reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Trzecie dziecko i.. Co dalej ??

lenka - Ty juz tak niedługo będziesz miała koniec, ależ ten czas leci,

Bedi - jakos przeoczyłam, przepraszam - zyczenia dla Patrysia,

hana - to miłe, raczej świeża mama, młoda.... tak sobie, ale dziękuję i pozdrawiam,

reklama
Hejka!

U mnie koniec ferii nareszcie :-)

Natka
pytalam bo pisalas cos o Gorlicach Limanowej itp
Majqa u nas tez rodzinny to VW sharan 7-osobowy a do szkoly i na zakupy renault scenic
Azile super ze remont na ukonczeniu ale to i do sprzatania powierzchni wiecej ;-)

Pozdrawiam i znikam :-)

Hej Mamusie!
Dawno nie pisałam...mam nadzieję ze mnie jeszcze pamiętacie...

chciałam przekazać Wam nowinę, że Jasiek jest już po drugiej stronie brzuszka:) Urodził się 25 stycznia o godz. 19.55 z wagą 4240 g i ma 57 cm:) Jesteśmy jeszcze w szpitalu ale jest szansa na jutrzejszy wypis.
Pozdrawiam ciepło Was wszystkie, jak sie ogarnę to wpadnę na dlużej!

wow patik!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gratulejszyn!!!!!!!!!!!!!!
Jak to zleciało.... i kto by pomyślał że ty już po jesteś....suwaczek zasuwał ale nie aż tak:szok:

Szukam tanich wakacji na ten rok....:dry:

reklama
Do góry