reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Trzecie dziecko i.. Co dalej ??

reklama
Zuz inka
pozdrów Kraków;)) kiedyś mnie tam monż zabrał :-D
pięknie tam i tak ...magicznie jakoś ..a może to zakochane tak podziałało:sorry:
ja też się cieszę ,że już po operacji Ani ..

widocznie zla organizacja .. koniec tematu bo być uszczypliwym każdy potrafi..

Czasami człowiek musi. A swoja drogą kiedyś Pawimi sporo nam rzeczy podpowiedziała, więc może Ty nam poradzisz jak sobie radzić, jak się zorganizować? I ne musisz odczytywać tego jako złośliwosci, ale skoro chcesz to mozesz... Jor czojs.

Zuziu to może kiedyś i o Hutę zachaczysz :-)

Pawimi to nasza wilka pomoc. A Joasia to wzór do naśladowania zwłaszcza w kwestii organizacji. A mama tak bardzo wielodzietna bo wszytsko z nami od początku przeżywała. I jest bardziej wielodzietna niż nie jedna mająca kilka dzieci.

Widziałam Joasiu. I już nawet oglądałam :-) I tak sobie pomyślałam że jak nie wygrasz tej słodkości to ja spróbuję dla Ciebie taką zrobić :-)

ten watek nie ma specyficznego regulaminu oprocz ogolnego ktorego kazdy uczestnik jest absolutnie zobowiazany przestrzegac natomiast wszelkie dublujace sie tematy na forum Rodzenstwo, zwlaszcza te z trescia ironiczna i obrazliwa pod czyimkolwiek adresem bede natychmiast usuwane.

reklama
chyba żartujesz ?? nic nie dublujemy, jako obcy znikamy w cień, żeby nikomu nie psuć klimatu... Wczorajszy mój wątek też usunełas.. !! naprawde rece opadaja, az sie dziewie, ze tyle powazania mialam dla Twojej osoby ..

Do góry