reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Trzecie dziecko i.. Co dalej ??

witam ;)
czy tu dają kawę ??

Patik
i a gratuluję ..uwinęłaś się cichaczem ;)))
uściskać królewicza no i &&& za dzisiejsze wyjście do domku:)

Bedii
powodzenia w poszukiwaniach szerloku ;)

u mnie było trochę zawirowań z gabinetem ..ale liczę ,że już najgorsze za nami ..
kulig udany ...ale było tak zimnooooo,że jasny gwint!!
poźniej ognisko to jak zbawienie ..ciepła kiełbacha,pieczony chleb i herbata.

i potem do znajomych gdzie było 12 dzieci i jeszcze wiecej dorosłych--> miły dzień i wieczór .

a wczoraj nawąchałam się 2,5 miesięcznego Szymonka bo bylismy na obiedzie i kawie u znajomych..zawiozłam im 2 siaty ubranek i 3 kurteczki ..mi już się nie przydadzą to niech Mały nosi:)

a teraz odwiozłam dzieci do szkoły i przedszkola i zasiadam ze śniadankiem i herbatą .

miłego tygodnia maderki:)))

reklama
witam feryjnie:happy2::happy2:

patik - gratuluję!!!!!!!! jaki duży janek;-) jak poród - opowiadaj:-p
mamusia - dajom:-pkawe- jakom cesz--- ide spieniac mleko:-D-super ze kulig udany - wrazenia zapewne niezapomniane:tak:---a co tam z gabinetem?-------------- w przyszły poniedziałek jadę do poznania---tralalalala--- we wt ---prawdopodobnie - termy maltańskie:cool2:--------licze - mam nadzieje - ze moze się uda spotkać------ zrobie odbiór gabinetu:cool2::-D

pozdrawiam

Hana
kochana dziękuję --> pień i wracaj :-D
mówisz,że do Poznania przybywasz :-p
miodzio!
ja w poniedziałek mam cały dzień szkolenie z firmy we współpracę z którą wchodzę ..wiec lipa..kurcze mać .
ale może we wtorek????
jak już wymoczycie się w Termach to może wtedy:):)??

Hello!!
Patik przeogromne gratulacje!!!!!

Mamo- będzie dobrze, bardzo dobrze, zobaczysz. Powąchałaś Szymonka?? No ja też ostatnio wącham, oj wącham maluszki. No i wzruszam się na widok maleństw.
Hana- witaj feriowo. Z okazji ferii zaraz lecę ze sobą do dentysty. Już się boje ;-)
A poza tym pozdrawia Was Pani Po Czterdziestce :szok: :szok::szok::szok::szok::baffled::baffled::baffled::baffled::baffled::szok::szok::szok::szok:

Joaś :):)

po pierwsze

po drugie..wiosny w sercu

po trzecie odespania

po wtóre zawsze rodzinki w komplecie

i kolejne :)) więcej luzu (a tego wszystkim nam potrzeba )

noś belki z godnością siostro :))

mamusia - bede prawdopodobnie do czw;-) wiec mam nadzieje ze tak czy inaczej da sie choć na chwilke;-)
joasia - wszystkiego co najlepsze!!!!! zdrowia przede wszystkim--dużo cierpliwości i pogody w sercu - bo jak ona tam jest to największe smuteczki zaraz są odpędzane----a zebolog--juz takie cuda na kiju mialam robione ze sie chyba juz nie boje:cool2:---chociaż czeka mnie 7ka do wyrwania...mialam to zrobić w minione wakacje:-Dtak więc widać jak mi tam po drodze:cool2:
ale ...ale -zaraz w lutym bede miala sciągany aparat:ninja2:

umowiałam już dzieci na szczepienie---bo sanepid ściga:confused:

Hana
no to musowo sie zobaczyc ;)
my otwieramy gabinet 11 lutego ( mam nadzieję ,że nie później )
ale gdzieś na pewno sie spotkamy:tak::tak:

sanepid Cie ściga ??? Ty zwinna jesteś i gibka to się wywiniesz:)))

Majqa
cześć ;)

reklama
Do góry