reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Trzecie dziecko i.. Co dalej ??

Witam się leniwie i niedzielnie!

Byliśmy w kościele, a po powrocie usmażyliśmy (wspólnie placki ziemniaczane. Emek śpi, młody też, a ja na bb...Starszaki przed tv...Niecierpię takich dni:dry:

Ale wam życzę udanej niedzieli

reklama
heloł kochane

Bedi
u nas jeszcze gorze bo nie ma nawet tv...dekoder się zepsuł w środę i już 5 dzień jesteśmy bez tv....ja tam jej do szczęścia nie potrzebuje ,ale ...ani wiadomości obejrzeć ...ani pogody....:eek:
i dzięki za &&&&&&&&& ;*

Joaś
pewnie,że klientka do klientki i będzie si :)
ściskam Cię Ty nasza zdolniacho :-D

Weroniczka
jeszcze sprzątasz ???:-p

Katrina
a Ty kwiaty na ogrodzie zrywasz??:-p

Hana
co u Cię ??:-p

Zuz inka
monż w domu ??:-p

Sempe
pakujesz się już ??:-p

idę robić dzieciom kolację ...Domi nadal gorączkuje ..ale tak dziwnie bo rano wstaje jest oki..koło 13 ma gorączkę i kładzie się spać na 2..2,5 h potem jest oki...w nocy też
a w dzień ok.13 znów gorączka..
i tak od czwartku:eek:
jutro zostawiam Go jeszcze w domu.

miłego babeczki {{}} buźka

Hej.

mama nie sprzątam już ale wczorej ledwo mi się to udało bo w jednej chwili zrobiło mi się tak słabo że nie mogłam ustać na nogach. Chodziłam po domu trzymając sie ścian żeby nie upaść. Dziś już lepiej. Choć teraz czuję jak gdzieś tam mnie mdli. Muszę jutro ten test kupić tylko nie mam kiedy bo rano pilnie musze upiec ciasytka a później przychodzą dalej robić szafki. Ach...

Idę do moich bestii.

Miłego wieczoru.

Weroniczka
musisz zrobić ten test...
jeśli jesteś w ciąży to wyjdzie pozytywny nawet wieczorem ...
&&&&&&&&&&&&&&&&&&

moje krasnale już śpią ---> cisza taka przez ten brak tv ,że słyszę jak mi włosy rosną :eek:

Joaś, oj żebyś wiedziała że miałam mega spokój . Nawet 3,5 godz. sprzątanie było przyjemnością w takiej ciszy :-)

Weroniczka, a ty starasz się o 4 dzidziolka?

agapa nie, niestaram się ale też nie robię zbyt wiele żeby go nie było ;-) Zostawiam to gdzieś tam losowi. Świadomie się nie zdecyduję chyba ale nie będzie mi źle jak się pojawi mały człowieczek :-)

Idę zjeść kolację.

Weroniczka

stylowi_pl_dziecko_4056255.jpg

witajcie

Mamusia - ostatnie dwa dni miałam ciężkie (i noce), bo Kubusiowi sie przebijały obie górne jedynki. Był niespokojny, marudny (zwłaszcza między 3 a 5 rano) i miał wysoka temperaturę. Zębole już widać i już dzisiaj było dobrze w ciagu dnia, tylko ja musze odespać. Jeszcze na dokładkę męża wczoraj nie było cały dzień w domu, a ja sama z dwójką w tym z jednym gorączkującym marudą.
A co do kwiatków - szafirków nie zrywam, bo mam ich niedużo, ale juz niedługo rozkwitną żonkile w ogródku, to może się skusze i wstawię do wazonika.

Miłego wieczorku i dobrej, spokojnej nocki życzę.

reklama
Do góry