reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Trzecie dziecko i.. Co dalej ??

no fakt..u Was tym paracetamolem leczą wszystko ..
może coś Ci na jakiś nerw uciska i boli..
kurcze ..powiedz jutro o tym lekarzowi może coś zaradzi....

a ja płaczę :-D
kroję cebulę i musiałam wyjść na chwilę z kuchni ..

reklama
MADLEN - też tak mam tylko w lewym nadgarstku częściej (może to od noszenia dziecka?); &&& za wizytę
mama - ta ja mam takie stare mondeo ale 4x4 i normalnie rewelacja, bo voyager to już ma tylko jeden napęd ...
bedi - i jak po wizycie?

witajcie

Mama - wszystkiego naj, naj, naj.... z okazji nastej rocznicy!!!!!! Trzymam kciuki, oby tak dalej!!!!

Madlen - ja jak dłużej ponoszę Kubę, to w nocy ból nadgarstka mnie budzi. Pewnie przesiliłaś rękę.

Bedi - gratulacje!!! i dużo zdrówka dla Was.

Wisienka - gratulacje dla dorosłego syna i dla mamy duzo zdrówka.

bylismy na spacerku,zakupy zrobione,obiad zjedzony a teraz u cory jest kolezanka a mlody wykorzystal czas na gry ;)
Bedi gratki :)))
Katrina co u Ciebie ,pisz zabiegana kobieto :)
moze faktycznie przeciazylam ta reke..hmm..,ale jak ,gdzie ?? no niewazne..zyc zyje a to najwazniejsze :-D
moje najmlodsze dzisiaj caly dzien spi..ciekaw jak bedzie w nocy...bo tak ja wszedzie chwale...hmm..zebym tylko nie przechwalila.:-D

Madlen - na przykład noszeniem córci, ja tak miałam jak Kubę dużo nosiłam na rękach.
U mnie... nic ciekawego. Zimno jak nie powiem gdzie, bo na dworze wieje i mrozik. Śniegu też już nie ma. Przez te ciągłe zmiany pogody i ciśnienia głowa mnie boli i gałki oczne, więc staram się poprawiać sobie humor - wczoraj wizyta u fryzjerki (poprawiła mi kolor), a dziś tak jakoś spontanicznie byliśmy na zakupach.
A podobno punkt G u kobiety jest w słowie ShoppinG, w takim razie mój punkt dziś został mile połechtany.

Poza tym - bez zmian. Szkoła, dom... jedyne co - to, że maluchy mi nie chorują (tfu, tfu, żeby nie zapeszyć).

Hej
Ja lece zaraz luli, nie poczytam bo czasu brak. Sasiadka mnie wrolowala w pilnowanie jej dzieciakow, ja mialam migrene a moj ma mial malowac salon, do tego wiecie, balagan wszedzie bo jak to przy remoncie...Zla bylam strasznie na to wszystko, bo nawet sie nie pofatygowala podziekowac ani nie powiedziala gdzie sie wybiera.Rzucila tylko czy moglabys sie zajac dziecmi bo ja wychodze? Jak zadzwonilam zapytac gdzie idzie to sie obruszyla ze ona mi sie nie musi tlumaczyc:wściekła/y: ach szkoda gadac....

No ale na usg malutka sie pieknie ruszala, wszystko w porzadku to od razu czlowiek spokojniejszy:sorry2:

reklama
Bedi - fantastyczna wiadomosc :tak: :tak:ciesze sie niezmiernie ze to wszystko zaczyna jakos sie ukladac i miec przyslowiowe rece i nogi. Jeszcze sie okaze ze ta coreczka bedzie oczkiem w glowie tatusia ;-)

Lece...milej nocki wszystkim zycze!

Do góry