reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Trzecie dziecko i.. Co dalej ??

Cześć!
Ja tylko daje znak że żyje - bo padam ze zmęczenia. Niby nic ale dopiero usiadłam w sumie...

Byłam zaprowadzić dzieci do szkoły, potem z psem, pranie, zmywanie i pojechałam do miasta odebrać wózek z naprawy. Miałam nadzieję że go nie naprawią i zwrócą pieniądze. Przednie koło okropnie latało a tylne dwa piszczą i kołaczą. Przednie zrobili ale tylne olali, napisali tylko raport że są wadliwe i tyle. Dopatrzyłam się w domu. Juto chyba pojadę znowu bo jest szansa się wybronić i miałabym nowy wózek dla dzidziuni...

Zrobiłam pomidorową na życzenie męża - wyszła okropna - nie mam ręki do gotowania w ciąży:sorry:

reklama
Ja tez sie melduje!
Martusia goraczkuje i jak wiadomo wam , ciagle na rekach siedzi i cos tam jeczy.
Te chorowanie mnie wykonczy. juz tydzien jak mam chorobe w domu. Dobrze ze ja juz wyzdrowialam. mamogromna chec na generalne porzadki. Tylko jeszcze remontu na pietrze nie mam zakonczonego:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:. Wiecie jak sie denerwuje. Musze cierpliwie czekac i tyle. Robotnik jest tylko weny mu brak:(. Takie zycie:)

Hej :) Ja zrobiłam sobie regulację brwi i manicure i czuję się piękniejsza hihi. Szczerze lepiej mi na duszy bo czuję się gruba choć mąż twierdzi, że jest we mnie seks... (a smaki mam ;))

Stefaa - ja mieszkam na samej północy Irlandii w małym miasteczku (czyt. wsi), w sumie niedaleko od Madlen, ale co do sklepów to u nas niektóre sa czynne do 18, ale Lidl, Aldi czy Super Valu to i do 23. Nie mówiąc o Pub-ach, których przy głównej ulicy jest masa.

Madlen - no właśnie wczoraj w dzień była wiosna, a w nocy zima... sprawdzałam prognozę 10-dniową i niestety tak ma być przez prawie 2 tyg.

hejka
ja byłam u Zuzi na wywiadówce..potem połozyć dzieci ,pogadać z mężem i padam ..On poleciał na siatkę a ja zaraz prysznic i sie kładę..

Sempe
okii ..będę pamiętać :-p

Majqa
no widzisz jak to się człek lepiej czuje jak cos dla siebie zrobi:)

babeczki--> ściskam wszystkie na płasko..literki mi skaczą ze zmęczenia(już którąś noc źle spię i po prostu padam )
paa

Weroniczka zazdroszczę takiego księdza, u nas mała parafią, ksiądz ten sam od 21 lat, dzieci do komunii idzie 10, czasami mniej. Do tego w szkole zaliczają u siostry zakonnej wszystkie regułki i później dodatkowo u księdza jeszcze raz to samo(a pozostałe dzieciaki zdają tylko raz, ale z innej parafii), co sobotę mają dodatkowe spotkania, organisty brak , lektorów brak, garstka ministrantów, często nie ma żadnego. U nas tez był 45 minut, ale na całą wieś liczącą 9 domów poświęca cały dzień, więc może sobie posiedzieć. Najlepsz eże jakoś szybko w tym roku do nas doszedł, ja oprzątałam, , patrzę a tu ksiądz wędruję i wte pędy do domu się przebrać.

Pozdrawiam i ściskam mocno

Hej dziewczyny daje znac, że zyję. Czuje sie już dobrze ale z nowym rokie u nas katastrofa za katastrofą więc nie wiedziałam w co ręce włozyc i jak sie rozdwoić. Teraz już jest w miare, choc kłopoty trwaja. Napisze więcej wieczorem bo P chory w domu lezy i chce się uczyć do sesji. Pozdrawiam iiiiiiii ...tęskniłam

reklama
witam Kochana:-)

Natka ale to dopiero będziemy mogli odliczyc za 2013 rok, obliczyłam ze dostaniemy ok 6,5tys... szkoda ze Najstarszy buja się po swiecie i za niego nie bedziemy mogli dostać kasy...

o 11.00 zaczął się zabieg u mamy... dlaczego nie można wyników znać od razu.... test ciążowy robi się w 3min a to czy rak złośliwy czy nie trzeba czekać 2tyg:wściekła/y::wściekła/y:

Weroniczka ale bym sobie zjadła takie torcika od Ciebie:-) szkoda ze nie można wysyłać pocztą hihihihi

Do góry