reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Trzecie dziecko i.. Co dalej ??

Cześć!
Ja tylko daje znak że żyje - bo padam ze zmęczenia. Niby nic ale dopiero usiadłam w sumie...

Byłam zaprowadzić dzieci do szkoły, potem z psem, pranie, zmywanie i pojechałam do miasta odebrać wózek z naprawy. Miałam nadzieję że go nie naprawią i zwrócą pieniądze. Przednie koło okropnie latało a tylne dwa piszczą i kołaczą. Przednie zrobili ale tylne olali, napisali tylko raport że są wadliwe i tyle. Dopatrzyłam się w domu. Juto chyba pojadę znowu bo jest szansa się wybronić i miałabym nowy wózek dla dzidziuni...

Zrobiłam pomidorową na życzenie męża - wyszła okropna - nie mam ręki do gotowania w ciąży:sorry:

reklama
Ja tez sie melduje!
Martusia goraczkuje i jak wiadomo wam , ciagle na rekach siedzi i cos tam jeczy.
Te chorowanie mnie wykonczy. juz tydzien jak mam chorobe w domu. Dobrze ze ja juz wyzdrowialam. mamogromna chec na generalne porzadki. Tylko jeszcze remontu na pietrze nie mam zakonczonego:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:. Wiecie jak sie denerwuje. Musze cierpliwie czekac i tyle. Robotnik jest tylko weny mu brak:(. Takie zycie:)

Hej :) Ja zrobiłam sobie regulację brwi i manicure i czuję się piękniejsza hihi. Szczerze lepiej mi na duszy bo czuję się gruba choć mąż twierdzi, że jest we mnie seks... (a smaki mam ;))

Stefaa - ja mieszkam na samej północy Irlandii w małym miasteczku (czyt. wsi), w sumie niedaleko od Madlen, ale co do sklepów to u nas niektóre sa czynne do 18, ale Lidl, Aldi czy Super Valu to i do 23. Nie mówiąc o Pub-ach, których przy głównej ulicy jest masa.

Madlen - no właśnie wczoraj w dzień była wiosna, a w nocy zima... sprawdzałam prognozę 10-dniową i niestety tak ma być przez prawie 2 tyg.

hejka
ja byłam u Zuzi na wywiadówce..potem połozyć dzieci ,pogadać z mężem i padam ..On poleciał na siatkę a ja zaraz prysznic i sie kładę..

Sempe
okii ..będę pamiętać :-p

Majqa
no widzisz jak to się człek lepiej czuje jak cos dla siebie zrobi:)

babeczki--> ściskam wszystkie na płasko..literki mi skaczą ze zmęczenia(już którąś noc źle spię i po prostu padam )
paa

Weroniczka zazdroszczę takiego księdza, u nas mała parafią, ksiądz ten sam od 21 lat, dzieci do komunii idzie 10, czasami mniej. Do tego w szkole zaliczają u siostry zakonnej wszystkie regułki i później dodatkowo u księdza jeszcze raz to samo(a pozostałe dzieciaki zdają tylko raz, ale z innej parafii), co sobotę mają dodatkowe spotkania, organisty brak , lektorów brak, garstka ministrantów, często nie ma żadnego. U nas tez był 45 minut, ale na całą wieś liczącą 9 domów poświęca cały dzień, więc może sobie posiedzieć. Najlepsz eże jakoś szybko w tym roku do nas doszedł, ja oprzątałam, , patrzę a tu ksiądz wędruję i wte pędy do domu się przebrać.

Pozdrawiam i ściskam mocno

Hej dziewczyny daje znac, że zyję. Czuje sie już dobrze ale z nowym rokie u nas katastrofa za katastrofą więc nie wiedziałam w co ręce włozyc i jak sie rozdwoić. Teraz już jest w miare, choc kłopoty trwaja. Napisze więcej wieczorem bo P chory w domu lezy i chce się uczyć do sesji. Pozdrawiam iiiiiiii ...tęskniłam

reklama
witam Kochana:-)

Natka ale to dopiero będziemy mogli odliczyc za 2013 rok, obliczyłam ze dostaniemy ok 6,5tys... szkoda ze Najstarszy buja się po swiecie i za niego nie bedziemy mogli dostać kasy...

o 11.00 zaczął się zabieg u mamy... dlaczego nie można wyników znać od razu.... test ciążowy robi się w 3min a to czy rak złośliwy czy nie trzeba czekać 2tyg:wściekła/y::wściekła/y:

Weroniczka ale bym sobie zjadła takie torcika od Ciebie:-) szkoda ze nie można wysyłać pocztą hihihihi

Do góry