reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Trzecie dziecko i.. Co dalej ??

Katrina jak sa wyprzedaze to trza korzystac ;)
ja na razie nie mam ani czasu ani glowy na zakupy...
Bedi ja nie robilam tego badania w ciazy,a na wynik czy mam czy nie mam cukrzycy mam nadzieje,ze nei bede musiala dlugo czekac ;)

a u mnie znowu nieciekawie :/ ze swoim problemem juz sie uporalam,to teraz z innej strony...juz nie mam sily..glowa to mi tak pulsuje,ze zaraz peknie....

reklama
Jestem i ja na chwilke. Malo mnie na BB ale ciesze sie mezem dziecmi i feriami, choc mamy maly zgryz ale o tym pozniej.

Natka pochodzisz z malopolski?

Bedi wscieka mnie takie nastawienie ze jak ty komus to ok ale w druga strone sa problemy...tyle ze ja z natury dobra to sie potem czuje jakby mnie wykorzystywali

Katrina ja tez chce wiosny!!!

Pozdrawiam wszystkie

Bedismall i jak wózek? Ja byłam z eMem na górze i pomogłam mu trochę przy tych półkach. Ładnie już wygląda jutro trzeba przykręcić płyty i zaszpachlować ale efekt już jest:-)

Madlen przeoczyłam słówko "oby" i od razu inny sens zdania, pewnie szybko wyślą bo ja miałam wyniki tego samego dnia albo na drugi dzień, zależy tylko czy będą się ociągali z wysyłka. Ech te problemy, w kółko coś na nowo.

Katrina uwielbiam takie okazje, my to generalnie obkupujemy sie na wyprzedażach żeby później nie przepłacać. Ostatnio kupiliśmy na jednych zakupach trzy pary jeansów dla eMa ale przez to pewnie do czasu kolejnych wyprzedaży innych sie mu nie kupi. Zawsze coś w kieszeni zostanie.

Zuz Inka, nie pochodzę z małopolski:-)

Mama a Ty co nie zaglądasz... nie możesz ochłonąć po wczorajszej nocy;-)

Lecę się wykąpać bo cała zakurzona jestem.

Buziaki.

Witajice!!
Ja pedze wam powiedziec , zedzieci juz mieszkaja w swoich pokojach na piertze:-):-):-):-). Ciesze sie bardzo.
M wlasnie plywa w basenia w spa pod Olsztynem. takie spotkanie firmowe. Ja z 4 dzieci w domu. Chyba tez sobie zrobie spa , ale w wannie;-)

Zuza - no to wysylam ci &&&&&&&&&&&&& na rozwiazanie twoich zgryzow, cokolwiek by to nie bylo

majqa - fajnie:-) Autka masz takie jakie ja kiedys chcialam....Voyajer mi sie marzyl od dziecka ale teraz chcę Forda s max i bedzie git

Wózek odebrałam i na razie działa, więc aż dostała histerycznego śmiechu jak nim wracałam do domu. Różnica kolosalna - jeździć parasolką po zaspach czy trzykołowcem na pompowanych kołach....Nareszcie! Buziaki i idę poprasować i luli.

A mój Patryś dziś skończył dwa latka:szok:

Bedi sto lat dla Patrysia. Nie ma to jak porządny wózeczek, ja jak kupiłam małą spacerówkę na plastikowych kołach to po momencie wylądowała w garażu a wyciągnęłam porządny wózek na gumowych kołach, tamtym to bym teraz do bramy nie dojechała.

Azile jak wczorajsze SPA:-)

No a jeśli już jesteśmy przy problemach, to zapomniałam Wam napisać, że w poniedziałek zepsuła się nam zmywarka, najgorsze jest to, że jest zabudowana w narożniku i dopiero dziś przyjeżdża majster spróbować ją wysunąć, bo nam się w żaden sposób nie udało:-(

Ja właśnie kończę śniadanko, Piotruś już wstał, także lecę zrobić mu coś do jedzenia:-)

Miłego dnia

witajcie

Bedi - super, ze znowu macie sprawna gablotę,

Natka - nie ma to jak wyprzedaże, zwłaszcza, ze w naszej pipidówce wszystko strasznie drogie - bo brak konkurencji,

Azile - super!!!! wreszcie mozesz w razie czego - porozstawiać po kątach - kazdego do swojego "kąta",

Zuzia - napiszmy petycję do góry o rychłe nadejście wiosny!!!!!

Mamusia - ??????

Hej
ja tylko na chwilę

Bedi gratuluję córy

ja byłam w tyg na wizycie, młody waży już 1350 gr tylko szyjka miekka o dostałam lutkę i nospę

przepraszam ze tak krótką, chłopcy już nade mną wiszą

pozdrawiam Was wszystkie:-)

reklama
witam szybciutko
chcecie wiosny???----paczcie na moj suwak---pamiętasz zuzia jak było 5 miesięcy???---a ile już mamy:-p
bedi gratuluje córci!!!
cięzaróweczki pozdrawiam
mamusia - wszystkiego najlepszego na 14 lat - i takiego ognia na następne ---no może---- 80:-D---ciekawa jestem jak sobie poradzicie i chcialabym - moze nie do końca - widziec Was w akcji:-D:-D
madlen - katrinka - młode mamusie- pozdrawiam;-)
pawimi - no żem pamietała o Tobie ale nie śmiałąm wywoływać;-)
joasia:-) i cala resztunia

ja zaczynaaaaam ferieeeeeeeeeeeeeeee:happy::happy::happy::happy::happy:

Do góry