reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Trzecie dziecko i.. Co dalej ??

Ja jeszcze poczek z dwa dni. Nie wiem dlaczego. Boję się każdej opcji:baffled::baffled::baffled: Choć przyznam że jak spóźniała mi się @ to tak bardzo spokojnie to przyjmowałam z ogromna radością w sercu i nie wiarą ale pewnością że będzie wszysto dobrze. Że sobie poradzimy. Jak dostałam @ poczułam się jakby los ze mnie zadrwił. Teraz mając objawy zaczynam znów mieć nadzieję. I chyba dlatego sie boję że jak nie będzie // to znów się tak źle poczuję psychicznie.

reklama
Hello!
Laseczki :ninja2:
Poza tym jestem w trakcie realizacji waznego projektu. Trzymajcie kciuki, bo dziwnym trafem jakoś wszystko się układa... Domowy projekt, żeby Was nieco uspokoić :-)

witanko

po śniadanku:-p z sis już telefono było - nawet z brunikiem pogadałam--- wspomina jeszcze kino i basen z ciocią-fajnie pytał sie o natale i mateusza ---no już pogadać można;-)

weroniczka- no prosze ---ja tu tylko tak chlapnęłam a tu coś na rzeczy jest:-)-oj - życze zebyś się nie rozczarowała---tak czy inaczej;-)---a ten ból to znam---ostatnio też mysłałam ze testa zapodam---nawet byłam już wkrecona---no ale niestety...

zuzia - no siknij też;-)
wisieńka - gratuluje - pokazne jajeczka;-) 800 g - fiu fiu:-D--leż - odpoczywaj - nie miej wyrzutów sernikowych--- teraz masz odpust-pozniej się wsysnie;-)

mamusia - to ładnie zeszłaś z wagą--- TY wysoka jesteś - co?--a miałam w reku to hula z wypustkami - i nie wiem czy są różne rodzaje - ale to było twarde i normalnie jak mi spadało z to siniaczyło nogi:szok:
pawimi - a u Was to normalnie takie wahania---ze niedawno tak zasnieżone a teraz już wiosennie---------podpisuje petycje czterema kopytami!!!
joasia:happy::happy::happy: trzymam &&&&&&&&&

moja córcia nad morzem na rekolekcjach ze szkoły-- i tak jakoś pustawo bez dziecia dużego:dry: no ale jutro już wraca

Hana
no ja mam 168cm wiec w sumie niska nie jestem ;)
tak,ja tez miałam obite kostki u nóg i biodra ..zanim się skóra przyzwyczaiła..
po tygodniu było już oki..
co do nawyków
na maxa ograniczyłam słodkie-jem tylko przed @ bo nie mogę się opanować
piję litr albo wiecej wody
chlebek z ziarnami
mało ziemniaczków
warzywa ,owoce
mięsko piekę lub duszę nie smażę..

ot i tyle albo aż tyle...mnie gubiło słodkie a jeszcze podjadane wieczorem na kanapie..
a jak to zmieniłam + hulanie 2 razy dziennie po 20 min to raz dwa zobaczyłam efekty i teraz się wsio ładnie utrzymuje:-p
także ja mogę witać wiosnę ..

powodzenia kochana i walcz z hulaniem bo pomaga:)

Joaś
&&&&&&&&&&&&&&&&&& za misję domową ;)

Weroniczka
i dla Ciebie &&&&&&&&&&&&&:)
sikaj i daj znać ;)

miłego babki;)

Witam!

mama - widać "grosze" to pojęcie względne:-p a co do hulania to mnie bardzo zaintrygowało, a szczególnie Twoje sukcesy, których gratuluję:tak: bo oponka niestety wisi po tym jak Jaśko wyskoczył z brzuszka. Wcześniej nie próbowałam takich ćwiczeń, szukałam na allegro tych hula-hop i jest tego mnóstwo, ceny też różne - możesz podpowiedzieć czym się kierować? Jaki rozmiar tego kółka i ile tych kulek do masażu?
Wisieńka Gratuluję synka:-)
Weroniczka jak już się zdecydujesz na test to niech wynik będzie taki jak tego pragniesz w głębi serca:-)
pawimi dobrze, że jacuzzi uratowało Ci pupkę od przemarznięcia:-D
katrina ciesz się w takim razie słoneczkiem póki do Was zagląda:tak: ja poczekam na tę naszą wiosnę :-p
majqa spojrzałam na Twój suwaczek i widzę że czas pędzi niesamowicie - jeszcze trochę i drugi synek będzie z Wami:tak:
hana no jeszcze jeden dzień i córcia powróci:tak: pytałaś o Jaśka - generalnie grzeczny, troche walczymy z brzuszkiem, bo pręży się najczęściej wieczorami, albo w nocy, kupek mało robi, ale podobno jak dziecko na piersi to może tak być:baffled: W dzień spokojny i dużo śpi:-) W nocy na jedzonko się budzi co 3 - 3,5 godziny więc jest ok:tak:
Joaś jak potrzebujesz to proszę &&&&&&&&&&

zmykam i miłego popołudnia życzę - ja mam dzień marudy ze strony Hanki, jeszcze trochę dnia zostało, oby cierpliwości mi nie zabrakło:sorry2:

Patik
ja mam takie hula i dałam radę :)

SP11 HULA HOP Z MASAŻEREM HOOP WYSZCZUPLAJACYĄCY (2889519080) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

i dzięki :-)
życzę powodzenia w ćwiczeniach i szybkich efektów..
ja w czasie hulania smsy wysyłałam ..albo teelekspres oglądałam ..zleciało te 20 min nie wiadomo kiedy .
z tym ,że przez pierwszy tydz.kręci się po 5 min..
w drugim po 10 min a potem już można po 20 min .

dostałam tel.z przedszkola ,że Domi ma 37,5 i odebrałam Go wcześniej(czyli nici z pracy)
dostał lek i zasnął...

a jutro mam zapisy i muszę jechać ...ehhhh a tak się cieszyłam ,że nie chorowali:baffled:

Cześć babeczki
Widze wszystkie zalatane. Ja dziś odgoniłam wizję miękkiego łózeczka i wziełam się za sprzatanie. Zmieniłam pościel, posprzątałam safę w przedpokoju. Posegregowałam Milusi ubranka i zjadłam 2 śniadanka. Hehe. Teraz zostało mi kurze, podłogi i pranie. Obiad na szybko, zupka wczorajsza i gril na 2:kiełbaska, kaszanka i kurczak z sałatką z rucoli.
U nas śnieznie okropnie i bezsłonecznie. Ja chce już wiosnę!
P chce nazwać syna Paweł, imię mi się podoba ale dwóch Pawłów w domu, będzie zabawa
Weroniczko, uzinko testujcie dziewczyny i żeby wyniki były jakich chcecie
mama powodzzenia w pracy i zdróweczka dla dzieciaków
Wszystkie pozdrawiam i dziękuję za gratulacje

witam się na chwilę po pracy ..
dziś kolejny dzień gdzie klientki były i trochę forsy zostawiły:) mówią ,że trafiłysmy z branżą w to miejsce i ,że fajne z nas babki

wierzę,że nam się rozkręci bo te wszystkie klientki to nasze "sąsiadki" i przychodzą same ..myślałam,że na poczatku będa znajomi przychodzić a tymczasem znajomi zapowiadają się na marzec a teraz przychodzą klienci "z ulicy" ;)) co cieszy najbardziej ;)))

nasz Bonusław dzis kończy 2 lata;)
nasz kochany przyjaciel ;))

Weroniczka ??????????????????
jak na froncie ??

Wisieńka
&&& za Wasze sprawy!
co do imienia synka to nasza właścicielka lokalu na męża Roberta i syna Roberta :)

pozdrawiam kochane i lecę pod prysznic ..

Witajcie
Przelatując forum mignął mi ten wątek. Pobierznie przejrzałam i stwierdziłam że jest również dla mnie. Widzę tu kilka znajomych twarzy z innych wątków.
Jestem mamą czwórki dzieci. Dwie córki to już szkolne dzieciaczki i dwójka maluchów. Wszystko widać na suwaczkach:-)
Najmłodszy syn-wyczekany, wymodlony, wystarany- to taki mały diabełek. Z trzema dziewczynkami naraz nie mam tyle roboty co z nim jednym. Wejdzie wszędzie, zwali wszystko, jego cel to narobić jak najwięcej szkody i hałasu.

reklama
Cześć dziewczyny!!!

Wpadam na chwilę tylko.
Agape - witaj. Jak sobie radzisz z czwóreczką? Majka nie była zazdrosna - tudzież nie jest - o młodszego braciszka? Podejrzewam, że stanowią niezły tandem, co?
Mamo05 - zdrówka maluchowi.
Patik, dzięki za &&& przydały się
Wisienka - na małża będziesz mówiła: Senior, no choć no tutaj ;-)
Ukończyłam projekt, zdjęcia w wiadomym miejscu, czyli :ninja2:
Lecę, bo w sobotę dużo do działania jest.
Dobrego dnia!!!

Do góry