reklama
mama05
prrrryy szaaaalona :))
Zuz inka
pozdrów Kraków) kiedyś mnie tam monż zabrał
pięknie tam i tak ...magicznie jakoś ..a może to zakochane tak podziałało
ja też się cieszę ,że już po operacji Ani ..
pozdrów Kraków) kiedyś mnie tam monż zabrał
pięknie tam i tak ...magicznie jakoś ..a może to zakochane tak podziałało
ja też się cieszę ,że już po operacji Ani ..
Jotemka
Fanka BB :)
widocznie zla organizacja .. koniec tematu bo być uszczypliwym każdy potrafi..
Czasami człowiek musi. A swoja drogą kiedyś Pawimi sporo nam rzeczy podpowiedziała, więc może Ty nam poradzisz jak sobie radzić, jak się zorganizować? I ne musisz odczytywać tego jako złośliwosci, ale skoro chcesz to mozesz... Jor czojs.
Jotemka
Fanka BB :)
I ja witam tutaj :-)
Joaś no własnie ja też nie mam tego linka do twojego bloga ale było mi wstyd że go nie znam ;-)
Dodałam na
Weroniczka
Klub grudniówek'07
Zuziu to może kiedyś i o Hutę zachaczysz :-)
Pawimi to nasza wilka pomoc. A Joasia to wzór do naśladowania zwłaszcza w kwestii organizacji. A mama tak bardzo wielodzietna bo wszytsko z nami od początku przeżywała. I jest bardziej wielodzietna niż nie jedna mająca kilka dzieci.
Pawimi to nasza wilka pomoc. A Joasia to wzór do naśladowania zwłaszcza w kwestii organizacji. A mama tak bardzo wielodzietna bo wszytsko z nami od początku przeżywała. I jest bardziej wielodzietna niż nie jedna mająca kilka dzieci.
mama05 śmiech na sali ja przeginam !! no raczej nie należe do osob ktorym da się pluć twarz. Moje zycie nie jest bzdurne, organizacje kazdy ma taka jaka sobie wypracuje i tyle w temacie..
Weroniczka
Klub grudniówek'07
Widziałam Joasiu. I już nawet oglądałam :-) I tak sobie pomyślałam że jak nie wygrasz tej słodkości to ja spróbuję dla Ciebie taką zrobić :-)
ten watek nie ma specyficznego regulaminu oprocz ogolnego ktorego kazdy uczestnik jest absolutnie zobowiazany przestrzegac natomiast wszelkie dublujace sie tematy na forum Rodzenstwo, zwlaszcza te z trescia ironiczna i obrazliwa pod czyimkolwiek adresem bede natychmiast usuwane.
reklama