13 znów gorączka..
i tak od czwartku
jutro zostawiam Go jeszcze w domu.
miłego babeczki {{}} buźka
Weroniczka
Klub grudniówek'07
Hej.
mama nie sprzątam już ale wczorej ledwo mi się to udało bo w jednej chwili zrobiło mi się tak słabo że nie mogłam ustać na nogach. Chodziłam po domu trzymając sie ścian żeby nie upaść. Dziś już lepiej. Choć teraz czuję jak gdzieś tam mnie mdli. Muszę jutro ten test kupić tylko nie mam kiedy bo rano pilnie musze upiec ciasytka a później przychodzą dalej robić szafki. Ach...
Idę do moich bestii.
Miłego wieczoru.
mama nie sprzątam już ale wczorej ledwo mi się to udało bo w jednej chwili zrobiło mi się tak słabo że nie mogłam ustać na nogach. Chodziłam po domu trzymając sie ścian żeby nie upaść. Dziś już lepiej. Choć teraz czuję jak gdzieś tam mnie mdli. Muszę jutro ten test kupić tylko nie mam kiedy bo rano pilnie musze upiec ciasytka a później przychodzą dalej robić szafki. Ach...
Idę do moich bestii.
Miłego wieczoru.
mama05
Weroniczka
musisz zrobić ten test...
jeśli jesteś w ciąży to wyjdzie pozytywny nawet wieczorem ...
&&&&&&&&&&&&&&&&&&
moje krasnale już śpią ---> cisza taka przez ten brak tv ,że słyszę jak mi włosy rosną
musisz zrobić ten test...
jeśli jesteś w ciąży to wyjdzie pozytywny nawet wieczorem ...
&&&&&&&&&&&&&&&&&&
moje krasnale już śpią ---> cisza taka przez ten brak tv ,że słyszę jak mi włosy rosną
Weroniczka
Klub grudniówek'07
A ja mam taką mega ochotę na wuzetkę. Normalnie gdybym miała wszystkie składniki to bym sobie ją upiekła teraz.
agapa
Fanka BB :)
Joaś, oj żebyś wiedziała że miałam mega spokój . Nawet 3,5 godz. sprzątanie było przyjemnością w takiej ciszy :-)
Weroniczka, a ty starasz się o 4 dzidziolka?
Weroniczka, a ty starasz się o 4 dzidziolka?
Weroniczka
Klub grudniówek'07
agapa nie, niestaram się ale też nie robię zbyt wiele żeby go nie było ;-) Zostawiam to gdzieś tam losowi. Świadomie się nie zdecyduję chyba ale nie będzie mi źle jak się pojawi mały człowieczek :-)
Idę zjeść kolację.
Idę zjeść kolację.
mama05
Weroniczka
katrina115
Potrójna Mama
witajcie
Mamusia - ostatnie dwa dni miałam ciężkie (i noce), bo Kubusiowi sie przebijały obie górne jedynki. Był niespokojny, marudny (zwłaszcza między 3 a 5 rano) i miał wysoka temperaturę. Zębole już widać i już dzisiaj było dobrze w ciagu dnia, tylko ja musze odespać. Jeszcze na dokładkę męża wczoraj nie było cały dzień w domu, a ja sama z dwójką w tym z jednym gorączkującym marudą.
A co do kwiatków - szafirków nie zrywam, bo mam ich niedużo, ale juz niedługo rozkwitną żonkile w ogródku, to może się skusze i wstawię do wazonika.
Miłego wieczorku i dobrej, spokojnej nocki życzę.
Mamusia - ostatnie dwa dni miałam ciężkie (i noce), bo Kubusiowi sie przebijały obie górne jedynki. Był niespokojny, marudny (zwłaszcza między 3 a 5 rano) i miał wysoka temperaturę. Zębole już widać i już dzisiaj było dobrze w ciagu dnia, tylko ja musze odespać. Jeszcze na dokładkę męża wczoraj nie było cały dzień w domu, a ja sama z dwójką w tym z jednym gorączkującym marudą.
A co do kwiatków - szafirków nie zrywam, bo mam ich niedużo, ale juz niedługo rozkwitną żonkile w ogródku, to może się skusze i wstawię do wazonika.
Miłego wieczorku i dobrej, spokojnej nocki życzę.
reklama
taki mam dzisiaj nastrój..........
Adam Lambert - Whataya Want From Me - YouTube
Adam Lambert - Whataya Want From Me - YouTube