reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Trzecie dziecko i.. Co dalej ??

Stolarz dzwonił i obiecał być w czwartek w południe. Możemy obstawiać czy się pojawi czy też znów będzie miał dziwny wypadek

Był u nas ksiądz po kolędzie. Siedział 45 min Fajnie Jest takim życiowym księdzem. A jak chciałam mu dać kopertę to się odwrócił i powiedział wszystkiego dobrego i zwiał Nie chciał jej przyjąć Fajnie że Staś ma takiego księdza przygotowującego go do komunii. Mówi że bez sensu jest od dziecka w drugiej klasie wymagać znajomości wleu regółek bo i tak nie zrozumieją a tylko się zniechęcą Jak to powiedział: jeszcze będą mieć czas na poznanie tych wszystkich formułek Patrzy na pierwszą komunię i kościół oczami ośmiolatka Oby takich księży było więcej

reklama
Jestem...nie wiem jak dlugo mi Marysia pozwoli, bo spi jak mysz na pudle. Goraczka nie odpuszcza, do tego doszedl kaszel i katar. Wlasciwie w ciagu dzia juz cyca nie jadla a przez ta chorobe teraz wlasciwie tylko cyc na zmiane z herbatka. Ale nic to sa gorsze rzeczy.
Dzis dzwonili ze szpitala ze Ania bedzie miala zabieg 14 lutego

Pozdrawiam i ide czytac co u Was!

Bedi - ta szopka to w kościele w Irlandii, bo tutaj Kubuś był chrzczony, a garniturek kupiła moja mama w Polsce i mi przysłała.

witam ;)
życzę smacznej kawy ,grzecznych dzieci będących w domach i dobrego nastroju ;)

u mnie jeszcze 3 dni i ferie :confused2:
a dopiero co było wolne ..cóż..bedę brała dzieci ze sobą do gabinetu na remont:baffled:

hello!
U mnie na koniec stycznie ferie, od moich urodzin :)
Dzis mam totalny spodek formy, psychicznie kiepsko jakoś - nie wiem od czego i dlaczego.
Idę się wykąpać, ufryzować, zrobić makijaż, moze jakoś będzie mi lepiej....
Zostawiłam ślad :ninja2:

Ostatnia edycja:
dzień doberek,

Podpisuje listę obecności i zmykam, pewnie znów zaglądnę wieczorową porą.

Miłego dnia Wam życze i ciepełka - u nas mrózzzzzz

hejka,
siedze z mala na rekach i stukam jednym palcem..
katrina u nas tez zimno,brrr a wczoraj byla piekna wiosna
caly dzien z mala na dworzu,az fajnie sie spacerowalo :tak:
ale Kubus juz duzy..rosnie jak na drozdzach ;)
joas pomylilam ci z sempe :zawstydzona/y::zawstydzona/y:
bedi wszystkiemu winne hormony a ty jestes sliczna babka :tak:,pamietaj o tym ;-)
chorowitkom zdrowka ;-)

Hej wpadłam poczytac co tam u Was :) w pracy mam chwilke wolnego wiec moge troszku nadrobic to bu gwarno sie zrobilo :) super !!!

mama mam nadzieje ze sie uda wszystko pozalatwiac teraz juz bedziesz bogatsza o wiedze :) kiedy planujesz otwarcie saloniku ?? wogole to jaktaka inwestycja finansowo wyglada?

katrina jak na 7 mc chlopczyka Twoj Kubus naprawde jest duzy no i szopka piekna.. A Twoja corka nie chciala zamieszkac na zielonej wyspie ?? Ja mam siostre niedaleko Cork i bardzo lubie do niej wpadac w odwiedzinki całkowicie inne zycie takie troszke wolniejsze .. hehe chociaz zamykanie sklepow o 18:00 WSZYSTKICH !! bylo dla mnie maga zaskoczeniem hehe :)

Joas jutro bedzie lepiej :) ja tez jakos niewyraźnie sie czuje mam nadzieje ze to nie oznaki chorobska bo ja nie mam na to czasu tym bardziej ze 14 moja siostra wlatuje do PL :)

Wogole to zas te cholerne chorobska wszedzie dzis czytalam artykul na naszej lokalnej stronie, że szpital miejski zakazał odwiedzin chorych bo tylu jest chorych ze nie chca aby to sie rozprzestrzenialo :(:(:(:( niech juz bedzie mrozno i te pierunskie wirusy wymrozi !!

przesyłam słoneczko !!! i sciskam goraco

Mama jakbys potrzebowała "manekina" do przetestowania jakis zabiegow to ja się piszę:-D

Joaś Zuinka poadje Wam moją dłoń... i rozumiem Wasz nastrój...Dobrze Joas ze masz tę panią Asie...

dobra lece bo mi Adas dziewczynek pokój morduje a Bruno spi...

pa

reklama
Dzien dobrerek...ja tylko grzecznosciowo przywitac sie z okazji srody i na :ninja2:skrobnelam kilka slowek. Buziaczki.

Do góry