reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Trzecie dziecko i.. Co dalej ??

Lenka przepraszam ale usmialam sie z koncowki Twojego postu bo to pokazuje jak dobrze znasz uczestniczki watku ....Majqa bedzie miala czwartego dzidziusia ...

reklama
Lence chyba bardziej chodzilo o to że majka również opisuje nam swoja ciąze, a czym rózni się czwarta ciąza od trzeciej ??

Ulala no dzis to faktycznie jak na jarmaku w dzien targowy...:baffled::confused2:

Mama jest wielodzietna bo jest mama Zuzi, Domisia i 2 Aniolkow. Po drugie jest wlasciwie od zawsze.

Nikt nikogo nie wygania, a Pawimi tylko grzecznie wyrazila swoja opinie

Ania operacje zniosla dobrze, troche obolala ale jest ok. W poniedzialek jedziemy do kontroli wiec Ci pomacham Weroniczko

Pozdrawiam :-)

wyobraź sobie że wiem że to jej czwarta ciąża, i wiem nawet że czeka na drugiego synka, nie rozumiem tylko "wyższości czwartej ciązy nad trzeciej

Hej
wpadłam na chwilę a tu jazda bez trzymanki.
Dla wyjaśnienia. Ten wątek był jedynym na którym się udzielam od wielu lat. Usunęłam sygnaturki, bo nie chciałam być bardziej rozpoznawalna. Poczułam sie od jakiegoś czasu jak na targu. Zaglądałam i nikogo z kim mogłabym pogadać, bo obco. Za bardzo obco. To ja jako wielodzietna czułam się tu jak UFO.
Temat odchudzania w ciąży dla mnie obcy totalnie. Nie tak mnie uczono: uczono mnie kontrolować przyrost wagi. Tyle, a nie odchudzanie. Wielodzietne a takie nierozsądne. Więcej nie napiszę.
Wątek zamknięty był stworzony dla nas dla bardzo intymnych spraw, przecież tutaj każdy poczyta wszystko nawet jeśli nie jest zalogowany. Jedynie zdjęć nie zobaczy.
Powiem tak, nie mam czasu na gadanie o pierdołowatych tematach. Mam 5 dzieci i mnóstwo spraw na głowie. Ten wątek był dla mnie czymś wyjątkowym. Każdą dziewczynę chętnie witałyśmy, bo każda to wartość dodana. Ale dziewczyny, litości, wchodzę raz na 2 dni, altu 5 stron o niczym. Nie sposób tego ogarnąć. Serio. Nie mam czasu tego przeczytać a co dopiero sensownie odpowiedzieć. Przecież posty o kupkach srupkach moge poczytać na dzieciowym forum "od niemowlaka do przedszkolaka".
A od sprawy czy nasza Mama05 jest wielodzietna czy nie proszę się odpiórczyć!!!
Jeśli komuś nie odpowiada mój post, to niech nie odpowiada. Tyle. Moze jestem chamska, ale cóż: długo milczałam zupełnie.

Zuz-Inka dobrze, ze juz operacje macie za sobą.

Ostatnia edycja:
Joasiu nasz Joasiu. Jak zwykle mądrze :-) Dokładnie o to chodzi.

Zuzia :-) Bardzo się ciesze że z Anią dobrze. Szkoda że Prokocim jest na drugim końcu Krakowa.

Normalnie ręce mi opadają jak czytam co za bzdury piszecie!!

Joaś proszę Cię doczytaj to o czym pisali obcy a pozniej sie wypowiadaj !! Nikt nie [isal o odchudzaniu tylko ze chudł nikt nie pisał o kupkach tylko ze bedac na wczasach chcieli dziecku robic plukanie zoladka przez biegunke !! ale po co ja to tłumacze wogole komu ja to tlumacze jak Wasza zażyłość jest i bedzie silna - w sumie zrozumiałe- ale nie zrozumiałe jest dla mnie to ze nas witacie i pozwalacie sie nam tu uzewnetrzniac a tak naprawde macie nas dosc !!! przecierz to nic nie boli napisac przykro nam ale temat zakmniety nie jestesmy otwraci na nowe osoby !! co do dzietnosci mamy nie mam nic ale wkurza mnie ze sa wybran cy ktorych nie wrzuca się do worka bo sa wyjatkowi ! a skad wiemy czy mamy ktore maja dwojke dzieci nie sa mamami jeszcze 5 aniolkow ! skad wicie jakie jestesmy naprawde jak tak naprawde nie dajecie nam szans na poznanie sie olewacie nasze wpisy ignorujecie nas a co najgorsze uznajecie nasze zycie za bzdurne !!

TO CHYBA JEST NIE SPRAWIEDLIWE I JAK NA DOJRZALE KOBIETY PEŁNE DOSWIADCZEN ZACHOWUJECIE SIE JAK DZIECI Z PRZEDSZKOLA, WEJDZ DO MOJEJ PIASKOWNICY ALE NIE BAW SIE ZE MNA !!

pozostało mi tylko się pożegnać bo i tak nie zoruzmie Waszego zachowania a wszytskie chetne mamy zapraszam na nowy watek nie przeszkadzajmy starej ekipie bo jeszcze gotowe nas pogrysc

Widzisz Stefaa... Uderz w stół...
Napisałam że nie mam czasu czytać elaboratów o niczym, Ty masz czas o tym pisać to gratuluję zorganizowania.
Ja też byłam nowa, uwierz mi...

reklama
Weroniczka operacje miala Ania w szpitalu sw. Rafala na Kurdwanowie, kolo Prokocimia. Na kontrole jedziemy na Wincentego Pola. A kuzynow odwiedzam na Cystersow i Slicznej. Tak wiec kraze po calym Krakowie :-) Swego czasu czesto jezdzilam tez na Rybitwy i Saska

Do góry