reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Trzecie dziecko i.. Co dalej ??

witam ;)
czy tu dają kawę ??

Patik
i a gratuluję ..uwinęłaś się cichaczem ;)))
uściskać królewicza no i &&& za dzisiejsze wyjście do domku:)

Bedii
powodzenia w poszukiwaniach szerloku ;)

u mnie było trochę zawirowań z gabinetem ..ale liczę ,że już najgorsze za nami ..
kulig udany ...ale było tak zimnooooo,że jasny gwint!!
poźniej ognisko to jak zbawienie ..ciepła kiełbacha,pieczony chleb i herbata.

i potem do znajomych gdzie było 12 dzieci i jeszcze wiecej dorosłych--> miły dzień i wieczór .

a wczoraj nawąchałam się 2,5 miesięcznego Szymonka bo bylismy na obiedzie i kawie u znajomych..zawiozłam im 2 siaty ubranek i 3 kurteczki ..mi już się nie przydadzą to niech Mały nosi:)

a teraz odwiozłam dzieci do szkoły i przedszkola i zasiadam ze śniadankiem i herbatą .

miłego tygodnia maderki:)))

reklama
witam feryjnie:happy2::happy2:

patik - gratuluję!!!!!!!! jaki duży janek;-) jak poród - opowiadaj:-p
mamusia - dajom:-pkawe- jakom cesz--- ide spieniac mleko:-D-super ze kulig udany - wrazenia zapewne niezapomniane:tak:---a co tam z gabinetem?-------------- w przyszły poniedziałek jadę do poznania---tralalalala--- we wt ---prawdopodobnie - termy maltańskie:cool2:--------licze - mam nadzieje - ze moze się uda spotkać------ zrobie odbiór gabinetu:cool2::-D

pozdrawiam

Hana
kochana dziękuję --> pień i wracaj :-D
mówisz,że do Poznania przybywasz :-p
miodzio!
ja w poniedziałek mam cały dzień szkolenie z firmy we współpracę z którą wchodzę ..wiec lipa..kurcze mać .
ale może we wtorek????
jak już wymoczycie się w Termach to może wtedy:):)??

Hello!!
Patik przeogromne gratulacje!!!!!

Mamo- będzie dobrze, bardzo dobrze, zobaczysz. Powąchałaś Szymonka?? No ja też ostatnio wącham, oj wącham maluszki. No i wzruszam się na widok maleństw.
Hana- witaj feriowo. Z okazji ferii zaraz lecę ze sobą do dentysty. Już się boje ;-)
A poza tym pozdrawia Was Pani Po Czterdziestce :szok: :szok::szok::szok::szok::baffled::baffled::baffled::baffled::baffled::szok::szok::szok::szok:

Joaś :):)

po pierwsze

po drugie..wiosny w sercu

po trzecie odespania

po wtóre zawsze rodzinki w komplecie

i kolejne :)) więcej luzu (a tego wszystkim nam potrzeba )

noś belki z godnością siostro :))

mamusia - bede prawdopodobnie do czw;-) wiec mam nadzieje ze tak czy inaczej da sie choć na chwilke;-)
joasia - wszystkiego co najlepsze!!!!! zdrowia przede wszystkim--dużo cierpliwości i pogody w sercu - bo jak ona tam jest to największe smuteczki zaraz są odpędzane----a zebolog--juz takie cuda na kiju mialam robione ze sie chyba juz nie boje:cool2:---chociaż czeka mnie 7ka do wyrwania...mialam to zrobić w minione wakacje:-Dtak więc widać jak mi tam po drodze:cool2:
ale ...ale -zaraz w lutym bede miala sciągany aparat:ninja2:

umowiałam już dzieci na szczepienie---bo sanepid ściga:confused:

Hana
no to musowo sie zobaczyc ;)
my otwieramy gabinet 11 lutego ( mam nadzieję ,że nie później )
ale gdzieś na pewno sie spotkamy:tak::tak:

sanepid Cie ściga ??? Ty zwinna jesteś i gibka to się wywiniesz:)))

Majqa
cześć ;)

reklama
Do góry