reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Trzecie dziecko i.. Co dalej ??

Hej :) mama - imię nadal nie wybrane i nawet o tym nie rozmawiamy; Mój J. w delegacji przez najbliższe 2 m-ce i będzie tylko w weekendy :( sempe - &&& za operację mamy i oby szybko udało się wprowadzić butelkę azile - dużo dużo zdrówka i gratki ząbków pawimi - :-) joaś - aż zazdroszczę spadku wagi mi jeszcze 4 m-ce na + katrina - fajnie, że wszystko poszło tak jak trzeba mama - współczuję ukrytych kosztów weroniczka - sto lat dla dzieciaczków bedi - ja też zdięcia widziałam i są super I nie wiem co jeszcze ... U nas ok. Dzieci zdrowe. I też ferie od poniedziałku. Pozdrawiam.

reklama
witajcie kochane maderki :-D

dzięki za wsparcie i ciepłe mysli ---> zostałam uratowana ;)
kumpela ,która mi kupowała (tu z Pl ) zadzwoniła do nich ..pogadała...i jest ustalone,że napisze oświadczenie ,że skoro mi to sprezentowała to oświadcza ,że zapłaciła 100 dolarów i ma im to wysłać mailem..
ja mam jutro zadzwonic i dowiem się ,że zapłacę 73 zł :-D K.już do mnie dzwoniła i powedziała jaka to będzie kwota ..płaci się 23 % vat od ceny + 3 zł jakichś znaczek ..
oczywiście odetchnę jak będę miała przesyłkę w domostwie ..

Azile
gratki perełek u Martusi!!

Weroniczka
nadal &&& za fronty szafek !

Joaś
dziękuję :*

Bedii
ja miałam dzis smska pisac do Cię ...bo milczysz i milczysz..
dobrze,że już jesteś ..
ja FB nie mam ,ale wierze na słowo żeś pięknie wyszła ;)

Majqa
uuuu..to długa delegacja u męża...

Lenka
dzięki ..każdy & na wagę złota ...

HANA??????????????????????
HAAANAAAAAA!!!!! czekam na Ciebie

Sempe
mówisz ,że łazienka jest Wasza :-p:-p
&&&&&&&&&&&&&&& za dobre wieści po operacji mamy !!

mój tatko miał miec wczoraj operacje ,ale na szczęście po cystoskopii okazało się ,że guz jeszcze nie jest taki duży więc operacja odłożona..

pozdrówka ...ja jestem padnieta..źle spałam 2 nocy ..dzis padam na nos..u nas masakrycznie slisko--> dobrze,że juz jestem w domu..

Mamus - to swietnie! tylko czekaj nie do konca rozumiem...tzn kolezanka z Polski zamawiala dla Ciebie lakiery z USA i niby ona ma potwierdzic ze to podarunek i ze zaplacila tylko 100 zl i od tej stowki masz clo zaplacic tak? A jak zobacza fakture w paczce?

witajcie

Ale miło tu zaglądać jak tu taki ruch.

Sempe - jeszcze daję Kubie butelkę wieczorem raz lub dwa, zależy ile zjadł w ciągu dnia, żeby potem w nocy nie było sensacji, jeszcze troszkę i pomału trzeba będzie z ty jedzeniem przez sen skończyć ze względu na ząbki, ale jeszcze troszkę,

Steffa - najbardziej życzyłabym sobie, żeby teraz znów odwiedziła nas moja najstarsza córką, ale zobaczymy jak to będzie, bo ona pracuje,

A tu fotka, na której Kuba wygląda jakby był prawie taki duży jak Alinka

Katrina wow! Jestem pod wrażeniem jaką śliczną szopkę mieliście w kościele - to irlandzki czy polski? I powiedz mi kochana gdzie taki cudny garnitur na małego dostałaś? świetny po prostu!

Moje po zupie i zaraz wstawiam drugie. Ugotowałam im wczoraj krupnik - mąż marudził że fee a dzieciaki pojadły dwa dni - bo on to nawet nie powącha...Mi się chciało a Patryś sam się nakarmił dwa razy zupką dzisiaj także jestem happy:-D

Mamo nie wiedziałam że twój tata też miał mieć operację:no: Kurczę te choróbska...:-(

Pawimi która u ciebie jest teraz? A Jonatan pewnie też za wami stęskniony...a zwłaszcza za lubą:-p

Sempe a może kamerki zamontujcie? Nie wiem gdzie mieszkasz ale jak w domku to dałoby się zrobić

mamo - dzieki za wytlumaczenie, to juz wszystko teraz rozumiem :-D
bedi u mnie jest prawie poludnie, za chwilke bede lunch szamac. Jonathan tak, byl bardzo za mamusia steskniony, tak w ogole widze ze kobieta go uczynila takim bardziej uczuciowym i wrazliwym :tak: A za nia to sie stesknil jak byl w domciu bo ona przeciez tam mieszka, wlasnie znalezli sobie pierwsze wspolne gniazdko i maja sie niedlugo przeprowadzac. Ona mieszka tak z 45 min drogi od bazy gdzie J. stacjonuje.

mama - no to super z paczką i cłem katrina - fakt szopka ładna a Kuba duży!!! U mnie były dziś koleżanki jedna na wylocie a druga z 3 m-nym chłopcem i ponosiłam i czekam na swojego :-) A Maruś pokazywał mu książeczki i mówił po swojemu do niego - obydwoje byli zachwyceni!

reklama
Zuza - pedze czytac na widomo gdzie a tam nic nie ma?? :shocked2: czuje sie w balona zrobiona :-D

sorki Marysia sie obudzila i juz nie wrocilam do kompa. Moze dzis sie uda

Zapomnialam sie pochwalic.
W sylwestra dla martusi zastukaly 2 pierwsze zabki!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

gratulacje dla Martusi i zdrowia!!!

oj Alize zacznij podawac Małej wapno, duzo wapna!
Weroniczka nic nie wiem, pewnie wytną jej te guzy ale czy złosliwe dowiemy się pewnie za 2tyg

to czekanie jest straszne!

wpadne pozniej bo z mala na rekach

Do góry