reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Trzecie dziecko i.. Co dalej ??

Sorki jeszcze wpadam na chwilę. Wczoraj z M w kinie byłam na filmie który polecam. Jeden z najlepszych w ostatnim czasie, które oglądałam.
Tu zapowiedź Poradnik pozytywnego myślenia - zwiastun PL - YouTube DOpeiro po filmie się dowiedziałam, że ma 8 nominacji do Oscara.

A w tamtym tygodniu ogladałam na dvd: Myśl jak facet. Tez niezły :-)

Ostatnia edycja:
reklama
Był stolarz. Nasyfił jak cholera ale przynajmniej robota się ruszyła. Tylko teraz trzeba wszystko w mieszkaniu odkurzyć pożadnie. A mnie w jednej chwili tak głowa rozbolała że ledwo na oczy patrzę. Masakra jakaś. Ach... No ale zrobić trzeba więc idę.

hej laski!
Nie miałam intrnetu przez prawie 2 tyg. i widzę że nie tęskniłyście:-(
Zabieram się powoli za zakupy i przymiarki do komunii św. Na razie mam sukienkę dla Vanessy po koleżanki córce ale mój m się upiera nad albą - ja mam mieszane uczucia. Nie musi się ona stroić ale jeśli reszta dziewczynek będzie w sukienkach to ona będzie na 100% się czuła pokrzywdzona. Jego kolega oczywiście ubiera syna w albę i cała reszta będzie w garniturach. Dla mnie to bezsens. Jeśli alba to wszyscy w albach i koniec. Ja też jestem za przeżyciem duchowym itd ale wszyscy niech będą tak samo mniej więcej poubierani. Nie wiem czy wianek to konieczność? Wolałabym jej jakieś kwiaty wpiąć tylko.

Przyjeżdża do nas połowa jego rodziny - razem jakieś10-11 osób i nie wiem gdzie będą spać bo mam miejsca dla 2 osób. I każdy jeszcze chce najlepiej na tydzień!!!:szok: Spoko maroko - zwłaszcza że ja na ostatniej prostej będę a mój m w pracy. Postaram się was nadrobić

tęskniło sie tęskniło ale było tu burzliwie. A teraz taka błoga cisza tu panuje :-)

Bedi ja jestem bardzo szczęśliwa że u nas w parafi jest obowiązek alb dla wszystkich. A co do wianka to moim zdaniem nie musi być. Moja najmłodsza siostra np. miała uczesany koczek i wokół niego powpinane sliczne, żywe stokrotki. I wiem że mojej córeczce tez tak zrobię jak juz przyjdzie czas na jej komunię :-)

Joaś radzę sobie i nie radzę. Niestety z Mikusiem od urodzenia są problemy zdrowotne, najstarsza wkroczyla w wiek dorastania, Natalia zgrzecznej dziewczynki przeistoczyła się w pyskatą, a Maja zazdrosna jest oczywiście. Teraz już troszkę mniej. Ja chyba przez to wszystko doznałam uczucia jakim jest depresja. To straszny zabójca miłości, wiary w siebie i w sens życia. Walczę z nią sama i raz jest lepiej raz gorzej. Kocham moje dzieci nad wszystko i nigdy nie zrobię im krzywdy, ale jak mnie dopada depresja to myślę całkiem inaczej.
Ale ta lepsza str. to starszaki uczą się dobrze, jak potrzeba pomagają:-), z Mają i MIkusiem czekamy na wiosnę żebyśmy mogli chodzić na spacery, plac zabaw, zabawy w piasku itp, bo póki co Maja nudzi się w domu.

haj po pracy ..

Joaś
dzieki kochana ..Domi dziś znów z gorączką ...a już myślałam ,że mu przeszło..
zaraz idę oblukać Twe dzieło:-)

Bedii
oczywiście ,że tęskniłyśmy ..poczytaj dobrze :tak:
dobrze,że już jesteś :-)

Agapa
witaj ..

Weroniczka
współczuję bólu głowy :-(
dobrze,że stolarz się pofatygował w końcu..

pozdrawiam serdecznie ..dziś w pracy była 1 pani--> 50zł zarobiłam ;)i zapisała sie na zabieg za tydzień :)

Witaj mama05:-)

Ja dziś troszkę odpoczęłam. M zabrał WSZYSTKIE dzieci i pojechał do swojej matki a ja wzięłam się za sprzątanie i zostało mi jeszcze prawie godzina na relaks.

witam wieczornie - choć u mnie północ a u was pierwsza...

Przebrnęłam przez oba wątki z małymi przerwami - Wisieńka - gratuluję jajeczek!!!

U nas z emkiem znów nastrojowo...wczoraj był mi niezmiernie wdzięczny a ja też happy:zawstydzona/y:nie powiem...

Pawimi - walnęłaś z tym sexem i kolejnym u nas dzieckiem - -hahaha - śmiałam się do rozpuku:-D:laugh2:

a tak na poważnie to niezły bajzel tu powstał przez tych parę dni ale dobrze że już po burzy w szklance wody. Szkoda że Natkaa i Lena zdecydowały się na taki krok. Bo fajnie było i ja was czytałam. Nie sądzę aby były tutaj jakieś nieszczere dusze...

Sempe - jak zdrówko? Mam na myśłi twoje ścięgna... Bruno rośnie nie wiedzieć kiedy....

Katrina z tym słonkiem to masz rację - dokładnie jakbyś pisała o moim otoczeniu za oknem - tylko bez burz. Ja też korzystałam ile tylko mogłam na spacerach - zwłaszcza że ferie były u nas. Emek zabrał ich jeszcze na łyżwy i zamierza zabrać na wielgachny diabelski młyn...ja podziękuję:eek: Słonko u nas w Yorkshire mile widziane....

Patik - co ty mówisz?? Jasiek ma już 4 tygodnie?!:szok: Wow..........super że się tak świetnie sprawdzasz mając 3 maluszków z mała różnicą wieku.
Mnie nic nie przeraża już. Tylko wciąż to do mnie nie dociera. Najgorsze jest to że jestem niemal 100% pewna że nie ucieszę się...jest to ponad moje siły...nie potrafię o tej ciąży beztrosko ćwierkać i kompletować wyprawkę. Po prawdzie to nawet nie wiem co miałabym kupić. Wszystko wciąż mam. A wymagań niejako nie mam żadnych. Wszystko o tyle że Patrysiowi kupiłam parę rzeczy na które nie było mnie stać w PL i dla mnie to już był szczyt marzeń. Więc?

Zuza - cieszę się że z Anią jest ok i &&&&&&&&& aby oczko się wygoiło. Ja mam podobną wadę. +3,5 i +0,25....

Zdrówka dla chorowitków

Hana - ciebie też ściskam i pij ciepła herbatkę
Madlen - zaglądaj do nas bo na fb cię widuję - tęsknimy!!:tak:

Ewuniaf - pisz pisz pisz - mam niedosyt....:-p

Mamuś to ja też chcę takie hula i zdziwiło mnie że to niedrogie cudo jest...Zdrówka dla Domisia i gratki za otwarcie biznesu ale fotek już nie dojrzałam - szkoda:-(

Joaś - widzę zę przyjemności z mężem. To dobrze kochana - fajnie czasem tak się odstresować i być przez chwilę znów 'tylko' żoną i kochanką:rofl2: My ostatnio przerabiamy cała bibliotekę VOD i obejrzeliśy 'CHCIWOŚĆ' i ten '21.37' czy jakoś tak w tytule - przepraszam jeśłi się mylę - o tym jak ludzie się zmienili po śmierci papieża....
Dobranoc

reklama
Hello!

Wpadam na chwilę.
Agape - fajnie tak pobyć w ciszy w domu, no nie?
Bedismall - no no, słodko tam u Was, słodko, cieszcie sie ile mozecie ;-)
Mamo05-grosik do grosika, klientka do klientki i zobaczysz jak Ci sie interesik rozwinie :-D
Bedismall - mi też szkoda Natki i Lenki, ale cóż...
Zmykam miłego niedzielnego wieczorku życzę.

Do góry