reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Trzecie dziecko i.. Co dalej ??

Ja jeszcze poczek z dwa dni. Nie wiem dlaczego. Boję się każdej opcji:baffled::baffled::baffled: Choć przyznam że jak spóźniała mi się @ to tak bardzo spokojnie to przyjmowałam z ogromna radością w sercu i nie wiarą ale pewnością że będzie wszysto dobrze. Że sobie poradzimy. Jak dostałam @ poczułam się jakby los ze mnie zadrwił. Teraz mając objawy zaczynam znów mieć nadzieję. I chyba dlatego sie boję że jak nie będzie // to znów się tak źle poczuję psychicznie.

reklama
Hello!
Laseczki :ninja2:
Poza tym jestem w trakcie realizacji waznego projektu. Trzymajcie kciuki, bo dziwnym trafem jakoś wszystko się układa... Domowy projekt, żeby Was nieco uspokoić :-)

witanko

po śniadanku:-p z sis już telefono było - nawet z brunikiem pogadałam--- wspomina jeszcze kino i basen z ciocią-fajnie pytał sie o natale i mateusza ---no już pogadać można;-)

weroniczka- no prosze ---ja tu tylko tak chlapnęłam a tu coś na rzeczy jest:-)-oj - życze zebyś się nie rozczarowała---tak czy inaczej;-)---a ten ból to znam---ostatnio też mysłałam ze testa zapodam---nawet byłam już wkrecona---no ale niestety...

zuzia - no siknij też;-)
wisieńka - gratuluje - pokazne jajeczka;-) 800 g - fiu fiu:-D--leż - odpoczywaj - nie miej wyrzutów sernikowych--- teraz masz odpust-pozniej się wsysnie;-)

mamusia - to ładnie zeszłaś z wagą--- TY wysoka jesteś - co?--a miałam w reku to hula z wypustkami - i nie wiem czy są różne rodzaje - ale to było twarde i normalnie jak mi spadało z to siniaczyło nogi:szok:
pawimi - a u Was to normalnie takie wahania---ze niedawno tak zasnieżone a teraz już wiosennie---------podpisuje petycje czterema kopytami!!!
joasia:happy::happy::happy: trzymam &&&&&&&&&

moja córcia nad morzem na rekolekcjach ze szkoły-- i tak jakoś pustawo bez dziecia dużego:dry: no ale jutro już wraca

Hana
no ja mam 168cm wiec w sumie niska nie jestem ;)
tak,ja tez miałam obite kostki u nóg i biodra ..zanim się skóra przyzwyczaiła..
po tygodniu było już oki..
co do nawyków
na maxa ograniczyłam słodkie-jem tylko przed @ bo nie mogę się opanować
piję litr albo wiecej wody
chlebek z ziarnami
mało ziemniaczków
warzywa ,owoce
mięsko piekę lub duszę nie smażę..

ot i tyle albo aż tyle...mnie gubiło słodkie a jeszcze podjadane wieczorem na kanapie..
a jak to zmieniłam + hulanie 2 razy dziennie po 20 min to raz dwa zobaczyłam efekty i teraz się wsio ładnie utrzymuje:-p
także ja mogę witać wiosnę ..

powodzenia kochana i walcz z hulaniem bo pomaga:)

Joaś
&&&&&&&&&&&&&&&&&& za misję domową ;)

Weroniczka
i dla Ciebie &&&&&&&&&&&&&:)
sikaj i daj znać ;)

miłego babki;)

Witam!

mama - widać "grosze" to pojęcie względne:-p a co do hulania to mnie bardzo zaintrygowało, a szczególnie Twoje sukcesy, których gratuluję:tak: bo oponka niestety wisi po tym jak Jaśko wyskoczył z brzuszka. Wcześniej nie próbowałam takich ćwiczeń, szukałam na allegro tych hula-hop i jest tego mnóstwo, ceny też różne - możesz podpowiedzieć czym się kierować? Jaki rozmiar tego kółka i ile tych kulek do masażu?
Wisieńka Gratuluję synka:-)
Weroniczka jak już się zdecydujesz na test to niech wynik będzie taki jak tego pragniesz w głębi serca:-)
pawimi dobrze, że jacuzzi uratowało Ci pupkę od przemarznięcia:-D
katrina ciesz się w takim razie słoneczkiem póki do Was zagląda:tak: ja poczekam na tę naszą wiosnę :-p
majqa spojrzałam na Twój suwaczek i widzę że czas pędzi niesamowicie - jeszcze trochę i drugi synek będzie z Wami:tak:
hana no jeszcze jeden dzień i córcia powróci:tak: pytałaś o Jaśka - generalnie grzeczny, troche walczymy z brzuszkiem, bo pręży się najczęściej wieczorami, albo w nocy, kupek mało robi, ale podobno jak dziecko na piersi to może tak być:baffled: W dzień spokojny i dużo śpi:-) W nocy na jedzonko się budzi co 3 - 3,5 godziny więc jest ok:tak:
Joaś jak potrzebujesz to proszę &&&&&&&&&&

zmykam i miłego popołudnia życzę - ja mam dzień marudy ze strony Hanki, jeszcze trochę dnia zostało, oby cierpliwości mi nie zabrakło:sorry2:

Patik
ja mam takie hula i dałam radę :)

SP11 HULA HOP Z MASAŻEREM HOOP WYSZCZUPLAJACYĄCY (2889519080) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

i dzięki :-)
życzę powodzenia w ćwiczeniach i szybkich efektów..
ja w czasie hulania smsy wysyłałam ..albo teelekspres oglądałam ..zleciało te 20 min nie wiadomo kiedy .
z tym ,że przez pierwszy tydz.kręci się po 5 min..
w drugim po 10 min a potem już można po 20 min .

dostałam tel.z przedszkola ,że Domi ma 37,5 i odebrałam Go wcześniej(czyli nici z pracy)
dostał lek i zasnął...

a jutro mam zapisy i muszę jechać ...ehhhh a tak się cieszyłam ,że nie chorowali:baffled:

Cześć babeczki
Widze wszystkie zalatane. Ja dziś odgoniłam wizję miękkiego łózeczka i wziełam się za sprzatanie. Zmieniłam pościel, posprzątałam safę w przedpokoju. Posegregowałam Milusi ubranka i zjadłam 2 śniadanka. Hehe. Teraz zostało mi kurze, podłogi i pranie. Obiad na szybko, zupka wczorajsza i gril na 2:kiełbaska, kaszanka i kurczak z sałatką z rucoli.
U nas śnieznie okropnie i bezsłonecznie. Ja chce już wiosnę!
P chce nazwać syna Paweł, imię mi się podoba ale dwóch Pawłów w domu, będzie zabawa
Weroniczko, uzinko testujcie dziewczyny i żeby wyniki były jakich chcecie
mama powodzzenia w pracy i zdróweczka dla dzieciaków
Wszystkie pozdrawiam i dziękuję za gratulacje

witam się na chwilę po pracy ..
dziś kolejny dzień gdzie klientki były i trochę forsy zostawiły:) mówią ,że trafiłysmy z branżą w to miejsce i ,że fajne z nas babki

wierzę,że nam się rozkręci bo te wszystkie klientki to nasze "sąsiadki" i przychodzą same ..myślałam,że na poczatku będa znajomi przychodzić a tymczasem znajomi zapowiadają się na marzec a teraz przychodzą klienci "z ulicy" ;)) co cieszy najbardziej ;)))

nasz Bonusław dzis kończy 2 lata;)
nasz kochany przyjaciel ;))

Weroniczka ??????????????????
jak na froncie ??

Wisieńka
&&& za Wasze sprawy!
co do imienia synka to nasza właścicielka lokalu na męża Roberta i syna Roberta :)

pozdrawiam kochane i lecę pod prysznic ..

Witajcie
Przelatując forum mignął mi ten wątek. Pobierznie przejrzałam i stwierdziłam że jest również dla mnie. Widzę tu kilka znajomych twarzy z innych wątków.
Jestem mamą czwórki dzieci. Dwie córki to już szkolne dzieciaczki i dwójka maluchów. Wszystko widać na suwaczkach:-)
Najmłodszy syn-wyczekany, wymodlony, wystarany- to taki mały diabełek. Z trzema dziewczynkami naraz nie mam tyle roboty co z nim jednym. Wejdzie wszędzie, zwali wszystko, jego cel to narobić jak najwięcej szkody i hałasu.

reklama
Cześć dziewczyny!!!

Wpadam na chwilę tylko.
Agape - witaj. Jak sobie radzisz z czwóreczką? Majka nie była zazdrosna - tudzież nie jest - o młodszego braciszka? Podejrzewam, że stanowią niezły tandem, co?
Mamo05 - zdrówka maluchowi.
Patik, dzięki za &&& przydały się
Wisienka - na małża będziesz mówiła: Senior, no choć no tutaj ;-)
Ukończyłam projekt, zdjęcia w wiadomym miejscu, czyli :ninja2:
Lecę, bo w sobotę dużo do działania jest.
Dobrego dnia!!!

Do góry